Digital Workplace event

Tijdsduur
Logo van Frankwatching Trainingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,1 Frankwatching Trainingen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,1 (uit 27 ervaringen)

Tip: op zoek naar cursussen, trainingen of opleidingen over dit onderwerp? Bekijk enkele alternatieven!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Frankwatching Trainingen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Utrecht

Beschrijving

Het Digital Workspace Event is hét evenement over succesvolle digitale transformatie. De focus van deze 2e editie ligt op Leadership, strategy & culture, Employee experience, Platforms & tools en Results & optimization.

We nodigen de beste (online) experts uit om de successen én uitdagingen van hun digitale transformatieprojecten te delen. Van de keuze van de juiste online platforms, tools en omgevingen tot de succesvolle implementatie en optimalisatie ervan. Ook is er veel aandacht voor de succesfactoren en valkuilen van verandermanagement en krijg je handvatten om de adoptie en participatie te vergroten. Laat je als deelnemer inspireren door actuele insights en trends en leg een stevige b…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Digitale transformatie, Eventmanagement, Innovatiemanagement, Innovatie en Veranderen / Omgaan met Verandering.

Het Digital Workspace Event is hét evenement over succesvolle digitale transformatie. De focus van deze 2e editie ligt op Leadership, strategy & culture, Employee experience, Platforms & tools en Results & optimization.

We nodigen de beste (online) experts uit om de successen én uitdagingen van hun digitale transformatieprojecten te delen. Van de keuze van de juiste online platforms, tools en omgevingen tot de succesvolle implementatie en optimalisatie ervan. Ook is er veel aandacht voor de succesfactoren en valkuilen van verandermanagement en krijg je handvatten om de adoptie en participatie te vergroten. Laat je als deelnemer inspireren door actuele insights en trends en leg een stevige basis voor het opzetten en optimaliseren van een eigen digitale werkomgeving of workspace.

Deelnemers aan dit event zijn werkzaam als:

  • HR-managers & HR-professionals
  • IT- & ICT-managers & IT- & ICT-professionals
  • Business managers
  • Communicatiemanagers & communicatie-adviseurs

Voor en door experts!

Frankwatching is de nummer 1 opleider in marketing & communicatie. In de Emerce 100, al jaren een erkende ranking voor e-business, staat Frankwatching op nummer 1 in de categorie ‘beste opleiders in marketing & communicatie’.

In 6 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een belangrijke aanbieder van trainingen op het vlak van Marketing, E-commerce, Content, Social en Analytics. We bieden meer dan 30 verschillende trainingen aan en organiseren drie tot vier trainingen per week op onze vaste locatie in Utrecht. Alle trainingen kunnen ook incompany worden gegeven of op maat gemaakt. Ook kun je in een uurtje je kennis bijspijkeren door het volgen van een webinar. Zo bieden we iedere professional de vorm die bij hem of haar past.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.