HAN - Bedrijfskunde

Adres:


Beschrijving

Hbo-opleiding Bedrijfskunde bereidt je voor op een baan waarin je het beste uit organisaties haalt. Een bedrijfskundige is een echte (internationale) bruggenbouwer. Je kunt processen binnen en tussen afdelingen en tussen organisaties verbeteren en vernieuwen. Bedrijfskundigen van de HAN weten bovendien als geen ander dat je organisaties niet alleen beter maakt op een technologische, ‘klinische’ ma…

Lees de volledige beschrijving

Hbo-opleiding Bedrijfskunde bereidt je voor op een baan waarin je het beste uit organisaties haalt. Een bedrijfskundige is een echte (internationale) bruggenbouwer. Je kunt processen binnen en tussen afdelingen en tussen organisaties verbeteren en vernieuwen. Bedrijfskundigen van de HAN weten bovendien als geen ander dat je organisaties niet alleen beter maakt op een technologische, ‘klinische’ manier: de factor ‘mens’ is een onmisbare schakel. Jij bent straks een besluitvaardige teamplayer die kan overtuigen en mensen op één lijn kan krijgen. Je kunt de opleiding Bedrijfskunde volgen in Arnhem of Nijmegen.

Ervaring met HAN - Bedrijfskunde?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij HAN - Bedrijfskunde? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken