Coney Solutions

Coney Solutions

Adres:

Suikersilo-Oost 25
1165 MSHalfweg

Beschrijving

Openheid, kennisdeling en innovatie zijn kernwaarden die inzicht geven in het DNA van Coney Solutions. Deze kernwaarden streven wij ook na in de samenwerking met onze klanten, partners en medewerkers. In de huidige wereld van snelle veranderingen, steeds wijzigende spelregels en verder gaande digitalisering wordt steeds meer gebruik gemaakt van oplossingen die continu inzicht geven in wat er gebeu…

Lees de volledige beschrijving

Openheid, kennisdeling en innovatie zijn kernwaarden die inzicht geven in het DNA van Coney Solutions. Deze kernwaarden streven wij ook na in de samenwerking met onze klanten, partners en medewerkers. In de huidige wereld van snelle veranderingen, steeds wijzigende spelregels en verder gaande digitalisering wordt steeds meer gebruik gemaakt van oplossingen die continu inzicht geven in wat er gebeurt rondom prestaties, successen en uitdagingen. 

Data-analyse en process mining worden gebruikt in bijna elke sector. Steeds meer business managers, financials, ondernemers en auditors onderkennen de kracht van data-analyse. Nieuwe kansen, nieuwe inzichten en meer grip! Discover Your Data is ons vertrekpunt. Wij werken met software die onze diensten en oplossingen versnellen en die geen extra last creëren in een bestaand IT-landschap. 

Meer inzichten uit jouw data of zelf met data-analyse of process mining aan de slag? Wij leveren Advanced Analytics ondersteuning, software en training.

Ervaring met Coney Solutions?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Coney Solutions? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.