Training incl examen VIAG AVP G Netten

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Training incl examen VIAG AVP G Netten

GOA Leidingtechniek
Logo van GOA Leidingtechniek
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 GOA Leidingtechniek heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeRaamsdonksveer / Edistra
16 sep. 2022 tot 28 sep. 2022
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 16 september 2022, 08:00-16:00, Raamsdonksveer / Edistra, Theorie
event 21 september 2022, 08:00-16:00, Raamsdonksveer / Edistra, praktijk
event 28 september 2022, 08:00-11:00, Raamsdonksveer / Edistra, examen
placeRaamsdonksveer / Edistra
19 okt. 2022 tot 2 nov. 2022
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 19 oktober 2022, 08:00-16:00, Raamsdonksveer / Edistra, theorie
event 31 oktober 2022, 08:00-16:00, Raamsdonksveer / Edistra, praktijk
event 2 november 2022, 08:00-11:00, Raamsdonksveer / Edistra, examen

Beschrijving

VIAG AVP G Netten Omschrijving: Een AVP G-netten is direct verantwoordelijk voor het juist uitvoeren van bedieningshandelingen, (niet-) gastechnische werkzaamheden en bijbehorende veiligheidsmaatregelen. Je voert alle activiteiten uit in HD- en LD-netten. Voor welke VWI’s kun je opdracht krijgen? De actuele infokaarten staan vermeld op de site van Netbeheer Nederland: www.beiviag.nl. Vooropleiding: De actuele toelatingseisen staan vermeld op de site van Netbeheer Nederland: www.beiviag.nl. Cursusinformatie: Aantal dagen: 2 dagen, ongeveer 2 weken later theroieexamen en praktijkexamen Locatie: Diverse E-learning: Je ontvangt op de eerste cursusdag een persoonlijke inlogcode. Op deze manier he…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

VIAG AVP G Netten Omschrijving: Een AVP G-netten is direct verantwoordelijk voor het juist uitvoeren van bedieningshandelingen, (niet-) gastechnische werkzaamheden en bijbehorende veiligheidsmaatregelen. Je voert alle activiteiten uit in HD- en LD-netten. Voor welke VWI’s kun je opdracht krijgen? De actuele infokaarten staan vermeld op de site van Netbeheer Nederland: www.beiviag.nl. Vooropleiding: De actuele toelatingseisen staan vermeld op de site van Netbeheer Nederland: www.beiviag.nl. Cursusinformatie: Aantal dagen: 2 dagen, ongeveer 2 weken later theroieexamen en praktijkexamen Locatie: Diverse E-learning: Je ontvangt op de eerste cursusdag een persoonlijke inlogcode. Op deze manier heb jij altijd en overal toegang tot de online oefenexamens, zodat je de cursus en het examen goed kan voorbereiden. De inlog blijft actief totdat jij het Stipel examen hebt gedaan. Examen: Om aan het VIAG examen deel te kunnen nemen, dien je te voldoen aan de toelatingseisen van STIPEL. (www.stipel.nl en VIAG bijlage 12)

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met GOA Leidingtechniek, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.