Allergenen Cursus

Tijdsduur
Logo van HOC.nl - Horeca Opleidingscentrum
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,5 HOC.nl - Horeca Opleidingscentrum heeft een gemiddelde beoordeling van 8,5 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

HOC.nl - Horeca Opleidingscentrum biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Allergenen zijn stoffen in voedingsmiddelen die een allergische reactie kunnen veroorzaken bij gasten / cliënten / klanten met een voedselallergie. Vanuit de Europese Wetgeving is het voor ieder bedrijf dat voedsel verstrekt aan derden verplicht om informatie over 14 allergenen in voedingsmiddelen te verstrekken wanneer hierom gevraagd wordt. 

Wanneer je voedsel bereidt voor gasten / cliënten / klanten is de kans groot dat er allergenen aanwezig zijn in dit voedsel. Bedrijven zijn wettelijk verplicht om deze allergenenadministratie beschikbaar te hebben. Daarnaast moeten medewerkers gasten kunnen informeren over allergenen in voedingsmiddelen. De Allergenen Cursus is een 1-daagse klassikale…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Allergenen, Voedingsdeskundige, Voedselveiligheid, HACCP en Orthomoleculaire Voedingsleer.

Allergenen zijn stoffen in voedingsmiddelen die een allergische reactie kunnen veroorzaken bij gasten / cliënten / klanten met een voedselallergie. Vanuit de Europese Wetgeving is het voor ieder bedrijf dat voedsel verstrekt aan derden verplicht om informatie over 14 allergenen in voedingsmiddelen te verstrekken wanneer hierom gevraagd wordt. 

Wanneer je voedsel bereidt voor gasten / cliënten / klanten is de kans groot dat er allergenen aanwezig zijn in dit voedsel. Bedrijven zijn wettelijk verplicht om deze allergenenadministratie beschikbaar te hebben. Daarnaast moeten medewerkers gasten kunnen informeren over allergenen in voedingsmiddelen. De Allergenen Cursus is een 1-daagse klassikale cursus waar deelnemers kennis bijgebracht wordt over allergenen en het verstrekken van allergeneninformatie. 

Aansluitend op de cursus vindt van 15:15 uur tot 16:00 uur de Allergenen toets plaats. De toets bestaat uit 30 meerkeuze vragen (A,B,C). Om het Allergenen Certificaat te behalen dien je minimaal 18 van de 30 vragen correct te beantwoorden.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Allergenen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.