Microsoft Office STAP 3 zonder begeleiding

Type product

Microsoft Office STAP 3 zonder begeleiding

GetCertified Opleidingen B.V.
Logo van GetCertified Opleidingen B.V.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Wil jij jouw vaardigheden op gebied van Microsoft Office verbeteren en je kennis uitbreiden naar een gevorderden niveau met extra kennis van Windows 10 en Digitale Veiligheid?

De Microsoft trainingen zijn beschikbaar op verschillende niveaus: Basis, Gevorderden of Expert. Je kijkt welke training bij jou past en start direct. Stap 3 is een mooie uitbreiding voor als je de weg al een beetje weet in de Microsoft Office trainingen. Een mooie aanvulling is o.a. de cursus Digitale Veiligheid waarin je op een verantwoordelijke wijze ICT leert te gebruiken. In leerpakket Stap 3 zonder begeleiding ga je zelf thuis aan de slag aan de hand van een video’s met uitleg en verschillende opdrachten. Dit maa…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Microsoft Office, Microsoft Word, Microsoft Powerpoint, Excel en Microsoft Office 365.

Wil jij jouw vaardigheden op gebied van Microsoft Office verbeteren en je kennis uitbreiden naar een gevorderden niveau met extra kennis van Windows 10 en Digitale Veiligheid?

De Microsoft trainingen zijn beschikbaar op verschillende niveaus: Basis, Gevorderden of Expert. Je kijkt welke training bij jou past en start direct. Stap 3 is een mooie uitbreiding voor als je de weg al een beetje weet in de Microsoft Office trainingen. Een mooie aanvulling is o.a. de cursus Digitale Veiligheid waarin je op een verantwoordelijke wijze ICT leert te gebruiken. In leerpakket Stap 3 zonder begeleiding ga je zelf thuis aan de slag aan de hand van een video’s met uitleg en verschillende opdrachten. Dit maakt het leuk omdat je daadwerkelijk gaat werken met de programma’s. De training is zo opgebouwd dat je de stappen zelf goed kunt volgen ongeacht welk niveau je hebt. Als je de stof lastig vindt, kun je de video’s nogmaals bekijken en meedoen. Hierdoor kun je in je eigen tempo aan de slag. In het leerpakket Stap 3 zonder begeleiding zitten de trainingen Excel Gevorderden, PowerPoint, Digitale Veiligheid, Windows 10 en computer Essentials. Per training heb je drie maanden de tijd om af te ronden. Wil je een op maat gemaakt pakket dat aansluit op jouw wensen? Bel of mail ons voor de mogelijkheden. Wacht niet en meld je aan!

GetCertified Opleidingen heeft meer dan 600 up to date opleidingen online voor de ICT professional inclusief meestal 24/7 live hulp en live labs.  

GetCertified Opleidingen is een erkend instituut voor beroepsopleidingen daarom hoeven wij geen BTW te berekenen dus... 21% meer opleiding voor je budget!

In ons instituut in Arnhem kan je ook terecht voor flexibele en praktijkgerichte Microsoft Office cursussen zoals Word, Excel, Outlook, Access, PowerPoint, Windows en secretariele opleidingen voor bedrijven, instellingen en overheid. Alle opleidingen starten dagelijks en gaan altijd door.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met GetCertified Opleidingen B.V., om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.