ArcGIS Desktop Data-Interoper

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Geo-ICT Training Center, Nederland
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 Geo-ICT Training Center, Nederland heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 18 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeApeldoorn
4 nov. 2020 tot 11 nov. 2020
Toon rooster
event 4 november 2020, 09:00-16:00, Apeldoorn, Cursusdag 1
event 11 november 2020, 09:00-16:00, Apeldoorn, Cursusdag 2
placeRotterdam
2 dec. 2020 tot 9 dec. 2020
Toon rooster
event 2 december 2020, 09:00-16:00, Rotterdam, Cursusdag 1
event 9 december 2020, 09:00-16:00, Rotterdam, Cursusdag 2

Beschrijving

De cursus ArcGIS Desktop Data-Interoper duurt 2 dagen en kost €895,-. Als voorkennis is ArcGIS Desktop Basis vereist. De ArcGIS Data Interoperability extensie voor Desktop is een geïntegreerde ruimtelijke ETL-toolset (extract, transform en load) die binnen het geoprocessen-framework wordt uitgevoerd met de FME-technologie van Safe Software. Hiermee kunt u gegevens uit meerdere bronnen en indelingen integreren, die gegevens gebruiken met geoprocessing-tools en deze publiceren met ArcGIS Server. Met de extensie Data Interoperability kunt u als ArcGIS-gebruiker ruim honderd vectorformaten direct gebruiken en analyseren. Deze extensie, biedt daarnaast een scala aan mogelijkheden om het proces va…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: ArcGIS, GIS en Geodesie en QGIS.

De cursus ArcGIS Desktop Data-Interoper duurt 2 dagen en kost €895,-. Als voorkennis is ArcGIS Desktop Basis vereist. De ArcGIS Data Interoperability extensie voor Desktop is een geïntegreerde ruimtelijke ETL-toolset (extract, transform en load) die binnen het geoprocessen-framework wordt uitgevoerd met de FME-technologie van Safe Software. Hiermee kunt u gegevens uit meerdere bronnen en indelingen integreren, die gegevens gebruiken met geoprocessing-tools en deze publiceren met ArcGIS Server. Met de extensie Data Interoperability kunt u als ArcGIS-gebruiker ruim honderd vectorformaten direct gebruiken en analyseren. Deze extensie, biedt daarnaast een scala aan mogelijkheden om het proces van data-import en – conversie te automatiseren.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:
Data Interoperability basics
Gebruik van aanvullende dataformaten in ArcMap
Eenvoudige import en export van vele dataformaten
Geavanceerde data transformaties met de Spatial ETL Workbench
Transformers, de Spatial ETL Workbench tools
Tips & tricks

Geo-ICT Training Center, Nederland is gevestigd in Apeldoorn en geeft vanuit 4 locaties in Nederland meer dan 200 CADGIS, Geodesie, Data-AnalyseDatabasesProgrammeer cursussen. Daarnaast zijn we de initiators en mede-ontwikkelaars van de hbo ICT  specialisatie Geo-ICT opleiding van NOVI Hogeschool. We helpen het Radius College in Breda met het invoeren van de Geo-ICT keuze module.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: ArcGIS.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Geo-ICT Training Center, Nederland, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.