Excel voor Financials - Virtual Classroom

Tijdsduur
Locatie
Online
Startdatum en plaats
Logo van Computrain
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,1 Computrain heeft een gemiddelde beoordeling van 7,1 (uit 24 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: Virtual Classroom
18 mei. 2021 tot 19 mei. 2021
computer Online: Virtual Classroom
28 jul. 2021 tot 29 jul. 2021

Beschrijving

Deze cursus is uitermate geschikt voor financieel en administratief medewerkers, managers en leidinggevenden. Je hebt in je dagelijkse praktijk veel met Excel te maken en je wilt kennismaken met de...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Excel voor Financials, Excel, Excel VBA, Draaitabellen in Excel en Excel basis / voor beginners.

Deze cursus is uitermate geschikt voor financieel en administratief medewerkers, managers en leidinggevenden. Je hebt in je dagelijkse praktijk veel met Excel te maken en je wilt kennismaken met de...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
Als financial werk je dagelijks met Excel. Maar doe je dit ook efficiënt? Onderzoek wijst uit dat er bij het gebruik van Excel gemiddeld 1 uur per dag verloren gaat, omdat er veelal op een omslachtige wijze gewerkt wordt. Gegevens worden vaak overgetypt, handige hulpmiddelen zijn meestal niet bekend en er is weinig geautomatiseerd. In dit programma leer je alles wat je nodig hebt om efficiënt met Excel aan de slag te gaan.

Je hebt al enige ervaring met Excel vanuit je werk of kennis op het niveau van de cursussen Excel Basis én Excel Advanced: Formules en Functies.

Na afloop van de cursus ontvang je het officiële certificaat ‘Excel voor Financials’ van Computrain.

Tijdens deze klassikale cursus, waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen, leer je van een gecertificeerde docent hoe je efficiënter met Excel kunt werken.
Tijdens de cursus wordt gewerkt met Excel 2013. Ook voor gebruikers van Excel 2007, Excel 2010 of Excel 2016 is de cursus zeer geschikt. Je kunt kiezen of je met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken.
Let op: deze cursus heeft enige overlap met onze cursus Excel Expert: Analyse en Rapportage.

Inhoud

Verbinding maken met externe gegevens
Lijsten en tabellen maken en beheren
o Geavanceerd filteren en sorteren
o Subtotalen in lijsten
o Wizard Tekst naar kolommen
Draaitabellen en -grafieken
Meer doen met formules en functies
o Rekenen met datum en tijd
o Met functies zoeken in tabellen
o Een lijst analyseren met functies (financiële functies, onder andere leningen, afschrijvingen en investeringen)
Visualiseren
o Voorwaardelijke opmaak
o Geavanceerde grafieken
o Aangepaste weergaven
Samenwerken met Excel
o Samenwerken aan documenten
o Gegevensvalidatie
Automatiseren van werkzaamheden
o ‘Wat als’-analyses (Doelzoeken, Oplosser, scenario’s)
o Macro’s
o Demo PowerPivot

2 dagen

Trainingen

C-EFC|Excel voor Financials

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.