De wakkere professional: Transformeer je gedachten, woorden en daden voor meer zakelijke impact

Type product

De wakkere professional: Transformeer je gedachten, woorden en daden voor meer zakelijke impact

HOBP
Logo van HOBP
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,6 HOBP heeft een gemiddelde beoordeling van 9,6 (uit 99 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Volg nu De wakkere professional: Transformeer je gedachten, woorden en daden voor meer zakelijke impact en heb een jaar lang gratis toegang tot HP/de Tijd en nog 700+ andere cursussen en media op HOBP zakelijk leren.

Zit jij veel in je hoofd, zijn je woorden onbewust en je daden soms wat ongericht? Dan creëer jij níet de werkomgeving en -beleving van je dromen. Gelukkig kan het ook anders... Als jij ervoor kiest om jezelf te ontwikkelen tot een bewuste en wakkere professional, dan zijn zakelijk succes en werkplezier een haast automatisch gevolg! Judith Steinmeier neemt je in 'De wakkere professional' mee aan de hand van je gedachten, woorden en daden. Werk je aan een van deze drie pijlers, d…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Sociale Veiligheid, Internet & Veiligheid, Veiligheidskunde, Integrale veiligheid en Veiligheidsmanagement.

Volg nu De wakkere professional: Transformeer je gedachten, woorden en daden voor meer zakelijke impact en heb een jaar lang gratis toegang tot HP/de Tijd en nog 700+ andere cursussen en media op HOBP zakelijk leren.

Zit jij veel in je hoofd, zijn je woorden onbewust en je daden soms wat ongericht? Dan creëer jij níet de werkomgeving en -beleving van je dromen. Gelukkig kan het ook anders... Als jij ervoor kiest om jezelf te ontwikkelen tot een bewuste en wakkere professional, dan zijn zakelijk succes en werkplezier een haast automatisch gevolg! Judith Steinmeier neemt je in 'De wakkere professional' mee aan de hand van je gedachten, woorden en daden. Werk je aan een van deze drie pijlers, dan kun je magie verwachten – want je gedachten vormen je woorden en uiteindelijk je daden. Pak je ze alle drie aan, dan staat je een enorme transformatie als professional te wachten! Aan de hand van een praktische roadmap leer je hoe je invloed krijgt op jouw gedachten. Je ontdekt ook hoe je de kracht van jouw woord inzet om situaties te transformeren. En je leert je daden gerichter in te zetten door effectieve doelen te creëren en proactiever in het werkende leven te staan. Daar word je dus een positiever mens van, maar vooral die zekere, succesvolle, aanwezige en wakkere professional – mét meer zakelijke impact!

Competenties

persoonlijke ontwikkeling; bewustzijn; gedachten; woorden; daden; succes; impact

HOBP® | 🗂 700+ online cursussen, audioboeken, media, assessments | 🇳🇱 Taal: Nederlands | 🗓 Abonnement: 12 maanden | 🎯Vakgebieden: Taal, Marketing, Persoonlijke ontwikkeling, Communincatie, IT & projectmanagement, Internet, Business, Juridisch, HR en coaching | 📲 24/7, PC, mobiel, tablet

Onbeperkt leren doe je beter met HOBP®

De zakelijke leeromgeving van HOBP heeft naast een unieke selectie van ruim 700 online trainingen ook een groot aanbod audioboeken, assessments en leerlijnen. Verder heb je direct toegang tot o.a. de Volkskrant, het Parool, het AD en HP/ deTijd. HOBP is daarmee Nederlands grootste aanbieder van online zakelijke leermiddelen. 

Door de unieke samenwerking tussen Springest en HOBP® heb je voor slechts €295,- per jaar direct, 12 maanden toegang tot het hele leeraanbod op HOBP®

Informatie over het HOBP® onbeperkt leren abonnement op Springest

  • Abonnement 1 jaar onbeperkt online leren incl. certificaat bij afronden van cursussen
  • Leermiddelen (700+): Online cursussen, audioboeken, (persoonlijkheids)testen, e-books en meer.
  • Online media zoals HP/de Tijd, het Parool, het AD, de Volkskrant en dagblad Trouw.
  • 15 Nederlandse topopleiders en mediapartners op 1 portal samen met hoogwaardige content.
  • Vakgebieden: Taal, Marketing, Persoonlijke ontwikkeling, Communincatie, IT & projectmanagement, Internet, Business, Juridisch, HR en coaching etc. 
  • Zakelijke toepassingen zoals uitgebreide gebruikers dashboards

Start direct met leren en geef je carrière een boost!

HOBP® is lid van de NRTO en CRKBO

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.