Training particpatieve video - maak samen een film voor dialoog en discussie

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Facili2transform

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

place3769 AS Soesterberg
17 dec. 2020 tot 18 dec. 2020

Beschrijving

Korte omschrijving van de training:

Tijdens deze training gaan deelnemers aan de slag om samen een film of video te maken. Doel van het filmmaak proces is om door het visualiseren van een verhaal de verborgen talenten van deelnemers naar boven te krijgen, maar ook om vraagstukken ter tafel te brengen, die op alleen een out of the box manier gevisualiseerd kunnen worden.  Dit kan comedy, drama of iets heel anders zijn, maar wat deelnemers op een andere manier dan een gebruikelijke workshop sessie of groepsgesprek raakt.  Deelnemers werken aan een praktijk opdracht, waar ze een film zullen maken over een onderwerp dat ze bezig houdt of raakt.  Daarna zullen ze deze in kleine groepen monteren …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Video / Camera, Apple Final Cut Pro / Express, Adobe Premiere, (Digitale) Fotografie en Avid.

Korte omschrijving van de training:

Tijdens deze training gaan deelnemers aan de slag om samen een film of video te maken. Doel van het filmmaak proces is om door het visualiseren van een verhaal de verborgen talenten van deelnemers naar boven te krijgen, maar ook om vraagstukken ter tafel te brengen, die op alleen een out of the box manier gevisualiseerd kunnen worden.  Dit kan comedy, drama of iets heel anders zijn, maar wat deelnemers op een andere manier dan een gebruikelijke workshop sessie of groepsgesprek raakt.  Deelnemers werken aan een praktijk opdracht, waar ze een film zullen maken over een onderwerp dat ze bezig houdt of raakt.  Daarna zullen ze deze in kleine groepen monteren en gezamenlijk bespreken en bediscussiëren.  Deelnemers krijgen een mogelijkheid om een onderdeel van een dialoog sessie te faciliteren.

Leerdoelen

Aan het einde van de training hebben deelnemers

  • Kennis van het proces van participatieve video en hoe samen een film te maken
  • Inzicht hoe je film en video voor teambuilding en bewustwording kunt inzetten
  • Nieuwe inzichten opgedaan in ’t filmen en monteren;
  • Inzicht hoe je een participatief video proces kunt faciliteren.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Facili2transform, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.