OVK Operationeel Veiligheidskundige Opleiding

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Copla Opleiding - Training - Consultants
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,5 Copla Opleiding - Training - Consultants heeft een gemiddelde beoordeling van 8,5 (uit 154 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeHarderwijk
17 feb. 2021 tot 12 mei. 2021

Beschrijving

De 5 daagse opleiding OVK start 7 februari 2021 in Harderwijk. De opleiding is bedoeld voor leidinggevenden, VG-functionarissen en preventiemedewerkers. Ook is deze opleiding interessant voor leden van de Ondernemingsraad of VGM-commissie en voor productiemedewerkers die meer willen met het thema veiligheid. Ook voor in-company zeer interessant.

De vraag naar veiligheidskundigen stijgt jaarlijks. Bekende opleidingen voor de veiligheidskundigen zijn de MVK- en HVK- opleiding. Copla geeft i.s.m. Gelling, de opleiding OVK voor de Operationeel Veiligheidskundige. Deze opleiding is ontwikkeld voor de functionaris die invulling geeft, en een schakel is, tussen de praktijk op de werkvloer en het g…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

De 5 daagse opleiding OVK start 7 februari 2021 in Harderwijk. De opleiding is bedoeld voor leidinggevenden, VG-functionarissen en preventiemedewerkers. Ook is deze opleiding interessant voor leden van de Ondernemingsraad of VGM-commissie en voor productiemedewerkers die meer willen met het thema veiligheid. Ook voor in-company zeer interessant.

De vraag naar veiligheidskundigen stijgt jaarlijks. Bekende opleidingen voor de veiligheidskundigen zijn de MVK- en HVK- opleiding. Copla geeft i.s.m. Gelling, de opleiding OVK voor de Operationeel Veiligheidskundige. Deze opleiding is ontwikkeld voor de functionaris die invulling geeft, en een schakel is, tussen de praktijk op de werkvloer en het geven van advies aan de directie of management.

De OVK-opleiding start 17 februari 2021 in Harderwijk. Onze Opleiding OVK is een door Hobéon SKO en SVK-erkende dagopleiding op postmbo-niveau. Kijk op de website naar de eventuele in-company mogelijkheden. Wilt u een persoonlijk opleidingsadvies bel onze opleidingsadviseur Ronald Meijer.

Meer informatie hierover vindt u ook op onze website. U kunt op de website ovk Opleiding alle laatste informatie vinden over deze opleiding.

Voor wie
De opleiding Operationeel Veiligheidskundige  is bestemd voor functionarissen of preventiemedewerkers met een adviserende, coördinerende of uitvoerende rol op het gebied van veiligheid. U bent bijvoorbeeld werkzaam:  

•             Leidinggevende binnen een bedrijf
•             Productiemedewerker die meer wil met het thema veiligheid
•             VG-functionaris
•             Lid van de Ondernemingsraad of VGM-commissie

Ook voor sectoren als overheid, zorg en onderwijs is deze veiligheidskundige opleiding geschikt.

Vooropleiding
Voor deelname aan de opleiding is een VOL-VCA/VIL-VCU diploma noodzakelijk. Gezien de aard en inhoud van de opleiding wordt er voor geen enkel onderdeel vrijstelling verleend.

Meer informatie hierover vindt u op onze website. 

Uw resultaat
In de opleiding leert u risico's identificeren en passende beheersmaatregelen te treffen. Ook kunt u ondersteuning geven bij projecten op het gebied van veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu, ondersteuning bieden bij ongevalsonderzoek en bij het uitvoeren van audits en inspecties en het geven van voorlichting en onderricht.

Dit betekent dat u, afhankelijk van de plaats en de functie waarin u opereert:

•             Inzicht heeft in organisatie, beleid en zorgsystemen.
•             Knelpunten op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn en milieu kunt signaleren op
              de werkvloer.
•             Op het gebied van arbeidsmiddelen, persoonlijke beschermingsmiddelen en signalering kunt 
              adviseren.
•             In staat bent om een RI&E, TRA, LMRA en werkvergunning op te stellen te beoordelen en uit
              te voeren.

Onze aanpak
Wij werken met kleine groepen van maximaal 16 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke begeleiding en interactie. De opleiding heeft twee bedrijfsopdrachten en wordt afgesloten met een schriftelijk OVK examen bestaande uit 50 multiple choice vragen. Copla is een Cedeo-erkend opleidingsinstituut. We begeleiden u persoonlijk voor, tijdens en ook na de opleiding.

Onze cursusprijs is exclusief btw maar inclusief lesmateriaal, boeken, catering en begeleiding bij opdrachten en examen. Voor onze OVK-opleiding geldt een cursusprijs van € 2.300,--. Vraag voor een compleet overzicht van de cursusplanning en kosten de uitgebreide cursusinformatie aan via onze website. 

Gespreid betalen is mogelijk.

Op één vaste dag in de week wordt de cursus volledig verzorgd in dagonderwijs. Van 9.00 uur tot 17.00 uur in ons opleidingscentrum in Harderwijk of regio Rotterdam en in de regio Groningen (Appingedam).

Meer informatie 
Ga naar onze website COPLA OVK Opleiding. Bel of mail ons voor persoonlijke informatie.

Voor onze opleiding HVK en MVK geldt:

Gratis lidmaatschap op vakbladen NVVK, Arbo en Safety!

Gratis toegang tot actueel lesmateriaal en Chemiekaarten online

Persoonlijke begeleiding bij studie en werk

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Copla Opleiding - Training - Consultants, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.