HR en de WAB

Niveau
Tijdsduur
Logo van HRM Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 HRM Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

HRM Academy biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Utrecht, Zwolle

Beschrijving

Betaalbare trainingen voor HR professionals

Transitievergoeding en flexibele arbeidsrelaties

Het huidige ontslagrecht functioneert niet goed. Het Kabinet neemt daarom maatregelen om iemand makkelijker te kunnen ontslaan en maakt flexwerk onaantrekkelijker.  Hoe kunnen organisaties omgaan met flexibele arbeidsrelaties? De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) moet de Wet Werk en Zekerheid in 2020 vervangen. Het ontslagrecht wordt in de WAB daarom ingrijpend veranderd. Dat betekent dat HR weer aan de slag kan. Wat betekenen de nieuwe regels voor uw organisatie? Hoe hoog is de transitievergoeding en wanneer heeft u in de toekomst een goed dossier om iemand te kunnen ontslaan? Welk beleid kan HR ontwikkelen ten aanzien van flexibele contracte…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Betaalbare trainingen voor HR professionals

Transitievergoeding en flexibele arbeidsrelaties

Het huidige ontslagrecht functioneert niet goed. Het Kabinet neemt daarom maatregelen om iemand makkelijker te kunnen ontslaan en maakt flexwerk onaantrekkelijker.  Hoe kunnen organisaties omgaan met flexibele arbeidsrelaties? De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) moet de Wet Werk en Zekerheid in 2020 vervangen. Het ontslagrecht wordt in de WAB daarom ingrijpend veranderd. Dat betekent dat HR weer aan de slag kan. Wat betekenen de nieuwe regels voor uw organisatie? Hoe hoog is de transitievergoeding en wanneer heeft u in de toekomst een goed dossier om iemand te kunnen ontslaan? Welk beleid kan HR ontwikkelen ten aanzien van flexibele contracten?  Als u het niet goed regelt, kan u dat veel geld kosten. Als u antwoord wilt op deze vragen volg dan de cursus Het nieuwe ontslagrecht, HR en WAB. In een dag praten we u bij over de komende ontwikkelingen. We werken met kleine groepen zodat we op uw vragen in kunnen gaan.

Resultaat na de cursus over de WAB en flexibele arbeidsrelaties:

  • U kent de nieuwe regels van het ontslagrecht.
  • U weet wat de WAB wil regelen over tijdelijke contracten.
  • U weet wat de nieuwe regels zijn voor het inzetten van payrollers.
  • U kunt een afweging maken of u iemand een tijdelijk contract biedt.
  • U kent de mogelijkheden en valkuilen van de Wet werk en zekerheid en de WAB.
  • U weet waar u rekening mee moet houden als u werknemers wilt ontslaan.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met HRM Academy, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.