HACCP Cursus

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van HOC.nl - Horeca Opleidingscentrum
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,5 HOC.nl - Horeca Opleidingscentrum heeft een gemiddelde beoordeling van 8,5 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

10
Gemiddeld cijfer voor HACCP Cursus
Gebaseerd op 1 ervaring Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Anoniem
10
HACCP Cursus

"De opbouw en alles wat nodig was om snel de revue te laten passeren. Had meer over ijsbereiding willen weten.
Veel geleerd hoe je zo efficiënt mogelijk kan registreren. Wat wel moet en wat niet. Echt een aanrader." - 18-01-2017 18:41

"De opbouw en alles wat nodig was om snel de revue te laten passeren. Had meer over ijsbereiding willen weten. Veel geleerd hoe je zo effici… alles lezen - 18-01-2017 18:41

Startdata en plaatsen

placeAlkmaar (Heiloo)
21 sep. 2020
placeAmsterdam
21 sep. 2020
placeApeldoorn
21 sep. 2020
placeArnhem
21 sep. 2020
placeBergen op Zoom
21 sep. 2020
placeBreda
21 sep. 2020
placeDrachten
21 sep. 2020
placeEnschede
21 sep. 2020
placeGoes
21 sep. 2020
placeHaarlem (Velsen-Zuid)
21 sep. 2020
placeHeerenveen
21 sep. 2020
placeHengelo (Borne)
21 sep. 2020
placeLeeuwarden
21 sep. 2020
placeNijmegen
21 sep. 2020
placeTilburg (Gilze)
21 sep. 2020
placeVlissingen
21 sep. 2020
placeAmersfoort
22 sep. 2020
placeAssen
22 sep. 2020
placeDen Bosch (Nuland)
22 sep. 2020
placeDen Haag (Wassenaar)
22 sep. 2020

Beschrijving

De HACCP Cursus is geschikt voor iedereen die in een bedrijf voedsel bereidt, bewerkt, behandelt, serveert of verkoopt. Een vooropleiding is niet vereist. 

Tijdens de ééndaagse HACCP Cursus leer je de verplichte Hygienecode voor de Horeca op een eenvoudige manier in de praktijk toe te passen en weten zij precies waar de inspecteurs van de NVWA bij een inspectie op letten. Na het volgen van deze cursus voldoen je in één dag aan de wettelijke eisen!

Cursusonderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn: 

  • Hygienecode (HACCP) en bedrijfsbeleid
  • productontwikkeling
  • inkoop en opslag
  • bereiding van warme en koude gerechten
  • serveren en presenteren
  • reinigen en desinfecteren
  • kwaliteit en…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: HACCP, Voedingsdeskundige, Horeca, Sociale Hygiene en Voedselveiligheid.

De HACCP Cursus is geschikt voor iedereen die in een bedrijf voedsel bereidt, bewerkt, behandelt, serveert of verkoopt. Een vooropleiding is niet vereist. 

Tijdens de ééndaagse HACCP Cursus leer je de verplichte Hygienecode voor de Horeca op een eenvoudige manier in de praktijk toe te passen en weten zij precies waar de inspecteurs van de NVWA bij een inspectie op letten. Na het volgen van deze cursus voldoen je in één dag aan de wettelijke eisen!

Cursusonderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn: 

  • Hygienecode (HACCP) en bedrijfsbeleid
  • productontwikkeling
  • inkoop en opslag
  • bereiding van warme en koude gerechten
  • serveren en presenteren
  • reinigen en desinfecteren
  • kwaliteit en voedselveiligheid

De HACCP Cursus organiseren we in één dag van 10:00 uur tot 15:00 uur, met aansluitend de HACCP toets van 15:15 uur tot 16:00 uur. De HACCP toets wordt op locatie nagekeken door de trainer en bij een voldoende ontvang je direct het HACCP Certificaat. De toets bestaat uit 30 meerkeuze vragen (A,B,C). Om het HACCP Certificaat te behalen dien je minimaal 18 van de 30 vragen correct te beantwoorden.

10
Gemiddeld cijfer voor HACCP Cursus
Gebaseerd op 1 ervaring
starstarstarstarstar
Anoniem
10
HACCP Cursus

"De opbouw en alles wat nodig was om snel de revue te laten passeren. Had meer over ijsbereiding willen weten.
Veel geleerd hoe je zo efficiënt mogelijk kan registreren. Wat wel moet en wat niet. Echt een aanrader." - 18-01-2017 18:41

"De opbouw en alles wat nodig was om snel de revue te laten passeren. Had meer over ijsbereiding willen weten. Veel geleerd hoe je zo effici… alles lezen - 18-01-2017 18:41

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.