Feedback training: feedback geven en ontvangen

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van GITP
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 GITP heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 66 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeUTRECHT
14 okt. 2021
Toon rooster
event 14 oktober 2021, 09:00-17:00, UTRECHT, FEEDB in dag 1

Beschrijving

In deze GITP training leer je meer te bereiken met constructieve feedback

Met collega’s in gesprek gaan is vaak gemakkelijk en zelfs gezellig. Maar wanneer het gaat over feedback geven of zelf aangesproken worden op gedrag, is het een ander verhaal en kan het gesprek nog wel eens ongemakkelijk worden.  Maar dat hoeft niet als u weet hoe u met feedback omgaat. In deze training leert u hoe u in samenwerkingsrelaties op de meest constructieve manier gedrag bespreekbaar kunt maken. Want uiteindelijk gaat het u om een effectievere en efficiëntere samenwerking en daarvoor is soms gedragsverandering nodig. Alleen als u de ander laat weten wat hij kan veranderen, kan hij stappen zetten om te verbete…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

In deze GITP training leer je meer te bereiken met constructieve feedback

Met collega’s in gesprek gaan is vaak gemakkelijk en zelfs gezellig. Maar wanneer het gaat over feedback geven of zelf aangesproken worden op gedrag, is het een ander verhaal en kan het gesprek nog wel eens ongemakkelijk worden.  Maar dat hoeft niet als u weet hoe u met feedback omgaat. In deze training leert u hoe u in samenwerkingsrelaties op de meest constructieve manier gedrag bespreekbaar kunt maken. Want uiteindelijk gaat het u om een effectievere en efficiëntere samenwerking en daarvoor is soms gedragsverandering nodig. Alleen als u de ander laat weten wat hij kan veranderen, kan hij stappen zetten om te verbeteren. Dat geldt natuurlijk ook voor u: u heeft feedback nodig om te weten wat u anders, beter kunt doen. Zo haalt u u eigen doelstellingen en die van de organisatie.

Communiceren, Empathie, Initiatief, Integriteit, Luisteren

•Je kunt je collega’s constructief aanspreken op hun gedrag, op een manier die bij jouw persoonlijkheid past. •Je weet feedback op je gedrag constructief te verwerken. •Je kunt omgaan met de emotionele reacties die constructieve feedback soms oproept. •Je hebt inzicht in het effect van je eigen manier van communiceren. •Je bent in staat objectief waar te nemen en je gevoelens hierbij constructief in te brengen. •Dankzij constructief feedback geven en ontvangen haal je meer uit jezelf en uit de samenwerking met jouw collega’s.

De training heeft een doorlooptijd van 3 weken met een tijdinvestering van 8 contacturen: 1 trainingsdag en 3 uur zelfstudie. In de Feedback training ga je aan de slag met je persoonlijke leerdoelen. Je leert constructief feedback geven en ontvangen, vooral door te doen. Korte theoretische inleidingen worden afgewisseld met praktijkgerichte oefeningen. De volgende onderwerpen komen aan bod: •Hoe geef en ontvang je nu feedback: eigen valkuilen •Model van feedback geven •Waarom iedereen anders reageert op feedback •Welke innerlijke overtuigingen zitten je in de weg om te zeggen wat je zeggen wilt?

De Feedback training: feedback geven en ontvangen is bedoeld voor iedereen diezich wil verbeteren in het constructief bespreekbaar maken van gedrag in samenwerkingsrelaties. Daarnaast herken je je in één of meer van de volgende situaties: •Je hebt moeite met het gedrag van je collega, maar durft het niet bespreekbaar te maken. •Je bent geneigd je feedback af te zwakken waardoor de boodschap niet overkomt en de situatie onveranderd blijft. •Als je feedback krijgt, schiet je direct in de verdediging.•Wanneer je kritiek uit om zaken te verbeteren, krijg je regelmatig zelf de volle laag

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met GITP, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.