OKR Discovery training

Type product
Tijdsduur
Logo van Great in OKRs

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Het OKR Discovery programma is precies wat het zegt: een ontdekking van OKRs. Met een presentatie, een exploratory workshop of een ronde tafel gesprek zorgen we dat je bekend raakt met OKRs. Vaak is er al enige bekendheid vanuit bijvoorbeeld een inspiratiereis naar Silicon Valley of het boek van OKR frontrunner John Doerr. Tijdens de OKR Discovery behandelen we de karakteristieken van OKR, kijken we naar de toepasbaarheid binnen de organisatie en behandelen we zaken die komen kijken bij een succesvolle implementatie. OKRs moet worden gezien op het terrein van transformatie, innovatie en groei en niet om de dagelijkse business te besturen. Daarom nemen we ook de mogelijke combinatie met bijvo…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het OKR Discovery programma is precies wat het zegt: een ontdekking van OKRs. Met een presentatie, een exploratory workshop of een ronde tafel gesprek zorgen we dat je bekend raakt met OKRs. Vaak is er al enige bekendheid vanuit bijvoorbeeld een inspiratiereis naar Silicon Valley of het boek van OKR frontrunner John Doerr. Tijdens de OKR Discovery behandelen we de karakteristieken van OKR, kijken we naar de toepasbaarheid binnen de organisatie en behandelen we zaken die komen kijken bij een succesvolle implementatie. OKRs moet worden gezien op het terrein van transformatie, innovatie en groei en niet om de dagelijkse business te besturen. Daarom nemen we ook de mogelijke combinatie met bijvoorbeeld KPIs, Balanced Scorecard of andere reeds aanwezige besturingsinstrumenten in ogenschouw.

 

Het OKR Discovery programma worden meestal ingezet door het Leadership team om een goede afweging te kunnen maken of en in welke opzet OKRs van waarde kunnen zijn binnen hun organisatie. Maar ook afdelingen of teams zetten de OKR Discovery in om beter bekend te raken met de essentie van het framework.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.