In-company taaltraining zakelijk Nederlands voor Professionals

Type product
Tijdsduur

In-company taaltraining zakelijk Nederlands voor Professionals

European Language Centre
Logo van European Language Centre
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,8 European Language Centre heeft een gemiddelde beoordeling van 9,8 (uit 5 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

In-company taaltraining Nederlands voor professionals

De training vindt plaats in de vorm van groepslessen (max. zes deelnemers). De inhoud van de training wordt volledig afgestemd op de wensen en doelstellingen van de cursisten en het bedrijf.

Inhoud van de training

EUROPEAN LANGUAGE CENTRE verzorgt sinds 1991 taaltrainingen voor professionals. Materiaal, lesopbouw, frequentie, tempo en huiswerk worden aangepast aan de individuele wensen, behoeften en leerstijlen van de cursisten. De deelnemers zullen daarom worden gevraagd zoveel mogelijk materiaal van het werk mee te nemen naar de training. Dit kunnen jaarverslagen zijn of rapporten; ook vakbladen en dagelijkse (e-mail) correspondentie…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Zakelijk Nederlands, Correct Nederlands, Nederlandse spelling, Nederlands en Nederlandse als Tweede Taal (NT2).

In-company taaltraining Nederlands voor professionals

De training vindt plaats in de vorm van groepslessen (max. zes deelnemers). De inhoud van de training wordt volledig afgestemd op de wensen en doelstellingen van de cursisten en het bedrijf.

Inhoud van de training

EUROPEAN LANGUAGE CENTRE verzorgt sinds 1991 taaltrainingen voor professionals. Materiaal, lesopbouw, frequentie, tempo en huiswerk worden aangepast aan de individuele wensen, behoeften en leerstijlen van de cursisten. De deelnemers zullen daarom worden gevraagd zoveel mogelijk materiaal van het werk mee te nemen naar de training. Dit kunnen jaarverslagen zijn of rapporten; ook vakbladen en dagelijkse (e-mail) correspondentie kunnen een waardevolle input vormen.

Wij realiseren ons dat de investering voor de training niet alleen uit de leskosten bestaat, maar ook uit alle werkbare uren die de deelnemers aan de training besteden.

Presentie

De aanwezigheid van de deelnemers wordt door ons iedere les bijgehouden. Vervolgens houden wij u regelmatig per e-mail op de hoogte van de aanwezigheid of afwezigheid.

Tussenevaluatie en eindevaluatie door de cursist

Halverwege de training en na afloop van de training wordt een evaluatie gehouden, waarbij van iedere groep één of meerdere cursisten naar hun ervaringen wordt gevraagd.

Eventuele opmerkingen van deelnemers worden besproken met de trainer en de opdrachtgever.

Eindevaluatie door de trainer

Na afloop van de training volgt een eindevaluatie. Bij een training van 30 uren of meer wordt hiervan gratis per groep een rapport opgemaakt. In dit rapport staan de vorderingen per deelnemer vermeld.

Certificaat

Na afloop van de trainingen ontvangt iedere deelnemer een Certificaat als bewijs van deelname aan de training.

Eindrapportage

Na afronding van de trainingen sturen wij de evaluatierapporten, kopieën van de evaluatieformulieren van de deelnemers en de Certificaten naar de opdrachtgever.

Duur

EUROPEAN LANGUAGE CENTRE werkt doorgaans met series van 20 tot 30 uren groeps- of privéles, welke gemiddeld drie maanden duren. Hierdoor blijft de training te overzien voor de cursisten, wat de motivatie zal verhogen.

Voor het optimale rendement van de groepstraining is het van belang om de groepslessen op vaste dagen en tijdstippen te laten plaatsvinden.

Locatie

In-Company Trainingen vinden plaats in uw bedrijf.

Indien gewenst kunnen de trainingen ook op ons instituut in Amsterdam worden uitgevoerd. Wij beschikken over 3 lesruimtes voorzien van de modernste faciliteiten, waaronder draadloos internet, LCD schermen, laptops en diverse digitale opnameapparatuur voor beeld en geluid.

Ons instituut is gevestigd aan de Van Leijenberghlaan 197 C in Amsterdam. Deze locatie is ideaal gelegen voor alle bedrijven uit de regio’s Zuidoost, Zuidas/WTC, Diemen, Amstelveen en Hoofddorp. Verder is er voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving en zijn wij zeer goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Trainers

Het resultaat van de training bereiken de deelnemers in goede samenwerking met de trainer. Wij realiseren ons terdege dat de kwaliteit van de training en de tevredenheid van de deelnemers samenhangen met de didactische en (inter)persoonlijke vaardigheden van de trainer. In onze selectie van trainers houden wij hier ten volle rekening mee. Zo zijn onze taaltrainers allen native speaker, afkomstig uit een land waar de taal wordt gesproken. Zij hebben een HBO- of universitaire opleiding met een aanvullende onderwijsaantekening.

De trainers hebben uitgebreide ervaring met het lesgeven aan professionals.

Resultaat

Met een In-Company Training wordt de taalkennis van de deelnemers uitgebreid op het gebied van de grammatica de spreek- en de luistervaardigheid en de zakelijke woordenschat (waaronder op het vakgebied). De cursisten krijgen meer zelfvertrouwen en meer gemak in het gebruik van de taal. Er wordt gewerkt met discussies, audiovisueel materiaal, rollenspelen, etc. Afhankelijk van de doelstellingen kan ook gewerkt worden aan het verbeteren van de schrijfvaardigheid.

Voor de groepslessen wordt een zeer goed rendement behaald. Het rendement zal afhankelijk zijn van de groepsgrootte en de inzet van de deelnemers.

 

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.