Presentatietraining: Powercourse Spreken met Impact | Krachtig communiceren in vier intensieve dagen

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Presentatietraining: Powercourse Spreken met Impact | Krachtig communiceren in vier intensieve dagen

Great Communicators
Logo van Great Communicators
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Great Communicators heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 11 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeAmsterdam
22 jun. 2023 tot 6 jul. 2023
Toon rooster
event 22 juni 2023, 10:00-21:00, Amsterdam, Dag 1. What Great Speakers do
event 23 juni 2023, 10:00-17:00, Amsterdam, Dag 2. Create your sticky story
event 5 juli 2023, 10:00-21:00, Amsterdam, Dag 3. Be yourself more, with skills
event 6 juli 2023, 10:00-17:00, Amsterdam, Dag 4. Presence of a leader

Beschrijving

Let op: wij bieden een standaard pakket en een diamond pakket aan van de Powercourse. Het programma hiervan is hetzelfde. Het verschil is dat u bij het standaard pakket 2 individuele coachingsessies van 2 uur krijgt naast het reguliere programma, bij het diamond pakket zijn dat 5 sessies van 2 uur.

Leer meer impact maken

Twee keer per jaar bieden we aan een selecte groep professionals een versnelde variant van onze opleiding Spreken met Impact aan: Powercourse Spreken met Impact. Dit is de opleiding geconcentreerd in 2 x twee dagen met overnachting, zodat je met je complete focus hier kan zijn. Op deze manier vergroot je in zeer korte tijd je performance, verhaal & presence on stage. Je be…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Spreken in het openbaar, Presenteren, Overtuigend presenteren, Spreekangst en Profilering.

Let op: wij bieden een standaard pakket en een diamond pakket aan van de Powercourse. Het programma hiervan is hetzelfde. Het verschil is dat u bij het standaard pakket 2 individuele coachingsessies van 2 uur krijgt naast het reguliere programma, bij het diamond pakket zijn dat 5 sessies van 2 uur.

Leer meer impact maken

Twee keer per jaar bieden we aan een selecte groep professionals een versnelde variant van onze opleiding Spreken met Impact aan: Powercourse Spreken met Impact. Dit is de opleiding geconcentreerd in 2 x twee dagen met overnachting, zodat je met je complete focus hier kan zijn. Op deze manier vergroot je in zeer korte tijd je performance, verhaal & presence on stage. Je bent in het gezelschap van maximaal 10 professionals van hetzelfde kaliber en ambitie.

Wat kun je verwachten?

Naast hele concrete theorieën uit de marketing, om bijvoorbeeld de kracht van je verhaal te versterken, werken we met meditatie, visualisatie technieken en interventies uit systemisch werk. Dit zijn methodieken die wat minder cognitief zijn, maar wel zo krachtig en concreet dat er duurzame verschillen direct voelbaar zijn. Menig TEDx spreker, politici en ondernemer is je voorgegaan. Mocht je meer willen weten over de methodieken en manier van werken dan kunnen de trainers je hier voorafgaand meer over vertellen.

Opbouw programma

In de vierdaagse powercourse Spreken met Impact staat centraal hoe je meer impact maakt als spreker. Korte theorieblokken worden afgewisseld met praktijkgerichte presentatie- en spreekoefeningen. We richten ons op jouw performance (skills van een great communicator) jouw psychology (een heldere state of mind, zonder beperkende gedachten) en jouw presence (hoe kun jij je vrijer voelen en de meeste impact maken?) We gaan actief aan de slag en stappen uit de comfortzone waardoor er razendsnel wordt geleerd.

  • Dag 1 - What great speakers do…

In het eerste blok staat centraal wat grote sprekers, grote sprekers maakt. Wat doen ze anders? Maar vooral wat zijn de overeenkomsten? Door dit te analyseren, maar het ook zelf te ervaren, zie je bij jezelf en de andere deelnemers wat groot spreken is. We delen onze kennis die we opgedaan hebben bij het coachen van honderden professionals: TEDx talks, ondernemers, politici & media.

Door middel van interventies maken we je direct bewust van jouw non-verbale communicatie voor een groep. Je krijgt direct praktische tools in handen om binnen enkele minuten meer impact te maken.

Na het diner staat er een bijzondere mystery guest op het programma, het thema is Free as a Bird...

  • Dag 2 - Create your sticky story

Wat zorgt ervoor dat het ene verhaal wel blijft hangen en het andere verhaal niet? In deze storytelling ochtend staan de elementen centraal die ervoor zorgen dat je verhaal onthouden wordt door je publiek. We verklappen de elementen waar elk goed verhaal aan voldoet. Je gaat naar huis met een concrete checklist die je bij volgende presentaties kunt gebruiken.

In de middag gaan we aan de slag met presenteren onder druk. Hoe kun je je state of mind het beste managen en optimaliseren? Zenuwen, storende gedachtes en negatieve beelden maken dat je niet optimaal presteert. We geven je inzicht in de signalen van je lijf en je brein onder druk. Je leert technieken om je hoofd leeg te maken, je snel te ontspannen en om te gaan met spanning en druk. Daarnaast besteden we aandacht aan (visualisatie) oefeningen om je optimaal te leren voorbereiden voor een presentatie.

  • Tussentijdse coachingsessie

Tussen de blokken plannen we 1 persoonlijke coaching in met Katinka of Joni. Daarnaast krijg je twee kleine opdrachten om in de tussentijd te doen.

  • Dag 3 - Be yourself more, with skills 

Waar liggen jouw uitdagingen om helemaal jezelf te kunnen zijn voor een groep? In dit blok gaan we met persoonlijke interventies aan de slag om nog vrijer en authentieker te spreken voor een groep. Door met elkaar mee te kijken, leer je ontzettend veel. Dit omdat veel mensen dezelfde patronen bij anderen herkennen. Ook onderzoek je de patronen en overtuigingen die bij jou spelen. Met andere woorden: wat je tegenhoudt om de beste communicator uit jezelf te halen.

In de avond hebben we een mystery guest uitgenodigd, een absolute expert... die we nog even geheim houden.

  • Dag 4 - Presence of a leader

In de ochtend gaan we aan de slag met persoonlijke interventies, waardoor we zorgen voor een duurzaam effect in je communicatie. We kijken bij elk individu waar de groei nog ligt en helpen je de sterke punten te vergroten. Hierdoor groeit ook je charisma: je weet in te spelen op je luisteraar, je maakt ultiem contact met je publiek en je zorgt dat je boodschap niet meer vergeten wordt.

In de middag wordt al het geleerde in de praktijk gebracht en getoetst aan je eigen doelstellingen door het geven van een korte, krachtige presentatie. Je gaat naar huis met de 'presence of a leader'.

Voor wie

Inmiddels hebben we al meer dan 20 groepen opgeleid tot spreker en gaat alweer de 5e jaargang in van onze opleiding. Toch is er een gedeelte van onze klanten dat het te druk heeft, te veel reist en daardoor niet in staat is om de 8 dagdelen Spreken met Impact te volgen. Wellicht herken jij jezelf hierin, terwijl je wel stappen zou willen maken om krachtiger te communiceren.

Details

De training vindt plaats op de mooie locatie Samaya (een oud klooster in omgeving Utrecht). Tussen de dagen overnacht je in het klooster en optioneel kun je een extra nacht voorafgaand aan de training boeken. Tijdens je verblijf wordt er voor ontbijt, lunch en een heerlijk biologisch-vegetarisch 2-gangen diner gezorgd.

Wij geloven dat de wereld rijp is voor het delen van nieuwe ideeën, sterke oplossingen en krachtige visies. Wij hebben ervaren dat mensen en teams impact maken, als ze dit communiceren vanuit hun eigen kracht. Vaak gaat het ook mis, omdat mensen bijvoorbeeld niet hun eigen verhaal vertellen, beïnvloed worden door tal van belemmeringen of geen idee hebben welke skillset je kunt inzetten om impact te maken. Wij helpen je om je verhaal te bevrijden!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Great Communicators, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.