Training Feedback geven

Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van ExplainiT
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,0 ExplainiT heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0 (uit 942 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2018: #3 in Automatisering & ICT/IT.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: #1 in Automatisering & ICT/IT en #3 in HR.

Lees meer over Beste Opleider 2018.

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Hengelo
11 apr. 2019
Toon rooster
event 11 april 2019, Dag 1
Amsterdam Arena
10 mei. 2019
Toon rooster
event 10 mei 2019, Dag 1
Den Haag
3 jun. 2019
Toon rooster
event 3 juni 2019, Dag 1
Hengelo
4 jul. 2019
Toon rooster
event 4 juli 2019, Dag 1
Amsterdam Arena
2 aug. 2019
Toon rooster
event 2 augustus 2019, Dag 1

Beschrijving

TOT 60% KORTING BIJ GROEPSTRAININGEN
Neem contact op voor een vrijblijvend trainingsvoorstel

Feedback is een boodschap over het gedrag of de prestaties van een ander. In deze training leert u om op de juiste manier feedback te geven aan een ander zonder dat hierover misverstanden ontstaan.Feedback is een boodschap over het gedrag of de prestaties van een ander. Feedback geven is onmisbaar als u met anderen samenwerkt. U moet zo nu en dan kunnen zeggen dat het werk van de ander niet in orde is, of juist heel erg goed is. U stuurt elkaar bij door commentaar te geven. Wie feedback geeft, kan ook feedback terug verwachten. Dat is soms onprettig, maar u leert ermee leven, als iedereen zich aan de regels houdt. In deze training Feedback geven leert u om op de juiste manier feedback te gev…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

TOT 60% KORTING BIJ GROEPSTRAININGEN
Neem contact op voor een vrijblijvend trainingsvoorstel

Feedback is een boodschap over het gedrag of de prestaties van een ander. In deze training leert u om op de juiste manier feedback te geven aan een ander zonder dat hierover misverstanden ontstaan.Feedback is een boodschap over het gedrag of de prestaties van een ander. Feedback geven is onmisbaar als u met anderen samenwerkt. U moet zo nu en dan kunnen zeggen dat het werk van de ander niet in orde is, of juist heel erg goed is. U stuurt elkaar bij door commentaar te geven. Wie feedback geeft, kan ook feedback terug verwachten. Dat is soms onprettig, maar u leert ermee leven, als iedereen zich aan de regels houdt. In deze training Feedback geven leert u om op de juiste manier feedback te geven aan een ander zonder dat hierover misverstanden over ontstaan.

Groepstraining in company: Prijs: Voordelige groepsprijzen, korting tot 60%!
Duur:In overleg.
Individueel maatwerk: Prijs: Prijs in overleg.
Duur: In overleg.
Individueel in company: Prijs: Prijs in overleg.
Duur: In overleg.

Student profile

De training Feedback geven is bestemd voor een ieder die het geven en/of ontvangen van feedback lastig vindt. U durft het niet of u weet niet hoe u feedback moet geven of ontvangen, terwijl u ondertussen wel met een onbehaaglijk gevoel blijft zitten. Of u boekt minder resultaten dan u zou willen door uw stijl van communiceren bij het geven van feedback.

Curriculum

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Feedback geven. Op basis van uw intake is het mogelijk om het programma op uw praktijksituatie af te stemmen.

 • Inzicht in meerwaarde van feedback geven
 • Duidelijk formuleren
 • Respectvol formuleren
 • Kennen van belemmeringen bij feedback geven
 • Bewust worden van het resultaat van uw gedrag bij het geven en ontvangen van feedback

Instruction modes

ExplainiT hanteert verschillende vormen waarin trainingen worden aangeboden. Hieronder een omschrijving van de mogelijkheden.

 • Individuele training Feedback geven

  Bij een individuele cursus vindt er een 1-op-1 training plaats op de werkplek van de medewerker. De training Feedback geven zal plaatsvinden op tijden die de medewerker het beste uitkomt. De inhoud wordt in overleg met de medewerker vastgesteld. In de cursus Feedback geven worden de vragen van de medewerker volledig beantwoord en is er veel ruimte om vragen te stellen. De duur van een individuele training is vaak korter dan een groepstraining of open-inschrijving. Dit komt door de intensievere kennisoverdracht. Vraag onze trainingsadviseurs naar de voordelige 1-op-1 prijzen.

 • Groepstraining Feedback geven

  Bij een groepstraining wordt in samenspraak met de klant de (maatwerk)training samengesteld. Hierbij is deze afgestemd op de behoefte van een specifieke doelgroep. Het is mogelijk om in een groepstraining bedrijfsspecifieke bestanden te behandelen. De trainingslocatie, trainingsdata en -tijden zijn variabel te bepalen. Bij de trainingen kan ExplainiT tevens een mobiel trainingslokaal inrichten op de locatie van de klant. Vraag onze trainingsadviseurs naar de voordelige groepsprijzen, waarbij kortingen oplopen tot 60%.

 • Open-inschrijving training Feedback geven

  Bij de open-inschrijving staan trainingsinhoud, -data en -tijden vast. Medewerkers van verschillende bedrijven zijn bij deze training aanwezig. Inschrijving op een training via open-inschrijving is vanaf 1 persoon mogelijk. ExplainiT biedt de cursussen eens per 3 á 4 weken aan. Zie het trainingsrooster voor de data.

Characteristics

Onze ervaring is dat deelnemers wel weten wat zij willen maar niet weten hoe zij dat in de praktijk feedback moeten geven. Je leert door te oefenen, zo ontdek je wat bij je past en kun je checken hoe het bij de ander overkomt. Ieders eigen praktijkervaringen dienen als voorbeeld tijdens de training Feedback geven. Door concrete oefeningen bereikt u een breder gedragspatroon. Zo kunt u uit meer mogelijkheden kiezen en hoeft u niet meer automatisch te reageren. Als u daarnaast bereid bent kritisch naar uzelf te kijken en feedback aan te nemen, boekt u een optimaal leerresultaat.

Objectives

Na afloop van de cursus Feedback geven heeft u inzicht in de meerwaarde van feedback geven en in de belemmeringen bij het ontvangen en accepteren van feedback. U heeft aan uw individuele communicatieve vaardigheden gewerkt om het geven en ontvangen van feedback effectief te kunnen toepassen in uw eigen (werk)omgeving. Met andere woorden: u kunt uw boodschap duidelijk en tevens respectvol formuleren op een zodanige manier dat de ander het kan accepteren. U bent zich bewust van het resultaat van uw gedrag bij het geven van feedback.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.