Leadership Boost | Management ontwikkeling

Niveau
Tijdsduur
Logo van Elffers Career Management
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,0 Elffers Career Management heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0 (uit 510 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Wat vraagt de Agile-organisatie van jou als manager?
Aan de manager van de 21e eeuw worden nieuwe eisen gesteld. Sta stil bij de rol die jij wilt pakken in de veranderende organisaties. Maak een goed doordacht plan voor je ontwikkeling als manager. Op basis van jouw talenten, drijfveren en ambities.

In 4 dagen onderzoek je in een groep gelijkgestemden welke rollen voor leidinggevenden in agile organisaties bij jou passen. Onder leiding van een ervaren agile-manager en een senior loopbaancoach onderzoek je je drijfveren, je waarden, energiebronnen, talenten en ambities. Deze koppel je aan je werkervaring, opleiding en wensen waardoor je een weloverwogen vervolg aan je loopbaan kunt geven en …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Wat vraagt de Agile-organisatie van jou als manager?
Aan de manager van de 21e eeuw worden nieuwe eisen gesteld. Sta stil bij de rol die jij wilt pakken in de veranderende organisaties. Maak een goed doordacht plan voor je ontwikkeling als manager. Op basis van jouw talenten, drijfveren en ambities.

In 4 dagen onderzoek je in een groep gelijkgestemden welke rollen voor leidinggevenden in agile organisaties bij jou passen. Onder leiding van een ervaren agile-manager en een senior loopbaancoach onderzoek je je drijfveren, je waarden, energiebronnen, talenten en ambities. Deze koppel je aan je werkervaring, opleiding en wensen waardoor je een weloverwogen vervolg aan je loopbaan kunt geven en je je persoonlijk ontwikkelt. 

Regie over je loopbaan

Je wilt in een veranderende omgeving van Agile werken meer zelf sturing aan je loopbaan geven,  weten wat je wilt om zo bewuster keuzes te kunnen maken voor de rol die jou het beste past én om dit helder aan de buitenwereld te kunnen overbrengen. 

Tijdens de Agile Leadership Boost maak je je loopbaanplan buiten de hectiek van alledag om, maar met de begeleiding van een zeer ervaren agile-manager en loopbaancoach en met feedback van de mensen in je groep. Je brengt op gestructureerde wijze alle elementen die voor jou belangrijk zijn samen en toetst dit aan de eisen die Agile werken stelt aan managers. Op basis daarvan bepaal jij wat je volgende stap wordt.

Hiervoor hebben we dit 4-daags Agile LeadershipBoost programma opgezet. Tussen de dagen zit twee weken om de indrukken, beslissingen en feedback op je in te laten werken en om opdrachten te maken.

De Agile Leadership Boost in het kort

We staan uitgebreid stil bij de nieuwe eisen die aan de agile-manager gesteld worden. Daarnaast kijk je naar jezelf en je persoonlijke blauwdruk, met informatie over ‘Wie ben je? Wat kun je? en Wat wil je?’ De blauwdruk is de basis voor het vaststellen van je ambitie en loopbaandoelen. De vierde dag staat in het teken van personal branding, LinkedIn en je CV.

We maken o.a. gebruik van:
MBTI-test
Loopbaanankers
Levensverhaal
360° feedback

Resultaat

Na de Agile Leadership Boost heb je:
- helder welke rol jij in de agile-omgeving ambieert;
- je kent je talent en wat wat je ermee wilt;
- het vermogen je ambities duidelijk over te brengen op anderen (je pitch);
- alertheid op ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie;
- een plan voor je toekomst, op korte én lange termijn

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.