Training Adviesvaardigheden voor adviseurs

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van GITP
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 GITP heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 67 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeUtrecht
14 dec. 2021 tot 15 feb. 2022
Toon rooster
event 14 december 2021, 09:00-17:00, Utrecht, AVA Dag 1
event 18 januari 2022, 09:00-19:00, Utrecht, AVA Dag 2
event 19 januari 2022, 08:30-16:30, Utrecht, AVA Dag 3
event 15 februari 2022, 09:00-17:00, Utrecht, AVA Dag 4

Beschrijving

In deze GITP training vergroot je jouw geloofwaardigheid en de impact van je advies

Wil je meer impact als adviseur? In de GITP training leer je adviseren op basis van partnership mét behoud van authenticiteit en professionele onafhankelijkheid. Als adviseur wilt u een betrouwbare en geloofwaardige partner zijn voor uw opdrachtgever en met trefzekere adviezen een toekomstbestendige relatie opbouwen.  Hiertoe wilt u graag de vraag áchter de vraag helder krijgen. Maar soms krijgt u te maken met weerstand en onduidelijkheid. Of is uw opdrachtgever niet altijd even open over het politiek krachtenveld binnen zijn organisatie.  Tijdens de training ‘Adviesvaardigheden voor adviseurs’ leert u advise…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Adviesvaardigheden, Beïnvloeden, Consultancy, Gesprekstechnieken & Gespreksvaardigheden en Pitchen.

In deze GITP training vergroot je jouw geloofwaardigheid en de impact van je advies

Wil je meer impact als adviseur? In de GITP training leer je adviseren op basis van partnership mét behoud van authenticiteit en professionele onafhankelijkheid. Als adviseur wilt u een betrouwbare en geloofwaardige partner zijn voor uw opdrachtgever en met trefzekere adviezen een toekomstbestendige relatie opbouwen.  Hiertoe wilt u graag de vraag áchter de vraag helder krijgen. Maar soms krijgt u te maken met weerstand en onduidelijkheid. Of is uw opdrachtgever niet altijd even open over het politiek krachtenveld binnen zijn organisatie.  Tijdens de training ‘Adviesvaardigheden voor adviseurs’ leert u adviseren en een partnerschap opbouwen met behoud van uw authenticiteit en professionele onafhankelijkheid.

NBA Geaccrediteerd, NIP-A&O Geaccrediteerd

Communiceren, Klantgerichtheid, Luisteren, Onafhankelijkheid, Probleemanalyse

je hebt inzicht in jouw sterke en minder sterke punten als adviseur, Je bent in staat inhoudelijke deskundigheid te combineren met het opbouwen van een constructieve verstandhouding Je bent in staat de echte vraag van je opdrachtgever bespreekbaar te krijgen, Je hebt je geloofwaardigheid als adviseur vergroot, Je houdt rekening met achterliggende belangen en problemen die spelen Je bent in staat je expertise en adviesvaardigheden effectief in te zetten, Je hebt je gevoel voor het politiek krachtenveld verder ontwikkeld en weet hoe je draagvlak voor je advies kunt vergroten Weerstand en aarzelingen weet je om te buigen naar een partnerschip met jouw opdrachtgever, Je hebt meer impact als adviseur

De training heeft een doorlooptijd van 9 weken met tijdinvestering van 34 contacturen: 1 blok van 2 trainingsdagen met avondprogramma en 2 blokken van 1 trainingsdag. 7 uur zelfstudie Oriëntatie op adviseren: Simulatie van de contracteringsfase, Rollen van de adviseur ,Geloofwaardigheid opbouwen,Schakelen over communicatieniveaus De verschillende fasen in het adviesproces: Inschatten van het politieke krachtenveld, Jouw stijl van adviseren, Adviseren vanuit persoonlijke kracht, Omgaan met weerstand, De vraag achter de vraag Simulatie van een adviestraject in teams, Contracteren, Diagnose en gegevens verzamelen, Presenteren van het advies en beweging creëren Adviseursprofiel: Ruimte voor inbreng eigen praktijksituaties, Personal branding: jouw profiel als adviseur, Actieplan, Presentatie eigen profiel

De training Adviesvaardigheden voor adviseurs is bestemd voor interne en externe adviseurs, accountants en staf- en beleidsmedewerkers. Daarnaast herken je je in één of meer van de volgende situaties: •Je vindt het lastig draagvlak te creëren voor jouw advies, •Je begrijpt soms niet wat de oorzaak is van weerstand tijdens een adviestraject, •Je wilt geloofwaardiger overkomen op jouw opdrachtgevers, •Je wilt meer vanuit je persoonlijke kracht adviseren •Je wilt als vertrouwde adviseur een langdurige adviesrelatie opbouwen

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met GITP, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.