Executive Training

Tijdsduur

Executive Training

Human Insight
Logo van Human Insight

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Human Insight biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Brugge, Gent

Beschrijving

Human Insight connects people successfully to strategic challenges within organisations.

Dit is een coaching programma voor young professionals en executives die behoefte hebben aan begeleiding in hun professionele carriére. De begeleiding start pas naar aanleiding van een persoonlijke intakegesprek waarna een coach wordt gekoppeld op basis van uw wensen en behoeften. Human Insight beschikt over een reeks coaches die zich verbonden hebben aan het Academy for Coaching in London en geaccrediteerd zijn door het Internationaal Coaching Federation. Nadat het intake proces is ingepland met een van onze geaccrediteerd coaches is het mogelijk om een voorkeur door te geven voor een specifieke coach waar u mee wilt werken. Een coaching traject neemt gemiddeld zo'n 10 gesprekken in beslag …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: .

Human Insight connects people successfully to strategic challenges within organisations.

Dit is een coaching programma voor young professionals en executives die behoefte hebben aan begeleiding in hun professionele carriére. De begeleiding start pas naar aanleiding van een persoonlijke intakegesprek waarna een coach wordt gekoppeld op basis van uw wensen en behoeften. Human Insight beschikt over een reeks coaches die zich verbonden hebben aan het Academy for Coaching in London en geaccrediteerd zijn door het Internationaal Coaching Federation. Nadat het intake proces is ingepland met een van onze geaccrediteerd coaches is het mogelijk om een voorkeur door te geven voor een specifieke coach waar u mee wilt werken. Een coaching traject neemt gemiddeld zo'n 10 gesprekken in beslag over een tijdsbestek van 6 maanden. De eerste gesprekken zullen om de week worden ingepland waarna een interval van 1 gesprek om de 2 weken zal plaatsvinden. De gesprekken kunnen zowel fysiek als online plaatsvinden en nemen zo'n 1,5 tot 2 uur in beslag. De coach kan hier en daar huiswerk meegeven om mee te oefenen in de praktijk of op werk met collega's. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Human Insight, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.