IT for Non-IT: Commercial Professionals

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Expandior

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeAmersfoort
17 sep. 2021 tot 20 sep. 2021
Toon rooster
event 17 september 2021, Amersfoort
event 20 september 2021, Amersfoort
placeAmersfoort
22 nov. 2021 tot 23 nov. 2021

Beschrijving

IT for Commercial Professionals

Na deze tweedaagse training bent u als Commercieel Professional een betere sparringpartner voor technische prospects bent u er helemaal klaar om uw volgende deal te closen of uw nieuwe IT-collega te rekruteren.

Over deze training: 

Software is eating the world. Het afgelopen decennium is elke organisatie (gedwongen) een IT-bedrijf te worden. Veranderingen volgen elkaar in razendsnel tempo op en de ene ontwikkeling is nog niet geïmplementeerd of de volgende verandering staat al voor de deur. Voor technici is het soms al lastig bij te houden, laat staan voor u als Commercieel Professional. De termen vliegen u om de oren en zonder dat u ooit een regel code hee…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: ArchiMate, Argumenteren, Presenteren, Conflicthantering en Debatteren.

IT for Commercial Professionals

Na deze tweedaagse training bent u als Commercieel Professional een betere sparringpartner voor technische prospects bent u er helemaal klaar om uw volgende deal te closen of uw nieuwe IT-collega te rekruteren.

Over deze training: 

Software is eating the world. Het afgelopen decennium is elke organisatie (gedwongen) een IT-bedrijf te worden. Veranderingen volgen elkaar in razendsnel tempo op en de ene ontwikkeling is nog niet geïmplementeerd of de volgende verandering staat al voor de deur. Voor technici is het soms al lastig bij te houden, laat staan voor u als Commercieel Professional. De termen vliegen u om de oren en zonder dat u ooit een regel code heeft geschreven, wordt er wel van u verwacht dat u begrijpt wat er allemaal gaande is. We Scrummen erop los, zetten alles in de Cloud en blijkbaar bestaat er ook een internet voor Things. Data wordt het nieuwe goud genoemd en de tijd dat Architecten zich enkel bekommerde om het ontwerpen van de gebouwde omgeving ligt ver achter ons.

Basiskennis hebben over IT is een must-have voor niet-technische professionals die in hun dagelijkse werkzaamheden toch veel met IT te maken hebben. Denk hierbij aan accountmanagers, sales consultants, business managers en IT recruiters. Deze tweedaagse training helpt hen om de verschillende IT- begrippen, -processen en ontwikkelingen goed te begrijpen en een waardig sparringpartner te zijn voor hun prospects. Het helpt u als deelnemer ook om de IT-ontwikkelingen binnen uw eigen organisatie in de juiste context te plaatsen en waar mogelijk een waardevolle bijdrage te leveren. Tijdens deze training is er voldoende ruimte om specifieke vragen te stellen over hoe u meer succesvol wordt in uw non-technische functie.

Leerdoelen: 

 • Begrijpen welke rol IT speelt binnen hedendaagse organisaties.
 • De belangrijkste IT-rollen, hun taken en bijhorende verantwoordelijkheden kennen.
  • Engineers
  • Testers
  • Architecten
  • Business Analisten
  • Security experts
  • en meer…
 • Begrijpen hoe de ontwikkeling van softwareproducten daadwerkelijk tot stand komen.
  • Benaderingen begrijpen (Waterfall vs. Agile)
  • Belangrijkste programmeertalen (.Net, Java, Python, PhP en meer…)
 • Introductie van Scrum & DevOps – wat is het, hoe werkt het en waarvoor dient het?
 • Hoe verhouden ‘’de business’’ en ‘’IT’’ zich tot elkaar?
 • Basisbegrip verkrijgen van programmeren/software.
 • Begrijpen hoe applicaties gebouwd zijn en de gebruikte technieken (frontend & backend).
 • Begrijpen wat databases zijn en hoe deze werken.
 • Introductie van de meest belangrijke IT-termen en hun betekenis: van BI tot Big Data, van Datacenter tot Cloud en van software, hardware tot Internet of Things.
 • Begrip krijgen van de meest belangrijke IT-trends en de impact die het gaat maken.
 • Game: The Do’s and Don’ts voor jou als niet-techneut in een IT-gedreven wereld.
  • Sales professionals
  • Recruiters

Doelgroep: 

Deze training is geschikt voor iedereen die op korte termijn zijn/haar (praktijk)kennis rondom IT-begrippen, processen en de laatste ontwikkelingen wil vergroten. Ook is deze training uitermate geschikt voor iedereen die een beter begrip wil ontwikkelen voor de IT-activiteiten binnen zijn/haar organisatie of als non-technische IT-professional meer succes wil behalen.

Voor deze training is geen specifieke voorkennis of ervaring nodig. Expandior heeft deze training speciaal ontwikkeld om een goede basiskennis van IT op te bouwen. Je maakt op een laagdrempelige manier kennis met de wereld van IT en leert hoe jij als non-technische professional meer impact kunt maken.

Resultaat: 

Na afloop van deze training bent u in staat om mee te praten in discussies over IT en beschikt u over de kennis om u als waardig sparringpartner te kunnen opstellen. U leert de taal van IT spreken en heeft u de kennis in huis om de belangrijkste rollen, functies en verantwoordelijkheden van IT te begrijpen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Expandior, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.