English Communication Skills Training

Type product
Tijdsduur
Logo van ELCT Language Training

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Dit programma is ontwikkeld voor diegenen die hun taal- en communicatievaardigheden in het Engels (of een andere taal) willen verbeteren. Wij kunnen uw persoonlijke wensen in de cursus behandelen, zoals (vertrouwelijke) teksten schrijven, uitspraak verbeteren, presentaties geven, of een persoonlijk gesprek voeren. Uw communicatie per telefoon, e-mail, rapport of brief wordt door ELCT vakkundig verbeterd door het correcte gebruik van grammatica, zinsvormen en spreek- en/of schrijfvaardigheid te behandelen. Natuurlijk kunnen uw werkzaamheden in de training centraal staan. Het niveau van de deelnemer wordt in een gratis intake interview bepaald en aan de hand hiervan stellen wij uw eigen progra…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Engels, Nederlands, Duits, Engels schrijven en Zakelijk Engels.

Dit programma is ontwikkeld voor diegenen die hun taal- en communicatievaardigheden in het Engels (of een andere taal) willen verbeteren. Wij kunnen uw persoonlijke wensen in de cursus behandelen, zoals (vertrouwelijke) teksten schrijven, uitspraak verbeteren, presentaties geven, of een persoonlijk gesprek voeren. Uw communicatie per telefoon, e-mail, rapport of brief wordt door ELCT vakkundig verbeterd door het correcte gebruik van grammatica, zinsvormen en spreek- en/of schrijfvaardigheid te behandelen. Natuurlijk kunnen uw werkzaamheden in de training centraal staan. Het niveau van de deelnemer wordt in een gratis intake interview bepaald en aan de hand hiervan stellen wij uw eigen programma op. Aan het eind van de cursus bent uw beter in staat uw gewenste taalvaardigheiden uit te oefenen.

Er zijn andere mogelijkheiden mogelijk zoals een-op-een cursussen, presentatie trainingen, vergaderingen in het engels, schrijvaardigheids trainingen. Ook andere talen zoals Nederlands, Frans, Duits. Alle docenten zijn native speakers met veel les ervaring binnen bedrijven.

De kosten zijn exclusief trainingsmateriaal. Wij vragen uitsluitend BTW op trainingsmateriaal.

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Engels.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.