Effectief & Inspirerend Leiding Geven

Tijdsduur
Trainer
Jihad Lahtal

Effectief & Inspirerend Leiding Geven

LPM Consultancy
Logo van LPM Consultancy

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze training

LPM Consultancy biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

"Succes is waar voorbereiding en kansen elkaar ontmoeten" โ€” Bobby Unser.

"๐‹๐ž๐š๐๐ž๐ซ๐ฌ๐ก๐ข๐ฉ ๐ข๐ฌ ๐ง๐จ๐ญ ๐š๐›๐จ๐ฎ๐ญ ๐›๐ž๐ข๐ง๐  ๐ข๐ง ๐œ๐ก๐š๐ซ๐ ๐ž. ๐ˆ๐ญ ๐ข๐ฌ ๐š๐›๐จ๐ฎ๐ญ ๐ญ๐š๐ค๐ข๐ง๐  ๐œ๐š๐ซ๐ž ๐จ๐Ÿ ๐ญ๐ก๐จ๐ฌ๐ž ๐ข๐ง ๐ฒ๐จ๐ฎ๐ซ ๐œ๐ก๐š๐ซ๐ ๐ž..." - ๐’๐ข๐ฆ๐จ๐ง ๐’๐ข๐ง๐ž๐ค

EFFECTIEF & INSPIREREND LEIDING GEVEN:

In een wereld vol complexe uitdagingen staan leiders voor grote vraagstukken en hoge verwachtingen. De Leiderschapstraining 'Effectief & Inspirerend Leiding Geven' biedt een krachtig kompas om deze onbekende wateren te bevaren. Ontdek hoe je jouw leiderschapspotentieel ten volle benut en obstakels overwint. Leer een succesgerichte mindset te ontwikkelen en een inspirerende leiderschapsmissie te creรซren die richting geeft aan jouw reis. Met effectieve communicatie en conflictmanagement navigeer je soepel door de stormen van leiderschap. Deze 2-…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

"Succes is waar voorbereiding en kansen elkaar ontmoeten" โ€” Bobby Unser.

"๐‹๐ž๐š๐๐ž๐ซ๐ฌ๐ก๐ข๐ฉ ๐ข๐ฌ ๐ง๐จ๐ญ ๐š๐›๐จ๐ฎ๐ญ ๐›๐ž๐ข๐ง๐  ๐ข๐ง ๐œ๐ก๐š๐ซ๐ ๐ž. ๐ˆ๐ญ ๐ข๐ฌ ๐š๐›๐จ๐ฎ๐ญ ๐ญ๐š๐ค๐ข๐ง๐  ๐œ๐š๐ซ๐ž ๐จ๐Ÿ ๐ญ๐ก๐จ๐ฌ๐ž ๐ข๐ง ๐ฒ๐จ๐ฎ๐ซ ๐œ๐ก๐š๐ซ๐ ๐ž..." - ๐’๐ข๐ฆ๐จ๐ง ๐’๐ข๐ง๐ž๐ค

EFFECTIEF & INSPIREREND LEIDING GEVEN:

In een wereld vol complexe uitdagingen staan leiders voor grote vraagstukken en hoge verwachtingen. De Leiderschapstraining 'Effectief & Inspirerend Leiding Geven' biedt een krachtig kompas om deze onbekende wateren te bevaren. Ontdek hoe je jouw leiderschapspotentieel ten volle benut en obstakels overwint. Leer een succesgerichte mindset te ontwikkelen en een inspirerende leiderschapsmissie te creรซren die richting geeft aan jouw reis. Met effectieve communicatie en conflictmanagement navigeer je soepel door de stormen van leiderschap. Deze 2-daagse training vormt je tot een zelfbewuste, bekwame en zelfverzekerde leider, die anderen inspireert en organisatorische successen bezeilt.

Zet koers naar nieuwe hoogten en schrijf jouw leiderschapsverhaal met zelfvertrouwen en visie.

VOOR WIE:

Deze 2-daagse training is speciaal ontwikkeld voor projectmanagers, projectleiders, teamleiders en ondernemers die hun leiderschapsvaardigheden willen ontwikkelen/versterken en hun teams effectief willen leiden.

WAT LEVERT DEZE TRAINING JOU OP:

  1. Ontwikkeling van sterke leiderschapsvaardigheden en het benutten van eigen leiderschapskwaliteiten.

  2. Ontwikkeling van een succesgerichte mindset door het overwinnen van belemmerende overtuigingen.

  3. Ontdekking van een inspirerende leiderschapsmissie voor richting en motivatie.

  4. Verbetering van communicatievaardigheden, actief luisteren en effectieve feedback geven.

  5. Strategieรซn voor conflictmanagement en bevordering van teamontwikkeling.

PROGRAMMA:

> DAG 1:

1. PERSOONLIJK LEIDERSCHAP:

Onze training begint met een focus op Persoonlijk Leiderschap, waarbij we je begeleiden bij het ontdekken en begrijpen van de essentie van leiderschap. Je krijgt inzicht in wat het betekent om een leider te zijn en hoe je jouw unieke leiderschapskwaliteiten kunt ontwikkelen en benutten. Daarna richten we ons op het creรซren van een Succesvolle Mindset, waarbij we je helpen belemmerende overtuigingen te overwinnen en een positieve en proactieve houding te ontwikkelen die bijdraagt aan jouw leiderschapsontwikkeling.

2. ONTDEK JOUW LEIDERSCHAPSMISSIE:

Een essentieel onderdeel van onze training is het ontdekken van jouw Leiderschapsmissie. We zullen je begeleiden bij het definiรซren van jouw persoonlijke visie, die je motiveert en richting geeft aan je leiderschap, zodat je anderen kunt inspireren en betrekken bij jouw doelen.

3. MEER RESULTATEN BEHALEN MET EFFECTIEVE DOELEN:

Bij het formuleren van doelen richten we ons op SMART Doelen, waarbij je leert hoe je heldere en haalbare doelen kunt stellen en een strategie kunt ontwikkelen om deze doelen te bereiken. Effectieve doelstellingen zijn meetbaar, specifiek, acceptabel, realistisch en tijdsgebonden. Verder leer je hoe je verwachtingen kan managen zodat stakeholders duidelijk voor ogen hebben wat zij van jou kunnen verwachten en vice versa.

> DAG 2:

4. JE BOODSCHAP EFFECTIEF OVERBRENGEN:

  1. Effectieve Communicatie is van cruciaal belang voor elke leider. We bieden uitstekende communicatietraining, waarbij je leert actief te luisteren, empathie te tonen en helder te communiceren om beter contact te maken met je team en stakeholders.
  2. Feedback geven en ontvangen is een vaardigheid die je als leider helpt te groeien en anderen te motiveren. We leren je op een constructieve manier feedback te geven en te ontvangen, zodat je een positieve en motiverende omgeving kunt creรซren binnen jouw team.
  3. Conflicten zijn onvermijdelijk, maar met onze Conflictmanagementstrategieรซn kun je conflicten op een positieve en constructieve manier oplossen binnen jouw team, waardoor de teamdynamiek wordt verbeterd.

5. CREร‹ER EEN POWER TEAM:

Daarnaast besteden we aandacht aan teamstructuur en communicatiekanalen, waardoor je leert hoe je een efficiรซnte teamstructuur kunt creรซren en effectieve communicatiekanalen kunt opzetten om de samenwerking binnen het team te bevorderen.

Vergaderingen zijn een integraal onderdeel van het werk, dus we zorgen ervoor dat je vergaderingsvaardigheden verfijnd worden. Je leert hoe je effectieve vergaderingen kunt leiden en deelnemen, waarbij de tijd optimaal wordt benut en de doelstellingen worden bereikt.

6. PRESENTEREN VOL ZELFVERTROUWEN:

Tot slot bieden we uitgebreide training in Presenteren, waarbij je zelfvertrouwen ontwikkelt in het geven van boeiende presentaties en leert hoe je jouw boodschap duidelijk en overtuigend kunt overbrengen aan een groep.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Onze training wordt gegeven in twee dagdelen, verdeeld over twee dagen, of kan als een volledige dagtraining worden gegeven. De training kan plaatsvinden op locatie bij jouw bedrijf of op een door ons geselecteerde locatie.

NOBCO ACCREDITATIE:

Als NOBCO-gecertificeerde trainers benadrukken we onze expertise en kwalificaties om jou de beste leerervaring te bieden. Eerdere deelnemers hebben onze training hoog gewaardeerd en op LinkedIn kun je aanbevelingen en testimonials vinden die de effectiviteit van onze training onderstrepen.

Wil je meer informatie of je inschrijven voor onze leiderschapstraining? Meld je aan via Springest en ontdek hoe je een inspirerende leider kunt worden die anderen motiveert om hun volledige potentieel te benutten.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest โ‚ฌ 1,- aan Stichting Edukans.
Jihad Lahtal
Jihad Lahtal
LPM Consultancy | Neem Leiderschap Over Jouw Carriรจre

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met LPM Consultancy, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.