De Moderne Controller

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

De Moderne Controller

IMF Academy (International Management Forum)
Logo van IMF Academy (International Management Forum)
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,1 IMF Academy (International Management Forum) heeft een gemiddelde beoordeling van 8,1 (uit 43 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeAmsterdam
31 mei. 2022 tot 28 jun. 2022
Toon rooster
event 31 mei 2022, 09:30-17:30, Amsterdam
event 7 juni 2022, 09:30-17:30, Amsterdam
event 14 juni 2022, 09:30-17:30, Amsterdam
event 21 juni 2022, 09:30-17:30, Amsterdam
event 28 juni 2022, 09:30-17:30, Amsterdam
placeCentraal in Nederland
9 nov. 2022 tot 7 dec. 2022
Toon rooster
event 9 november 2022, 09:30-17:30, Centraal in Nederland
event 16 november 2022, 09:30-17:30, Centraal in Nederland
event 23 november 2022, 09:30-17:30, Centraal in Nederland
event 30 november 2022, 09:30-17:30, Centraal in Nederland
event 7 december 2022, 09:30-17:30, Centraal in Nederland

Beschrijving

De Moderne Controller – inhoud opleiding

Bent u al enige tijd werkzaam als controller of wilt u graag de controllersfunctie gaan vervullen en heeft u hiervoor niet de volledige vakkennis in huis, dan is dit de opleiding voor u. Topdocenten nemen met u de rol, taken en verantwoorelijkheden van de controller van vandaag en morgen door. Aan de hand van tal van cases worden de aandachtsgebieden management control en management accounting uitgebreid behandeld. Financiële analyse (essentieel om de prestaties van uw organisatie goed te kunnen beoordelen) is eveneens een belangrijk onderdeel van deze opleiding. Van de moderne controller mag daarnaast ook kennis van treasury en cash management verwa…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

De Moderne Controller – inhoud opleiding

Bent u al enige tijd werkzaam als controller of wilt u graag de controllersfunctie gaan vervullen en heeft u hiervoor niet de volledige vakkennis in huis, dan is dit de opleiding voor u. Topdocenten nemen met u de rol, taken en verantwoorelijkheden van de controller van vandaag en morgen door. Aan de hand van tal van cases worden de aandachtsgebieden management control en management accounting uitgebreid behandeld. Financiële analyse (essentieel om de prestaties van uw organisatie goed te kunnen beoordelen) is eveneens een belangrijk onderdeel van deze opleiding. Van de moderne controller mag daarnaast ook kennis van treasury en cash management verwacht worden. Vooral op het gebied van cashflow management dient u een grondige kennis te hebben. Ook dit onderdeel neemt derhalve een belangrijke plaats in deze controller opleiding in. 

De Moderne Controller – intake

De opleiding ‘De Moderne Controller’ is interactief en wordt afgestemd op de praktijk en het referentiekader van de deelnemers. Voorafgaand aan de opleiding vindt daarom een intakegesprek plaats. Naast een persoonlijke kennismaking is het doel hiervan om inzicht te krijgen in uw praktijksituatie, uw individuele verwachtingen en uw leerbehoefte. 

De Moderne Controller – individuele terugkoppeling

Aan het eind van deze controller opleiding vindt een persoonlijke terugkoppeling plaats. Uw personal coach reflecteert samen met u op uw kwaliteiten als controller en uw persoonlijke ambities.

De Moderne Controller – voor wie?

Actuele en vakkundige kennis is een noodzakelijke voorwaarde om als controller resultaat te boeken. In deze 5-daagse opleiding nemen topdocenten alle facetten van de hedendaagse controllersfunctie met u door. Bent u als controller werkzaam of wilt u als controller werkzaam zijn, maar heeft u hiervoor niet de benodigde opleiding gevolgd, dan is dit de juiste opleiding voor u!

De Moderne Controller – PE-punten

U ontvangt 35 PE-punten van de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants).

De Moderne Controller – niveau van de opleiding

De 5-daagse opleiding ‘De Moderne Controller’ wordt gegeven op HBO(+) niveau. 

De Moderne Controller – aantal deelnemers

Gezien het intensieve en interactieve karakter van deze controller opleiding is het aantal deelnemers beperkt. 

De Moderne Controller – lesmateriaal

U ontvangt een map met alle presentaties die uitstekend als naslagwerk kan worden gebruikt. U ontvangt tevens als ondersteunende literatuur, 6 toonaangevende boeken die een perfect inzicht geven in de gewenste deskundigheid van de moderne controller.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met IMF Academy (International Management Forum), om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.