Schrijven voor Social media

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Schrijven voor Social media

De Redactie Trainingen
Logo van De Redactie Trainingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 De Redactie Trainingen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 30 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeDriebergen
18 aug. 2022
Toon rooster
event 18 augustus 2022, 09:30-16:30, Driebergen , Schrijven voor Social media

Beschrijving

Schrijven voor social media

Wordt in no time super in het schrijven voor social! In deze praktische training krijg je van Elja Daae (schrijfster van het boek Super Social) alle tips en tools in handen om beter te schrijven voor Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.Training Schrijven voor social media

Beeld is belangrijk op social media, dat is zeker. Maar goede teksten zijn nog altijd de beste manier om te zorgen voor groei en bereik. In deze training leer je daarom hoe je betere social media berichten schrijft. Wat zijn de formules die je op dit moment het beste kunt toepassen op Twitter of Instagram? Welke teksten zorgen voor kliks op LinkedIn en Facebook? En welk soort berichten lei…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Schrijven voor het web, Social Media, Schrijven, SEO en Verhalen schrijven.

Schrijven voor social media

Wordt in no time super in het schrijven voor social! In deze praktische training krijg je van Elja Daae (schrijfster van het boek Super Social) alle tips en tools in handen om beter te schrijven voor Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.Training Schrijven voor social media

Beeld is belangrijk op social media, dat is zeker. Maar goede teksten zijn nog altijd de beste manier om te zorgen voor groei en bereik. In deze training leer je daarom hoe je betere social media berichten schrijft. Wat zijn de formules die je op dit moment het beste kunt toepassen op Twitter of Instagram? Welke teksten zorgen voor kliks op LinkedIn en Facebook? En welk soort berichten leidt bijna altijd tot succes? Je leert het tijdens de training Schrijven voor Social van trainer Elja Daae.

Wat je kunt na de training

  • Je weet wat welke elementen belangrijk zijn voor succesvolle social media berichten;
  • Je zet tekst in om je je social media berichten nog beter te laten aansluiten bij de doelgroep;
  • Je weet hoe je een verhaal vertaalt in teksten voor verschillende platformen en in verschillende lengtes, of het nou voor LinkedIn, Facebook, Instagram of Twitter is
  • Je doet volop inspiratie op voor verschillende formats waarmee je je contentkalender kunt vullen;
  • Je schrijft met het oog op conversie – van reacties tot kliks;
  • Je doet volop ideeën op voor berichten die zorgen voor bereik en groei.

Wat je van de training Schrijven voor social media kunt verwachten

In deze interactieve training krijg je tips en tricks voor sterke social media teksten. Je leert hoe je je tekst aanpast aan de verschillende social media kanalen en hoe je optimaal resultaat behaalt met je posts. We focussen ons op Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter, maar indien gewenst kunnen we ook kijken naar andere kanalen. Zo leer je hoe je het verhaal van je organisatie voor ieder social media kanaal en iedere doelgroep optimaal kunt brengen.

Tijdens de training is er veel ruimte voor oefening en feedback. Aan de hand van vele voorbeelden leer je wat tekst krachtig maakt en hoe je conversiegericht kunt schrijven voor social. Bovendien krijg je een aantal succesvolle contentformats en ideeën aangereikt om direct toe te passen in jouw dagelijkse werk.

Deze training is gericht op de dagelijkse praktijk. We sluiten elk onderdeel af met een opdracht en bespreken de ideeën en uitkomsten. De trainer denkt intensief met je mee bij het uitvoeren van die opdrachten, zodat je wat je leert daadwerkelijk kunt toepassen op jouw specifieke situatie.

Voor wie is de training bedoeld?

Deze training is specifiek geschikt voor (web)redacteuren, tekstschrijvers, journalisten en communicatieprofessionals – zelfstandig of in dienst – voor wie het aanleveren van social media berichten onderdeel is van hun werk. De training is bedoeld voor mensen die willen leren hoe ze hun social media teksten aantrekkelijker en effectiever kunnen maken. De training is ook geschikt voor eindredacteuren die regelmatig social media berichten van anderen moeten beoordelen en aanpassen. Dit is dé training voor schrijvers die het gevoel hebben dat hun social media skills een boost kunnen gebruiken.

Het is ook mogelijk om onze cursussen en workshops als incompany training te boeken.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.