Infographics en Presentaties

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Gmi designschool
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 Gmi designschool heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Amsterdam (dagcursus)
20 jun. 2019 tot 11 jul. 2019
check_circle Startgarantie
Amsterdam (dagcursus)
28 nov. 2019 tot 19 dec. 2019

Beschrijving

Bij inschrijving met meer dan 3 personen: 10% korting per persoon.

Al onze lokalen zijn volledig ingericht met Imacs waarop zowel Apple als Windows draait inclusief de allerlaatste software. Je kunt tijdens de les dus je eigen besturingssysteem kiezen.

Een information designer moet complexe ideeën, data en informatie kunnen communiceren door duidelijke graphics te ontwerpen. Graphics die het juiste verhaal vertellen. Deze cursus is voor hen die zich deze specialiteit eigen willen maken. De cursus Infographics en presentaties  gaat over het visualiseren van gegevens tot aantrekkelijke en informatieve illustraties en presentaties, zoals uitleg over verkiezingen, uitleg bij calamiteiten, routebeschrijvingen, of  een dienstregeling. Het proces om tot een goede infographic te komen staat in de cursus centraal. Dat proces begint met het stellen van de juiste vragen: voor wie wordt de infographic gemaakt, en welke boodschap moet worden overgebrac…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Bij inschrijving met meer dan 3 personen: 10% korting per persoon.

Al onze lokalen zijn volledig ingericht met Imacs waarop zowel Apple als Windows draait inclusief de allerlaatste software. Je kunt tijdens de les dus je eigen besturingssysteem kiezen.

Een information designer moet complexe ideeën, data en informatie kunnen communiceren door duidelijke graphics te ontwerpen. Graphics die het juiste verhaal vertellen. Deze cursus is voor hen die zich deze specialiteit eigen willen maken. De cursus Infographics en presentaties  gaat over het visualiseren van gegevens tot aantrekkelijke en informatieve illustraties en presentaties, zoals uitleg over verkiezingen, uitleg bij calamiteiten, routebeschrijvingen, of  een dienstregeling. Het proces om tot een goede infographic te komen staat in de cursus centraal. Dat proces begint met het stellen van de juiste vragen: voor wie wordt de infographic gemaakt, en welke boodschap moet worden overgebracht?

Als de juiste vragen gesteld zijn kan het creatieve proces beginnen, met het maken van de eerste ideeschetsen. Hierbij komen veel creatieve aandachtspunten aan bod, zoals het gebruik van kleur, van typografie en het contrast in het ontwerp. Met als doel dat de infographic de boodschap overbrengt zoals die aanvankelijk bedoeld was.
Als het ontwerp gemaakt is kan de infographic worden uitgewerkt met programma’s als Adobe Illustrator en Adobe Photoshop, maar ook met 3D- of animatieprogrammas. Voor deze cursus beheers je Adobe Illustrator of Adobe Photoshop (of vergelijkbare programma’s). Ook beheers je een presentatie-editor als PowerPoint of Prezi. Tijdens de cursus leer je met praktijkopdrachten, die thuis worden uitgewerkt, de vele aspecten in informatie ontwerp en presentatie.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.