C# Programmeren

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Geo-ICT Training Center, Nederland
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 Geo-ICT Training Center, Nederland heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 18 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeApeldoorn
2 nov. 2020 tot 16 nov. 2020
Toon rooster
event 2 november 2020, 09:00-16:00, Apeldoorn, Cursusdag 1
event 9 november 2020, 09:00-16:00, Apeldoorn, Cursusdag 2
event 16 november 2020, 09:00-16:00, Apeldoorn, Cursusdag 3
placeRotterdam
7 dec. 2020 tot 21 dec. 2020
Toon rooster
event 7 december 2020, 09:00-16:00, Rotterdam, Cursusdag 1
event 14 december 2020, 09:00-16:00, Rotterdam, Cursusdag 2
event 21 december 2020, 09:00-16:00, Rotterdam, Cursusdag 3

Beschrijving

Deze basiscursus C# programmeren duurt 3 dagen en kost € 1395,-. C# is een objectgeoriënteerde programmeertaal die vanuit de programmeertaal C is afgeleid. Ook de taal C++ heeft veel gemeen met de taal.

Inhoud

Tijdens deze training maakt u gebruik van Visual Studio. Visual Studio is dé ontwikkelomgeving voor C#. Tijdens de eerste 2 dagen van de cursus komen de begrippen data-abstractie met het C# en overerving uitgebreid aan bod. De derde dag van de training is gewijd aan operator overloading en de faciliteiten van de objectgeoriënteerde I/O-bibliotheek. Op de laatste cursusdag komen templates en exception handling aan de orde. Daarnaast wordt er ingegaan op STL (Standard Template Library)…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: C/C++, Programmeren (algemeen), Java, OO (Object Oriented) Programmeren en Informatica.

Deze basiscursus C# programmeren duurt 3 dagen en kost € 1395,-. C# is een objectgeoriënteerde programmeertaal die vanuit de programmeertaal C is afgeleid. Ook de taal C++ heeft veel gemeen met de taal.

Inhoud

Tijdens deze training maakt u gebruik van Visual Studio. Visual Studio is dé ontwikkelomgeving voor C#. Tijdens de eerste 2 dagen van de cursus komen de begrippen data-abstractie met het C# en overerving uitgebreid aan bod. De derde dag van de training is gewijd aan operator overloading en de faciliteiten van de objectgeoriënteerde I/O-bibliotheek. Op de laatste cursusdag komen templates en exception handling aan de orde. Daarnaast wordt er ingegaan op STL (Standard Template Library), het belangrijkste onderdeel van de C# bibliotheek.

Ook komt de class aan bod en de daaraan gerelateerde inline functies in plaats van macro’s, functie-overloading, constructoren en destructoren, initialisatie, deep versus shallow copy en namespaces. Er wordt gekeken wanneer er gebruikt wordt gemaakt van overerving. Er worden zowel base als derived classes gecreëerd. Ook wordt er besproken hoe variabelen kunnen worden gedeclareerd. Zo heb je de private, protected en public member-variabelen. C# heeft nog veel meer mogelijkheden, namelijk: references, type-conversie, geheugenbeheer met new en delete, templates, exception-handling en namespaces. Overige onderdelen van de standaardbibliotheek, waaronder de I/O-bibliotheek. Overriding Polymorhism, Abstract classes, interfaces en exception handling, Packages en import statements, Filesystem I/O, Threading.

Leerdoelen van deze cursus:
De cursist heeft kennis van de C# syntax.
Je kan de besproken C# specifieke concepten toepassen in de praktijk.
De cursist is bekend met de voor en nadelen van de programmeertaal C# en alles wat daarbij komt kijken.

Geo-ICT Training Center, Nederland is gevestigd in Apeldoorn en geeft vanuit 4 locaties in Nederland meer dan 200 CADGIS, Geodesie, Data-AnalyseDatabasesProgrammeer cursussen. Daarnaast zijn we de initiators en mede-ontwikkelaars van de hbo ICT  specialisatie Geo-ICT opleiding van NOVI Hogeschool. We helpen het Radius College in Breda met het invoeren van de Geo-ICT keuze module.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: C/C++.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Geo-ICT Training Center, Nederland, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.