Administering Microsoft Exchange Server 2016

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstar_halfstar_borderstar_border 5,3 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 5,3 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Veenendaal
4 nov. 2019 tot 8 nov. 2019
Veenendaal
2 dec. 2019 tot 6 dec. 2019
Veenendaal
6 apr. 2020 tot 10 apr. 2020
Veenendaal
11 mei. 2020 tot 15 mei. 2020
Veenendaal
8 jun. 2020 tot 12 jun. 2020

Beschrijving

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

U studeert in uw eigen tempo in ons Open Leercentrum onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. In deze vijfdaagse training leert u het beheer en onderhoud van Exchange Server 2016 uit te voeren. Aan bod komt Exchange Server 2016 installeren, configureren en beheren. Daarnaast wordt u bijgebracht mail ontvangers en publieke folders te beheren inclusief het uitvoeren van bulk operaties doormiddel van Exchange Management Shell. U maakt kennis met cliënt connectiviteit, berichtentransport en opschoning beheer. Leer tevens hoe een uitrol van Exchange Server ge-implementeerd en beheerd moet worden en hoe u back-up en disaster recovery oplossingen implementeert. Ook leert u hoe u Exchange …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Ontwikkel uw IT kennis en vaardigheden bij Info Support

U studeert in uw eigen tempo in ons Open Leercentrum onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. In deze vijfdaagse training leert u het beheer en onderhoud van Exchange Server 2016 uit te voeren. Aan bod komt Exchange Server 2016 installeren, configureren en beheren. Daarnaast wordt u bijgebracht mail ontvangers en publieke folders te beheren inclusief het uitvoeren van bulk operaties doormiddel van Exchange Management Shell. U maakt kennis met cliënt connectiviteit, berichtentransport en opschoning beheer. Leer tevens hoe een uitrol van Exchange Server ge-implementeerd en beheerd moet worden en hoe u back-up en disaster recovery oplossingen implementeert. Ook leert u hoe u Exchange Server 2016 onderhoudt en monitort. Als toevoeging wordt het beheren van Exchange Online in een Office 365 omgeving behandeld. Deze training (samen met de training met de code MS20345-2) is de ideale voorbereiding voor het volgende examen: 70-345: Designing and Deploying Microsoft Exchange Server 2016 dat onderdeel is van de MCSE: Messaging certificering.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.