Schriftelijke HACCP Cursus

Type product

Schriftelijke HACCP Cursus

Horeca Stichting Nederland (HSN)
Logo van Horeca Stichting Nederland (HSN)
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,7 Horeca Stichting Nederland (HSN) heeft een gemiddelde beoordeling van 8,7 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Wil je geen klassikale cursus volgen maar wel je HACCP Diploma behalen? Schrijf je dan in voor de Thuisstudie HACCP Schriftelijk!

De thuisstudie HACCP Schriftelijk bestaat uit het officiële boek 'Hygiënecode voor de Horeca', aanvullende achtergrondinformatie over HACCP en voedselveilidheid, twee huiswerklessen en een HACCP Toets. Elke huiswerkles bestaat uit ongeveer 20 vragen waarvan de antwoorden te vinden zijn in de Hygiënecode voor de Horeca en de aanvullende achtergrondinformatie. Je bepaalt zelf wanneer je de huiswerklessen maakt en instuurt naar je persoonlijke huiswerkdocent. Dit kan zowel per post als per mail. Daarnaast heb je uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen aan de …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: HACCP, Voedingsdeskundige, Horeca, Sociale Hygiene en Voedselveiligheid.

Wil je geen klassikale cursus volgen maar wel je HACCP Diploma behalen? Schrijf je dan in voor de Thuisstudie HACCP Schriftelijk!

De thuisstudie HACCP Schriftelijk bestaat uit het officiële boek 'Hygiënecode voor de Horeca', aanvullende achtergrondinformatie over HACCP en voedselveilidheid, twee huiswerklessen en een HACCP Toets. Elke huiswerkles bestaat uit ongeveer 20 vragen waarvan de antwoorden te vinden zijn in de Hygiënecode voor de Horeca en de aanvullende achtergrondinformatie. Je bepaalt zelf wanneer je de huiswerklessen maakt en instuurt naar je persoonlijke huiswerkdocent. Dit kan zowel per post als per mail. Daarnaast heb je uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen aan de docent, dit kan zowel schriftelijk als telefonisch. 

Wanneer je beide huiswerklessen met een voldoende hebt behaald, kun je de HACCP Toets maken en opsturen (per post of per mail). Deze toets, bestaande uit 30 meerkeuze vragen (A,B,C), vind je tevens in het huiswerkpakket. Je huiswerkdocent kijkt de toets na en wanneer je geslaagd bent voor de HACCP Toets ontvang je het HACCP Diploma per post. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: HACCP.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.