GetCertified Opleidingen B.V.

Adres:

Janspoort 1-2
6811GEArnhem

Beschrijving

Welkom op onze opleidingspagina

Leuk dat je er bent! GetCertified staat al 20 jaar bekend als opleidingsaanbieder en examenlocatie. 

ICT-opleidingen op maat

Ben je op zoek naar een specifieke ICT-opleiding? Zoek je een cursus of opleiding die jou ondersteunt in je dagelijkse werkzaamheden? Op het opleidingsplatform Springest vind je een groot deel van ons actuele aanbod aan opleidingen of cur…

Lees de volledige beschrijving

Welkom op onze opleidingspagina

Leuk dat je er bent! GetCertified staat al 20 jaar bekend als opleidingsaanbieder en examenlocatie. 

ICT-opleidingen op maat

Ben je op zoek naar een specifieke ICT-opleiding? Zoek je een cursus of opleiding die jou ondersteunt in je dagelijkse werkzaamheden? Op het opleidingsplatform Springest vind je een groot deel van ons actuele aanbod aan opleidingen of cursussen.

Weet je niet precies wat je zoekt? Of staat jouw specifieke opleiding of module er niet op? Geen probleem, ons team denkt graag met je mee.

Wij zijn bereikbaar via 026-3554828 en info@getcertified.nl.

GetCertified ICT-opleidingen

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan volwaardige online opleidingstrajecten voor mensen die zich willen omscholen naar een baan binnen de ICT. Afhankelijk van je specifieke interesse stellen we voor jou een traject op maat samen. Daarnaast bieden we diverse losse cursussen ter ondersteuning van je huidige werkzaamheden. 

GetCertified leercentrum

In ons Open Leercentrum biedt GetCertified Opleidingen een groot aantal cursussen en volwaardige omscholingstrajecten aan op het gebied van computergebruik. Onder andere Microsoft Word, Excel, Access, PowerPoint en Outlook, maar ook Secretariële, Business en hoogwaardige taalopleidingen. Wij maken hierbij doorgaans gebruik van een unieke audio-visuele methode waardoor je op jouw eigen tempo onder begeleiding van een ervaren docent door de lesstof gaat. GetCertified Opleidingen is gespecialiseerd in volwassenen onderwijs en uiteraard kunnen alle opleidingen ook incompany worden gegeven.

Ervaring met GetCertified Opleidingen B.V.?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij GetCertified Opleidingen B.V.? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken