Adobe RoboHelp cursus maatwerk

Type product
Tijdsduur
Logo van DOESUM software + support
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 DOESUM software + support heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 47 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Cursus Adobe RoboHelp

Adobe RoboHelp is een ontwerpprogramma voor het opzetten van helpsystemen, e-learning, professionele knowledge bases, beleidsregels en procedures. De inhoud kan responsive en interactief gemaakt worden zodat deze toegepast kan worden voor de doelen van de gebruiker. Hiernaast kan de inhoud online en offline gepubliceerd worden.Β 

Cursus op maat vanaf € 495,-

Met deze maatwerkcursus stelt u samen met ons uw ideale cursusprogramma samen. Volledig afgestemd op uw leerdoelen en gewenste eindresultaten.
Dit aanbod voorziet in grote flexibiliteit en keuzevrijheid. Enkele mogelijkheden:

  • Uitvoering bij u op locatie of bij ons in uw regio, met goede bereikbaarheid.
  • Cursusp…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Cursus Adobe RoboHelp

Adobe RoboHelp is een ontwerpprogramma voor het opzetten van helpsystemen, e-learning, professionele knowledge bases, beleidsregels en procedures. De inhoud kan responsive en interactief gemaakt worden zodat deze toegepast kan worden voor de doelen van de gebruiker. Hiernaast kan de inhoud online en offline gepubliceerd worden. 

Cursus op maat vanaf € 495,-

Met deze maatwerkcursus stelt u samen met ons uw ideale cursusprogramma samen. Volledig afgestemd op uw leerdoelen en gewenste eindresultaten.
Dit aanbod voorziet in grote flexibiliteit en keuzevrijheid. Enkele mogelijkheden:

  • Uitvoering bij u op locatie of bij ons in uw regio, met goede bereikbaarheid.
  • Cursusplanning die u schikt
  • Systeem naar voorkeur (Mac en Windows)
  • Hapjes en drankjes bij de cursus of anderszins
  • Individueel starten of in teamverband
  • Toetsing en examinering
  • Beroep/loopbaanontwikkelplan
  • Aanvullend studiemateriaal

Onbezorgd deelnemen
Wij verzorgen alles volledig naar uw wensen/eisen. Systemen, softwaregebruik, leerdoelen, ondersteunende materialen: ons uitgangspunt is u een hoogwaardige leerervaring te bieden voor een betaalbare prijs. We werken hoofdzakelijk praktijkgedreven, met de beste vakexperts van Nederland. Uw aandacht kan zich hierdoor richten op de nieuwe inzichten die aan bod komen. De cursussen verdienen zich dankzij deze aanpak bijzonder snel terug.

Kiest u bijvoorbeeld voor uw eigen locatie en/of systemen of heeft u een andere taalversie of releasenummer in gebruik? U bent aan het goede adres. Ook voor advies en levering van software en licenties. Doesum is er om uw beroepsontwikkeling en resultaten te faciliteren. We zijn dan ook graag uw 'Partner for Professionals'.

DOESUM is Adobe Authorised Training Center voor heel Nederland.
Of het nu gaat om
β€’ professioneel ontwerpen in de cursus Illustrator,
β€’ pdf bewerken in de cursus Acrobat,
β€’ brochures maken in de cursus InDesign,
β€’ foto's en beelden bewerken in de cursus Photoshop,
β€’ films monteren en editen in de cursus Premiere Pro, of iets anders,

voor elke workflow van groot tot klein bieden we kwaliteitscursussen. Doesum werkt voor partijen als Ikea, Efteling, Rijksvoorlichtingsdienst en allerhande studio's, marcom, teams en zelfstandigen.

De juiste trainer op de juiste plek
Als (aankomend) professional wilt u niet afhankelijk zijn van één trainer die alles zelf doet of beperkt is door slechts zijn/haar visie of aanpak. Hoe betrokken 'n persoon ook is, het verschil is merkbaar als een training gedragen wordt door een bredere visie met bedrijfsondersteuning op de achtergrond.

Goed praktijkopleiden
Doesum biedt u brede, erkende expertise onder een dak. Onze trainers toetsen we op relevante vakkennis, ervaring en didactiek. Omdat we dagelijks bedrijven adviseren bij de aankoop van software en ze begeleiden in de praktijk, versterken we elkaar op terreinen van digital design en documentstromen: β€’ 3D β€’ Audio β€’ Beeldbewerking β€’ Concepting β€’ Documentatie β€’ Dtp β€’ E-Learning β€’ Foto retouching β€’ Formulieren β€’ Illustratie β€’ Infographics β€’ Office β€’ Paginaopmaak β€’ Typografie β€’ Video-editing β€’ Webdesign en app development.

Klassikaal, maatwerk en online
Komt u gezellig basiskennis opdoen in onze klassikale cursussen met maandelijkse inschrijfdata? Er is ruimte voor behandelen van eigen bestanden en vragen. Of gaat u voor meer specifieke leerdoelen, alleen of samen met eigen collega's of heeft u drukke agenda's, waardoor maatwerk u beter past? De cursusinhoud, planning en aanpak stemmen we volledig op uw wensen af. Natuurlijk kunt u in uw gewenste regio terecht en is online ondersteuning rondom de cursus standaard inbegrepen.

10 redenen om Doesum te kiezen:
βœ” Instructie van de beste trainers (30+ in Nederland)
βœ” Aan de slag met herkenbare voorbeelden en eindresultaten
βœ” Werk met up-to-date systemen (Mac + Win)
βœ” Ontvang officieel studiemateriaal
βœ” Val terug op brede ondersteuning in ons bedrijf
βœ” Geniet van professionele lunches/verzorging
βœ” Ontvang 'n erkend certificaat (o.a. Adobe)
βœ” Koop ook eenvoudig software en apparatuur bij ons
βœ” Bespaar op opleiding (tot 50% per opvolgcursus)
βœ” Word gratis lid van onze community

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.