Leidinggeven: Leidinggeven aan teams

Type product
Niveau
Logo van Sales Verkooptrainingen Telefonische Verkoop Salestraining bij Graham Hulsebos
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,0 Sales Verkooptrainingen Telefonische Verkoop Salestraining bij Graham Hulsebos heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0 (uit 104 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Leidinggeven: Leidinggeven aan teams. Het team en de teamcultuur ontwikkelen

Overzicht

Henry Ford heeft ooit gezegd: "Bij elkaar komen is een begin; bij elkaar blijven is vooruitgang; met elkaar werken is succes." Meneer Ford wist hoe belangrijk teamwerk was. Vraag het iedereen die ooit in een project- of teamomgeving heeft gewerkt, en ze zullen u vertellen dat de teamdynamiek zeer belangrijk is voor het verrichten van werk en voor de totale werkomgeving. Een positieve, constructieve sfeer kan ervoor zorgen dat teamleden gemotiveerd en productief blijven, terwijl een negatieve sfeer het tegenovergestelde effect kan hebben. Het ontwikkelen van effectieve projectteams is een van de voornaams…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Leidinggeven, Leiderschap, Coachend Leidinggeven, Persoonlijk Leiderschap en Leidinggeven aan professionals.

Leidinggeven: Leidinggeven aan teams. Het team en de teamcultuur ontwikkelen

Overzicht

Henry Ford heeft ooit gezegd: "Bij elkaar komen is een begin; bij elkaar blijven is vooruitgang; met elkaar werken is succes." Meneer Ford wist hoe belangrijk teamwerk was. Vraag het iedereen die ooit in een project- of teamomgeving heeft gewerkt, en ze zullen u vertellen dat de teamdynamiek zeer belangrijk is voor het verrichten van werk en voor de totale werkomgeving. Een positieve, constructieve sfeer kan ervoor zorgen dat teamleden gemotiveerd en productief blijven, terwijl een negatieve sfeer het tegenovergestelde effect kan hebben. Het ontwikkelen van effectieve projectteams is een van de voornaamste verantwoordelijkheden van een teamleider.
In deze cursus wordt de rol van de teamleider beschreven in een team dat topprestaties levert, en wordt benadrukt hoe belangrijk het is om al in een vroeg stadium van het samenstellen van een team, stappen te nemen om de teamcultuur te ontwikkelen. In deze cursus worden methoden geboden die worden gebruikt om teamparticipatie te stimuleren en worden enkele belangrijke strategieën belicht die worden gebruikt om een coherente teamcultuur te ontwikkelen door sociale interactie te stimuleren, competenties van teamleden te bepalen en onderlinge afhankelijkheid te bevorderen.

Doelgroep

Medewerkers van alle niveaus die leiding geven aan teams, plus iedereen die zijn of haar leiderschapsvaardigheden in een teamomgeving graag verder wil ontwikkelen en verbeteren.

Doelen

Strategieën voor het ontwikkelen van uw team

  • voorbeelden van de stappen die worden gebruikt voor het uitvoeren van een kloofanalyse voor een training in een bepaald scenario in de juiste volgorde zetten
  • koppel indicatoren van een slechte teamdynamiek aan teambuilding-activiteiten die kunnen worden gebruikt om hier verbetering in te brengen
  • strategieën toepassen voor het verbeteren van de teamparticipatie in een bepaalde situatie
  • strategieën die de teamparticipatie stimuleren koppelen aan voorbeelden
  • effectief gebruik van beloningen en erkenning herkennen

Cursusinhoud

  • Teamcompetenties ontwikkelen
  • Teambuilding-activiteiten
  • Teamparticipatie verbeteren

Algemene eigenschappen

Voortgangsbewaking: Ja
Menu met inhoudsopgave: Ja
Cursustesten: Ja
Bronnen: Ja
Afronding: Certificaat van Deelname in pdf. formaat
Online toegang: 365 dagen
Ondersteunde browser:Internet Explorer, Edge, Firefox, Safari en Chrome
Besturingssysteem: Microsoft Windows, Google Chrome OS, Apple MacOS
Leervormen: Instructie video, Demonstratie video, Knowledge Base

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Sales Verkooptrainingen Telefonische Verkoop Salestraining bij Graham Hulsebos, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.