Training Oplossingsgericht coachen

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van GITP
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 GITP heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 66 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeUTRECHT
7 sep. 2021 tot 28 sep. 2021
Toon rooster
event 7 september 2021, 09:00-17:00, UTRECHT, OGC Dag 1
event 28 september 2021, 09:00-17:00, UTRECHT, OGC Dag 2
placeZWOLLE
7 sep. 2021 tot 28 sep. 2021
Toon rooster
event 7 september 2021, 09:00-17:00, ZWOLLE, OGC Dag 1
event 28 september 2021, 09:00-17:00, ZWOLLE, OGC Dag 2
placeCAPELLE AAN DEN IJSSEL
10 nov. 2021 tot 1 dec. 2021
Toon rooster
event 10 november 2021, 09:00-17:00, CAPELLE AAN DEN IJSSEL, OGC Dag 1
event 1 december 2021, 09:00-17:00, CAPELLE AAN DEN IJSSEL, OGC Dag 2
placeUTRECHT
10 nov. 2021 tot 1 dec. 2021
Toon rooster
event 10 november 2021, 09:00-17:00, UTRECHT, OGC Dag 1
event 1 december 2021, 09:00-17:00, UTRECHT, OGC Dag 2

Beschrijving

In deze GITP training leer je om anderen te stimuleren te werken aan ontwikkeling

Als leidinggevende, mentor of coach vindt u het belangrijk dat uw team zelf in staat is om oplossingen aan te dragen voor uitdagingen. U wilt hen graag stimuleren om zich te ontwikkelen in hun rol en de verantwoordelijkheden te pakken die daarbij horen. In de GITP training Oplossingsgericht coachen leert u uw medewerkers te stimuleren, zodat zij proactief in oplossingen gaan denken.  ‘Veel oefenen’, dat is de insteek van deze GITP training. U brengt eigen casuïstiek in en gaat daarmee aan de slag met de trainer, trainingsacteurs en mededeelnemers In de training Oplossingsgericht coachen leert u uw medewerkers t…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

In deze GITP training leer je om anderen te stimuleren te werken aan ontwikkeling

Als leidinggevende, mentor of coach vindt u het belangrijk dat uw team zelf in staat is om oplossingen aan te dragen voor uitdagingen. U wilt hen graag stimuleren om zich te ontwikkelen in hun rol en de verantwoordelijkheden te pakken die daarbij horen. In de GITP training Oplossingsgericht coachen leert u uw medewerkers te stimuleren, zodat zij proactief in oplossingen gaan denken.  ‘Veel oefenen’, dat is de insteek van deze GITP training. U brengt eigen casuïstiek in en gaat daarmee aan de slag met de trainer, trainingsacteurs en mededeelnemers In de training Oplossingsgericht coachen leert u uw medewerkers te adviseren en te stimuleren, zodat zij proactief in oplossingen gaan denken.

• Je kent de 7 stappen aanpak van het oplossingsgericht coachen en kunt deze toepassen. • Je kunt in een coachingsgesprek focussen op oplossingen in plaats van op problemen • Je hebt een verzameling met oplossingsgerichte vragen bij de hand en weet hoe je die kunt inzetten. • Je herkent verschillen in motivatie bij coachees en weet hoe je daarmee kunt omgaan. • Je bent in staat subjectieve schalen in te zetten om de coachee te ondersteunen in het leren. • Je hebt meer zelfvertrouwen in jouw rol als coach.

In de training Oplossingsgericht coachen staan jouw leerdoelen en praktijksituatie centraal. Door tijdens de training in de huid te kruipen van zowel de oplossingsgerichte coach als van de coachee, onderga je een intensieve leerervaring en kun je het geleerde direct toepassen in je eigen praktijk

De training Oplossingsgericht coachen is bestemd voor mensen die, formeel of informeel, binnen de organisatie de aangewezen persoon zijn om anderen effectief te ondersteunen bij verbetering van prestaties en ontwikkeling van talent. Je gebruikt coaching al als middel om deze ondersteuning te bieden of wilt dit gaan doen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met GITP, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.