ISTQB Foundation

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Improve Quality Services

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Utrecht
3 sep. 2019 tot 5 sep. 2019
Eindhoven
7 okt. 2019 tot 9 okt. 2019
Baarn
13 nov. 2019 tot 15 nov. 2019
Utrecht
10 dec. 2019 tot 12 dec. 2019

Beschrijving

Deze driedaagse geaccrediteerde cursus biedt de deelnemer een uitstekend basiskennis testen, met ook een flink aantal praktijkelementen onder ander op hetgebied van testtechnieken. De cursus behandelt test principes & standaards, test management, test fasering, onderhoudstesten, reviews, dynamische testtechnieken (white-box, black-box en exploratory testen) en test tools & automatisering. De cursus is een voorbereiding op het examen "ISTQB Foundation Certificate in Software Testing" en voldoet de eisen zoals deze door ISTQB zijn opgesteld. Deze cursus gaat verder dan Tmap Next Foundation en biedt een verdere verdieping en verbreding. De cursus wordt gegeven door een geaccrediteerde docent. H…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Testmanagement, ISTQB, Software Testing, TMap en Software Development / Ontwikkeling.

Deze driedaagse geaccrediteerde cursus biedt de deelnemer een uitstekend basiskennis testen, met ook een flink aantal praktijkelementen onder ander op hetgebied van testtechnieken. De cursus behandelt test principes & standaards, test management, test fasering, onderhoudstesten, reviews, dynamische testtechnieken (white-box, black-box en exploratory testen) en test tools & automatisering. De cursus is een voorbereiding op het examen "ISTQB Foundation Certificate in Software Testing" en voldoet de eisen zoals deze door ISTQB zijn opgesteld. Deze cursus gaat verder dan Tmap Next Foundation en biedt een verdere verdieping en verbreding. De cursus wordt gegeven door een geaccrediteerde docent. Het examen vindt plaats aan het einde van de derde dag; tijdens de training wordt veelvuldig geoefende met examenvragen. Deelnemers ontvangen het bijbehorende cursusboek "ISTQB Foundations in Software Testing'" geschreven door de testexperts Dorothy Graham, Erik van Veenendaal , Isabel Evans en Rex Black. Met een slagingspercentage van ruim 90% en een gemiddelde waardering van 8,3 is Improve één van de meest succesvolle opleiders wereldwijd. Deze cursus wordt veelvuldig in-house gegeven. Het programma kan desgewenst op maat worden samengesteld, bijvoorbeeld door de ISTQB training te combineren met een (gedeelte van de) TMap training.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.