Fotografie cursus

Type product

Fotografie cursus

Online Education (Fotografieinstituut, Interieur Design Instituut)
Logo van Online Education (Fotografieinstituut, Interieur Design Instituut)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Dit is een nieuwe, innovatieve fotografiecursus die geschreven en begeleid wordt door successvolle beroepsfotografen, die de top van hun vakgebied vertegenwoordigen. Het doel van de cursus is om u de kennis en vaardigheden mee te geven die u nodig heeft om een carrière als freelance beroepsfotograaf te beginnen. Dit is een actuele en enorm uitgebreide cursus, waarin elk aspect van het fotografievak belicht wordt. De Professionele Fotografiecursus vindt online plaats en bestaat uit 12 lessen en 12 interactieve opdrachten. Normaal gesproken duurt het 24 weken om de cursus te voltooien. Gedurende deze tijd leert George Seper, een professionele topfotograaf, u alle kneepjes van de fotografie…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: (Digitale) Fotografie, Adobe Photoshop Basis, Grafische technieken, Fotoredactie en Adobe Creative Suite.

Dit is een nieuwe, innovatieve fotografiecursus die geschreven en begeleid wordt door successvolle beroepsfotografen, die de top van hun vakgebied vertegenwoordigen. Het doel van de cursus is om u de kennis en vaardigheden mee te geven die u nodig heeft om een carrière als freelance beroepsfotograaf te beginnen. Dit is een actuele en enorm uitgebreide cursus, waarin elk aspect van het fotografievak belicht wordt. De Professionele Fotografiecursus vindt online plaats en bestaat uit 12 lessen en 12 interactieve opdrachten. Normaal gesproken duurt het 24 weken om de cursus te voltooien. Gedurende deze tijd leert George Seper, een professionele topfotograaf, u alle kneepjes van de fotografie. Hij deelt zijn enorme schat aan verzamelde kennis met u en leert u deze toe te passen op verschillende gebieden en specialisaties van de fotografie.

In het freelance fotografievak draait het niet alleen om prijswinnende foto's, maar ook om de juiste foto op het juiste moment. Kranten, tijdschriften en websites van over de hele wereld zijn constant op zoek naar nieuw en interessant materiaal. De mogelijkheden zijn eindeloos en blijven groeien. De vele duizenden tijdschriften, boeken en kranten van over de hele wereld zijn de belangrijkste markt voor een freelance fotograaf. Om nog maar niet te spreken van alle stedelijke, regionale en buurtkranten, bedrijfspublicaties, websites en een massa andere mogelijke markten. De Professionele Fotografiecursus geeft u alles wat u moet weten om toegang tot deze markten te kunnen krijgen. Tegen het einde van deze cursus heeft u diepgaande kennis en vaardigheden ontwikkeld om als beroepsfotograaf te werken en voor uw inspanningen betaald te worden.

Dit is een nieuwe, baanbrekende cursus, geschreven en begeleid door enkele van de beste docenten op hun vakgebied. Het doel van de cursus is om u de kennis en vaardigheden mee te geven die u nodig heeft voor een carrière als freelancer of dewoon als een leuke hobby. Dit is een actuele en enorm uitgebreide cursus, waarin elk aspect van het vak belicht wordt.

De Professionele Fotografiecursus vindt online plaats en bestaat uit 12 lessen en 12 interactieve opdrachten. Normaal gesproken duurt het 24 weken om de cursus te voltooien, indien nodig mag u er een jaar over doen om uw cursus af te ronden

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.