Insights Discovery TEAM (workshop rondom teamdynamiek voor teams t/m 7 personen)

Tijdsduur
Logo van Ginny Nijman
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,5 Ginny Nijman heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Beschrijving

Insights workshop (online of live)

Deze training is voor teams t/m 7 personen. Is je team groter, neem dan contact op voor een offerte op maat. 

Insights Discovery zet ik in als middel voor een betere samenwerking in teams. Als jij leidinggevende bent, weet jij dat het succes van de organisatie valt of staat bij de prestaties van je mensen. Met Insights Discovery investeer je in je mensen en geef je ze de middelen om hun communicatieve vaardigheden en relaties te verbeteren. Dit heeft impact op het functioneren van je organisatie: teams werken fijner samen, je geeft effectiever leiding, reageert flexibeler op verandering en voelt je sterker verbonden met de cultuur en waarden van de organi…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Insights Discovery, Zelfkennis & zelfinzicht, Zelfbewustzijn, Zelfontwikkeling en Coaching.

Insights workshop (online of live)

Deze training is voor teams t/m 7 personen. Is je team groter, neem dan contact op voor een offerte op maat. 

Insights Discovery zet ik in als middel voor een betere samenwerking in teams. Als jij leidinggevende bent, weet jij dat het succes van de organisatie valt of staat bij de prestaties van je mensen. Met Insights Discovery investeer je in je mensen en geef je ze de middelen om hun communicatieve vaardigheden en relaties te verbeteren. Dit heeft impact op het functioneren van je organisatie: teams werken fijner samen, je geeft effectiever leiding, reageert flexibeler op verandering en voelt je sterker verbonden met de cultuur en waarden van de organisatie. Je kan het ook inzetten om de interactie met (interne) klanten te verbeteren.

In een Insights workshop wordt de kleurentaal uitgelegd en krijgt iedereen zijn Insights profiel. De kleurentaal van Insights Discovery is gemakkelijk te begrijpen en te onthouden. Daardoor blijf je de taal dagelijks gebruiken en dit versterkt de borging van het resultaat.

Of je nu online of live bijeenkomt, een Insights workshop wordt altijd als positief ervaren. Teamleden leren elkaars sterke kanten kennen en hebben concrete handvatten om te praten over wat er beter kan. Maar waarom zou je mij geloven. Dit is wat een manager hierover zei:

“Door de Insights Discovery workshop  en mijn Insights profiel, begrijp ik mijn collega’s beter en kan ik mijn communicatie op hun behoeften afstemmen.
Verder is de manier van begeleiden van Ginny prettig. Ze voelt mensen goed aan en is in staat te verbinden.”

INSIGHTS DISCOVERY

Goed samenwerken begint met zelfinzicht. Insights Discovery is een toegankelijk model, dat op een aansprekende manier inzicht geeft in je eigen reacties en gedrag. De kleurentaal helpt daarnaast te begrijpen waarom andere mensen heel ander gedrag laten zien.

Iedere kleur is verbonden aan een voorkeur in gedrag. Insights Discovery gaat ervan uit dat iedereen alle vier de kleuren in zich heeft. De combinatie geeft jouw unieke persoonlijkheid. Noem het: je meest natuurlijke zelf.

Wanneer goed ingezet is het een mooi middel om onderlinge verschillen te waarderen en benutten.

Insights profiel

Na jaren gewerkt te hebben met verschillende profielen bij diverse opdrachtgevers, heb ik gekozen voor het Insights profiel, omdat ik gemerkt heb, dat het voor een brede groep mensen aansprekend is. Je kunt het model makkelijk begrijpen en onthouden.

Je persoonlijk Insights profiel wordt gemaakt op basis van een makkelijk in te vullen online vragenlijst. De vragenlijst bestaan uit 25 vragen die je voorafgaand aan een workshop of coaching in eigen tempo en tijd invult.

De uitkomsten van de vragenlijst worden gepresenteerd in je unieke Insights profiel, dat altijd wordt teruggekoppeld. 1 op 1 of in groepsverband. Je krijgt dan uitleg bij je profiel en kunt vragen stellen.

Met het Insights profiel kan je zien waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen. Het wordt ingezet bij individuele én teamontwikkeling.

Wellicht interessant om te weten is, dat het Insights profiel uit verschillende hoofdstukken kan bestaan. De basis krijg je altijd en is een goed vertrekpunt. Daarnaast zijn er speciale hoofdstukken gericht op leiderschaps- en persoonlijke ontwikkeling, die nog meer diepgang geven.

Insights Discovery test

Regelmatig kom ik mensen tegen die het hebben over de Insights Discovery test. Die snap ik volledig! Je vult immers een vragenlijst in en krijgt een uitkomst.

Geen wonder dat je het een test noemt. Alleen, voor een test kan je slagen of zakken. Dat is dus wezenlijk anders dan de vragenlijst van Insights. Iedere, zichzelf respecterende ‘practitioner’ (zo heet iemand die het papiertje heeft gehaald) zal je dan ook wijzen op het feit dat het Insights profiel géén test is!

Het is een profiel, gebaseerd op jouw antwoorden. Je kunt dus voor de ‘Insights Discovery test’ niet zakken.

De uitkomst is altijd goed! Je krijgt wel meer zelfinzicht en dus de mogelijkheid om andere keuzes te gaan maken als je dat wil.

Naar jezelf durven kijken zonder navelstaren.
Een team resetten zonder met het vingertje te wijzen.
Afdelingsoverstijgend denken zonder subculturen te negeren.

Zoek jij voor je organisatie, je teams óf jezelf een coach die snapt dat soft skills een zichtbare bijdrage leveren aan de bottom-line? Dan ben je hier op de goede plek.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Ginny Nijman, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.