Gratis leren met de STAP subsidie regeling? Stapwijz®

Type product

Gratis leren met de STAP subsidie regeling? Stapwijz®

HOBP
Logo van HOBP
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,6 HOBP heeft een gemiddelde beoordeling van 9,6 (uit 100 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Gratis leren met Stapwijz®

Gratis leren? Ja dat kan! Vanaf 1 maart 2022 krijg je via Stapwijz.nl gratis toegang tot 100+ STAP-leerlijnen inclusief een jaar lang toegang tot de hele leerbibliotheek.

Dit wordt mogelijk gemaakt door het STAP-budget van de overheid. STAP is een subsidieprogramma van de overheid om jou te stimuleren meer uit je carrière te halen. Per 1 maart wordt het STAP-budget vrijgegeven waarmee jij tot €1000 gratis kan leren. Het is een vervolg op “Nederland Leert Door”.

Stapwijz® is een online leerplatform met een groot aanbod aan cursussen. Speciaal voor de STAP-regeling zijn kundige leerlijnen samengesteld, zodat je het maximale uit het budget kan halen dat je overheid jou…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Subsidie, Financieel Beleid & Management, Staats- en bestuursrecht, Controlling / Controller en Subsidierecht.

Gratis leren met Stapwijz®

Gratis leren? Ja dat kan! Vanaf 1 maart 2022 krijg je via Stapwijz.nl gratis toegang tot 100+ STAP-leerlijnen inclusief een jaar lang toegang tot de hele leerbibliotheek.

Dit wordt mogelijk gemaakt door het STAP-budget van de overheid. STAP is een subsidieprogramma van de overheid om jou te stimuleren meer uit je carrière te halen. Per 1 maart wordt het STAP-budget vrijgegeven waarmee jij tot €1000 gratis kan leren. Het is een vervolg op “Nederland Leert Door”.

Stapwijz® is een online leerplatform met een groot aanbod aan cursussen. Speciaal voor de STAP-regeling zijn kundige leerlijnen samengesteld, zodat je het maximale uit het budget kan halen dat je overheid jou geeft! Een STAP-leerlijn omvat o.a. een 360 graden ambitie en talentenscan, persoonlijke begeleiding, live online lessen.

Het hele programma is 100% gratis. Daarnaast biedt Stapwijz® na afronding van de leerlijn een jaar lang gratis toegang tot de volledige online leerportal met aanvullend lesmateriaal van wel 800 online korte online cursussen, audioboeken, E-books en kranten.Een Stapwijz® leerlijn is veel meer dan een online cursus.

Stapwijz® leerlijnen

Een Stapwijz® leerlijn draagt op diverse manieren bij aan het verstevigen van jouw positie op de arbeidsmarkt. Dit traject bestaat altijd uit:

1. DE SCAN
Wie ben jij? Wat zijn jouw ambities en talenten? Hoe kunnen we jou het best helpen met je loopbaan?
2. DE HOOFDCURSUS
De titel van de leerlijn is verbonden aan de hoofdcursus. Deze hoofdcursus staat centraal in het traject.
3. DE EINDOPDRACHT
De eindopdracht en de feedback van je opleider helpt je om het geleerde goed in de praktijk toe te passen.
4. HET COACHING TRAJECT
Bij een aantal specifieke leerlijnen bieden wij de mogelijkheid een coach te raadplegen.
5. LIVE LEREN
Tijdens de live online colleges krijg je verdieping over het onderwerp en maak je kennis met medecursisten.
6. AANVULLEND LESMATERIAAL
Een jaar toegang tot de leerbibliotheek met een grote hoeveelheid naslagwerken

Aanmelden

Het aanmelden voor een STAP-leerlijn (met tevens direct toegang tot de hele leerbibliotheek) is erg eenvoudig. Volg onderstaande stappen. Let er wel op dat je op tijd je inschrijving bevestigd via uwv.nl/stap 

1. Kies een leerlijn
In de leeromgeving is er keuze uit 100+ Stapwijz® leerlijnen. Wanneer je je keuze hebt gemaakt klik je op de pagina van jouw gewenste leerlijn op ‘Start leerlijn’ om je aanmeldbewijs te ontvangen.

2. Je STAP-aanmeldbewijs
Wanneer je je keuze hebt gemaakt voor een leerlijn zal je enkele gegevens in moeten vullen zodat jouw persoonlijke STAP-aanmeldbewijs gegenereerd kan worden. Na verzenden van je gegevens ontvang je een bevestiging en mail met je STAP-aanmeldingsbewijs.

3. Meld je op tijd aan via uwv.nl/stap
Met het verkregen STAP-aanmeldbewijs kun je vervolgens je plekje verzilveren via uwv.nl/stap. Zorg ervoor dat je op dinsdag 1 maart 2022 om 10:00 uur gereed zit om met je DigiD om in te kunnen loggen op de website. We sturen je bijtijds nog een herinnering. Na 1 maart vind je onderstaand de opvolgende aanmelddata.

4. Start direct met leren
Eenmaal aangemeld kan je je verkregen studentnummer (uit je STAP-aanmeldbewijs) gebruiken om je inschrijving definitief te maken*.

*Let op: er zijn slechts 40.000 plaatsen dus zorg dat je echt om 10.00 uur inlogt. Je ontvangt van ons per mail en sms een kwartier voor tijd een herinnering.

Aanmelddata 2022 om je inschrijving te bevestigen op uwv.nl/stap

Voor 2022 zijn dit de volgende aanmelddata*:

 • - 1 maart 10.00 uur
 • - 1 mei 10.00 uur (kan verplaatst worden naar 2 mei)
 • - 1 juli 10.00 uur 
 • - 1 september 10.00 uur
 • - 1 november 10.00 uur

*Let op dat je er precies om 10.00 uur bij bent want vol=vol.

Mee doen

Op Stapwijz® regel je eenvoudig jouw toegang tot de Stap subsidieregeling en kun je kiezen uit ruim 100 gratis leerlijnen incl. toegang tot de enorme leerbibliotheek. Ieder STAP ontwikkeltraject heeft een waarde van €990,-- en is 100% gesubsidieerd door de overheid. Dus, neem de regie over je eigen loopbaan en start de leerlijn die bij je past!

Voor hulp of meer informatie bel ons: 076 230 1305

HOBP® | 🗂 700+ online cursussen, audioboeken, media, assessments | 🇳🇱 Taal: Nederlands | 🗓 Abonnement: 12 maanden | 🎯Vakgebieden: Taal, Marketing, Persoonlijke ontwikkeling, Communincatie, IT & projectmanagement, Internet, Business, Juridisch, HR en coaching | 📲 24/7, PC, mobiel, tablet

Onbeperkt leren doe je beter met HOBP®

De zakelijke leeromgeving van HOBP heeft naast een unieke selectie van ruim 700 online trainingen ook een groot aanbod audioboeken, assessments en leerlijnen. Verder heb je direct toegang tot o.a. de Volkskrant, het Parool, het AD en HP/ deTijd. HOBP is daarmee Nederlands grootste aanbieder van online zakelijke leermiddelen. 

Door de unieke samenwerking tussen Springest en HOBP® heb je voor slechts €295,- per jaar direct, 12 maanden toegang tot het hele leeraanbod op HOBP®

Informatie over het HOBP® onbeperkt leren abonnement op Springest

 • Abonnement 1 jaar onbeperkt online leren incl. certificaat bij afronden van cursussen
 • Leermiddelen (700+): Online cursussen, audioboeken, (persoonlijkheids)testen, e-books en meer.
 • Online media zoals HP/de Tijd, het Parool, het AD, de Volkskrant en dagblad Trouw.
 • 15 Nederlandse topopleiders en mediapartners op 1 portal samen met hoogwaardige content.
 • Vakgebieden: Taal, Marketing, Persoonlijke ontwikkeling, Communincatie, IT & projectmanagement, Internet, Business, Juridisch, HR en coaching etc. 
 • Zakelijke toepassingen zoals uitgebreide gebruikers dashboards

Start direct met leren en geef je carrière een boost!

HOBP® is lid van de NRTO en CRKBO

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
 • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
 • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Subsidie.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.