Leergang Assertief leidinggeven (assertief managen)

Niveau
Tijdsduur
Logo van Nederlands Debat Instituut
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,7 Nederlands Debat Instituut heeft een gemiddelde beoordeling van 8,7 (uit 25 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Vergroot jouw assertiviteit en ontdek je
eigen communicatiestijl

Ontdek de Leergang assertief managen en leer de kunst van inspirerend leiderschap. Dit programma vormt een mooie combinatie van drie trainingen waarin presenteren en profileren centraal staan. Je leert assertiever te zijn en meer impact te maken zonder je eigen communicatiestijl te verliezen. De leergang wordt afgesloten met een persoonlijke coachingssessie waarin je één-op-één aan de slag gaat met jouw persoonlijke leerdoel.

Ontwikkel jouw eigen leiderschapsstijl

Als moderne professional sta je middenin je organisatie. Je bent druk met je dagelijkse taken maar daarnaast voel je je verantwoordelijk voor het goed functioneren …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Communicatiestijlen, Assertiviteit, NLP, Effectief communiceren en Communiceren.

Vergroot jouw assertiviteit en ontdek je
eigen communicatiestijl

Ontdek de Leergang assertief managen en leer de kunst van inspirerend leiderschap. Dit programma vormt een mooie combinatie van drie trainingen waarin presenteren en profileren centraal staan. Je leert assertiever te zijn en meer impact te maken zonder je eigen communicatiestijl te verliezen. De leergang wordt afgesloten met een persoonlijke coachingssessie waarin je één-op-één aan de slag gaat met jouw persoonlijke leerdoel.

Ontwikkel jouw eigen leiderschapsstijl

Als moderne professional sta je middenin je organisatie. Je bent druk met je dagelijkse taken maar daarnaast voel je je verantwoordelijk voor het goed functioneren van je team. Je wil assertief zijn en goede ideeën bijdragen tijdens vergaderingen. En je wil jezelf blijven ontwikkelen.

Assertief jezelf presenteren

Ook wordt er van je verwacht dat je presentaties geeft en het bedrijf vertegenwoordigt tijdens netwerkevenementen. Dat zijn een hoop verschillende vaardigheden. Als je van nature geen extravert persoon bent, kan het nog wel eens lastig zijn om altijd ‘aan te staan’ en jezelf en je bedrijf te presenteren.

Impact maken op jouw team

De leergang assertief managen is een combinatie van drie trainingen waarin beïnvloeden, presenteren en profileren centraal staan. Wil je meer impact maken op jouw team? Tijdens deze leergang leer je  assertiever te zijn zonder je eigen stijl te verliezen. De leergang wordt afgesloten met een persoonlijke coachingsessie waarin je één-op-één aan de slag gaat met jouw persoonlijke leerdoel.

Leer assertief managen door de bijzondere combinatie van 3 trainingen.

Assertief managen programma en onderdelen

De leergang bestaat uit drie tweedaagse trainingen en een afsluitende persoonlijke coachingsessie. Je kunt de trainingen volgen op basis van je eigen agenda maar wij adviseren de volgende volgorde:

Persoonlijk profileren

Je werkt aan het vergroten van je zichtbaarheid en assertief communiceren. Dit doe je door je persoonlijke stijl beter te begrijpen en deze te versterken. Je hoeft niet extravert te zijn om impact te maken. Met deze training leer je hoe je profileringsstrategieën in jouw voordeel in kunt zetten.

Overtuigend presenteren

In deze training leer je structuren die je kunnen helpen om een krachtig maar ontspannen verhaal neer te zetten. Daarnaast staat de kracht van woorden centraal. Hoe kies je het juiste woord of “frame” om impact te maken met je boodschap? Je leert hoe je met specifieke taal emoties naar boven haalt bij je publiek, en zo een beeld neerzet dat je boodschap versterkt.

Bewust beïnvloeden

Dé expert op het gebied van beïnvloeden is de Robert Cialdini. Zijn methode is gebaseerd op menselijke communicatie en sociaal gedrag. Deze training is geïnspireerd door zijn 7 principes van beïnvloeding. Hier voegen wij onze eigen ideeën over overtuigingskracht aan toe. Zo geven we je stap voor stap handvatten om met beïnvloedingstechnieken je doelen naar je hand te zetten.

Jezelf krachtig presenteren met persoonlijke coaching

Wil je jezelf krachtig presenteren binnen jouw team en op de werkvloer? Om meer zichtbaarheid te tonen binnen jouw bedrijf, begin je met ontwikkelen van je eigen leerdoelen. In een persoonlijke coaching word je bijgestaan door één van onze overtuigexperts die vooraf met jou een programma opstelt dat volledig is afgestemd op jouw wensen. Op deze manier leer je niet alleen zelfverzekerd presenteren, maar ook je angsten overwinnen en zelfs plezier te hebben in de kunst van het presenteren.

Gratis Oefenavonden

Wil je verder oefenen met het vergroten van je assertiviteit? Blijf onbeperkt oefenen op onze speciale oefenavonden voor oud-cursisten. Als je eerder bij ons een cursus hebt gevolgd, dan kun je jouw opgedane kennis altijd opfrissen tijdens deze oefenavonden. Hiermee ben je ervan verzekerd dat je keer op keer scherp en zelfverzekerd voor het publiek staat.

Voor wie is de training assertief managen geschikt?

Deze training is met name interessant voor professionals die zichzelf al hebben bewezen maar toch nog wat steviger in hun schoenen willen staan. Mensen met een verantwoordelijke functie die meer uit zichzelf willen en kunnen halen. Wil je zichtbaarder zijn in jouw team of op de werkvloer? De Leergang assertief managen is dan de gepaste training voor jou.

Assertiviteitstraining voor managers

Je bent een belangrijke schakel in de organisatie. Druk met je eigen takenpakket maar ook betrokken bij de voortgang en sfeer binnen je team. Je vindt het daarom belangrijk om actief bezig te zijn met vernieuwing en kritisch naar elkaars werk te kijken. Ook ben je regelmatig op netwerkbijeenkomsten en geef je presentaties. Al deze taken zijn uitdagend en belangrijk voor managers. Als je van nature geen extravert persoon bent, kan het nog wel eens lastig zijn om altijd ‘aan te staan’ en jezelf en je bedrijf te presenteren. In deze combi assertiviteitstraining leer je hoe je dit op een succesvolle- maar vooral ook een ontspannen manier kunt doen.

Waarom een training assertief managen bij ons?

Deze leergang is speciaal ontwikkeld voor managers die niet alleen aan hun “harde vaardigheden” willen werken, maar juist ook aandacht willen besteden aan hoe ze overkomen.

Werk samen met onze betrokken trainers

Inhoud is ontzettend belangrijk binnen een managementrol. Vaak zijn het dan ook de inhoudelijke experts die doorgroeien naar een managementrol. Maar juist deze mensen kunnen vaak wel wat hulp gebruiken bij het presenteren van hun boodschap. Dit is waar onze trainers je als geen ander kunnen helpen. Zij helpen je om op basis van inhoud en je persoonlijke stijl, een goede presentatie neer te zetten.

20 jaar kennis van leiderschapsstijlen

Hoe krijg je mensen mee en hoe zorg je ervoor dat je zichtbaarder bent? Met 20 jaar kennis en ervaring in huis, weten wij veel van verschillende leiderschapsstijlen. Belangrijk daarbij is het vinden van een stijl die passend is bij jou. Onze trainers kijken verder dan de theorie, maar gaan samen met jou opzoek naar wat passend is in jouw praktijk.

Deze training verzorgen we ook incompany.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.