Taalcursus op Maat zakelijk Nederlands voor Professionals

Niveau
Tijdsduur

Taalcursus op Maat zakelijk Nederlands voor Professionals

European Language Centre
Logo van European Language Centre
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,8 European Language Centre heeft een gemiddelde beoordeling van 9,8 (uit 5 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Programma: TaalTraining zakelijk Nederlands voor professionals

De TaalTraining op Maat is een individueel programma dat volledig wordt afgestemd op uw huidige kennis en het door u gewenste resultaat.

Inhoud van de training

De training zal zich vooral richten op het taalgebruik dat u nodig heeft voor het werk.

EUROPEAN LANGUAGE CENTRE verzorgt sinds 1991 taaltrainingen voor professionals. Lesmateriaal, lesopbouw, frequentie, tempo en huiswerk worden aangepast aan de individuele wensen, behoeften en leerstijl van de cursist. U zult worden gevraagd zoveel mogelijk materiaal van het werk mee te nemen naar de training. Dit kunnen jaarverslagen zijn of rapporten; ook vakbladen en dagelijkse (e…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Zakelijk Nederlands, Correct Nederlands, Nederlandse spelling, Nederlands en Nederlandse als Tweede Taal (NT2).

Programma: TaalTraining zakelijk Nederlands voor professionals

De TaalTraining op Maat is een individueel programma dat volledig wordt afgestemd op uw huidige kennis en het door u gewenste resultaat.

Inhoud van de training

De training zal zich vooral richten op het taalgebruik dat u nodig heeft voor het werk.

EUROPEAN LANGUAGE CENTRE verzorgt sinds 1991 taaltrainingen voor professionals. Lesmateriaal, lesopbouw, frequentie, tempo en huiswerk worden aangepast aan de individuele wensen, behoeften en leerstijl van de cursist. U zult worden gevraagd zoveel mogelijk materiaal van het werk mee te nemen naar de training. Dit kunnen jaarverslagen zijn of rapporten; ook vakbladen en dagelijkse (e-mail) correspondentie kunnen een waardevolle input vormen. De trainer zal dit materiaal tot lesmateriaal verwerken.

De TaalTraining op Maat vindt plaats in de vorm van privélessen. Voor het meest optimale resultaat adviseren wij lessen van 2 of 3 uur per keer. Na afloop van iedere les krijgt u opdrachten mee voor zelfstudie (indien gewenst).

Intake

Om de juiste taaltraining voor u samen te stellen kunt u kiezen voor een uitvoerig intakegesprek bij ons op het instituut (of bij u op kantoor). Hierin wordt uw huidige kennis, maar ook uw doelstellingen en werksituatie besproken. Een grammaticatest en luistervaardigheidstest behoren tot de intake. Op basis daarvan stellen we uw training vervolgens geheel op maat samen. Na afloop ontvangt u een helder rapport.

De trainer die de intake afneemt zal ook de training gaan verzorgen. Zo kunt u de eerste les al direct aan de slag!

Het is ook mogelijk om een telefonische intake af te nemen.

Duur

EUROPEAN LANGUAGE CENTRE werkt doorgaans met series van 20 of 30 uur privéles. Hierdoor blijft de training voor u te overzien, wat uw motivatie zal verhogen.

Voor (relatieve) beginners adviseren wij een training van ten minste 40 uur voor het opbouwen van een goede basiskennis.

U kunt ook een intensief programma volgen van bijvoorbeeld 2, 3 of meer dagen.

Certificaat

Na afloop van de training wordt de door u opgedane kennis geëvalueerd. En u ontvangt een certificaat.

Locatie

De training wordt op ons instituut in Amsterdam uitgevoerd. Wij beschikken over 3 lesruimtes voorzien van de modernste faciliteiten, waaronder draadloos internet, LCD schermen, laptops en diverse digitale opnameapparatuur voor beeld en geluid.

Ons instituut is gevestigd aan de Van Leijenberghlaan 197 C in Amsterdam (Buitenveldert). Deze locatie is ideaal gelegen voor alle bedrijven uit de regio’s Zuidoost, Zuidas/WTC, Diemen, Amstelveen en Hoofddorp. Verder is er voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving en zijn wij zeer goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Indien gewenst kan de training bij u op kantoor worden verzorgd.

Trainers

Het resultaat van de training bereikt de deelnemer in goede samenwerking met de trainer. Wij realiseren ons terdege dat de kwaliteit van de training en de tevredenheid van de deelnemer samenhangt met de didactische en (inter)persoonlijke vaardigheden van de trainer. In onze selectie van trainers houden wij hier ten volle rekening mee. Zo zijn onze taaltrainers allen native speaker, afkomstig uit een land waar de taal wordt gesproken. Zij hebben een HBO- of universitaire opleiding met een aanvullende onderwijsaantekening.

De trainers hebben uitgebreide ervaring met het lesgeven aan professionals.

Resultaat

Wat kunt u met deze training verwachten?

Met een TaalTraining op Maat wordt uw taalkennis uitgebreid op het gebied van de grammatica en de spreek- en luistervaardigheid. Uw (zakelijke) woordenschat neemt aanzienlijk toe en u krijgt meer zelfvertrouwen en meer gemak in het gebruik van de taal. Er wordt o.a. gewerkt met discussies, audiovisueel materiaal en rollenspelen. Afhankelijk van uw doelstellingen kan ook gewerkt worden aan het verbeteren van uw schrijfvaardigheid.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met European Language Centre, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.