Jaaropleiding Fotografie

Tijdsduur

Jaaropleiding Fotografie

Fotoschool Keistad
Logo van Fotoschool Keistad

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Fotoschool Keistad biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Almere / Lelystad, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Ede, Enschede, Gouda, Groningen, Hilversum, Nijmegen, Utrecht, Zwolle

Beschrijving

Fotoschool Keistad, Cursussen en Opleidingen Fotografie voor beginner tot professional

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zich grondig wil verdiepen in de fotografie en zich eventueel als fotograaf wil vestigen. We behandelen alle facetten van de fotografie op technisch vlak. Daarnaast concentreren we ons op de persoonlijke ontwikkeling en stijl van elke deelnemer. We werken met tussentijdse evaluaties en gerichte opdrachten. Je studeert af in het genre of de richting die jij voor ogen hebt. Er is ook volop aandacht voor software, presentatie, compositie, conceptueel denken. Wij vinden het belangrijk dat de studenten in aanraking komen met alle aspecten van de fotografie. Studenten gaan mee op ‘stage’ naar commerciële opdrachten. De directe contacten met klanten en mo…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: (Digitale) Fotografie, Adobe Photoshop Basis, Grafische technieken, Fotoredactie en Adobe Creative Suite.

Fotoschool Keistad, Cursussen en Opleidingen Fotografie voor beginner tot professional

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zich grondig wil verdiepen in de fotografie en zich eventueel als fotograaf wil vestigen. We behandelen alle facetten van de fotografie op technisch vlak. Daarnaast concentreren we ons op de persoonlijke ontwikkeling en stijl van elke deelnemer. We werken met tussentijdse evaluaties en gerichte opdrachten. Je studeert af in het genre of de richting die jij voor ogen hebt. Er is ook volop aandacht voor software, presentatie, compositie, conceptueel denken. Wij vinden het belangrijk dat de studenten in aanraking komen met alle aspecten van de fotografie. Studenten gaan mee op ‘stage’ naar commerciële opdrachten. De directe contacten met klanten en modellen zijn belangrijke leermomenten. Ook juichen we het uitwerken van eigen ideeën, externe opdrachten, of het uitvoeren van persoonlijke projecten toe.

Studenten van de Jaaropleiding Fotograaf mogen kosteloos gebruik maken van de studio van Fotoschool Keistad. We zijn ervan overtuigd dat ‘veel doen’ de beste leerschool is.

Een logisch onderdeel van de studie is het meekijken tijdens een shoot/opdracht. Niet alleen in technische zin, ook het volgen van een fotograaf tijdens een intake-/kennismakingsgesprek of een photoshopsessie is erg leerzaam. Het is regelmatig mogelijk mee te doen met een fotoshoot.

De eindopdracht bestaat uit een presentatie van je portfolio. Weliswaar hebben we een tussentijds toetsmoment waarbij we de technische vaardigheden van de student bespreken, maar het portfolio bestrijkt daarnaast natuurlijk veel meer dan de presentatie van een serie goede foto’s. Zaken als logistiek, planning, ‘fotografisch idee’, afwerking, concept, consistentie, bewerkingen en presentatie zijn allemaal even belangrijk.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze Opleiding zijn onder meer:

Studiofotografie, bruidsfotografie, bedrijfsfotografie, familiefotografie, Photoshop, Lightroom, conceptueel denken, straatfotografie, foodfotografie, fashionfotografie, modelfotografie, encyclopedie der fotografen, fotograaf als ondernemer.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.