Developing SQL Data Models (MOC20768) - Virtual Classroom

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Computrain
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7 Computrain heeft een gemiddelde beoordeling van 7 (uit 21 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual Classroom
1 dec. 2020 tot 3 dec. 2020
placeVirtual Classroom
15 mrt. 2021 tot 17 mrt. 2021
placeVirtual Classroom
23 jun. 2021 tot 25 jun. 2021

Beschrijving

Deze training is speciaal ontwikkeld voor BI-professionals die met SQL Server van gegevens informatie moeten maken door het bouwen van Analysis Services-modellen en het maken van rapporten en dashb...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: SQL, Microsoft SQL Server, MySQL, Data Science en PostgreSQL.

Deze training is speciaal ontwikkeld voor BI-professionals die met SQL Server van gegevens informatie moeten maken door het bouwen van Analysis Services-modellen en het maken van rapporten en dashb...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
In deze klassikale training leer je met SQL Server verschillende soorten rapporten te bouwen en je leert met PerformancePoint dashboards te bouwen. Tevens leer je hoe gegevens te ontsluiten door middel van SQL Server Analysis Services OLAP cubes en Tabular Models. Ook een stukje datamining ontbreekt niet. Zo worden er in je organisatie goede beslissingen genomen op grond van de juiste gegevens en informatie.

Je hebt ervaring met het gebruik van Transact-SQL en het schrijven van query’s, op het niveau van de training Querying Data with Transact-SQL (MOC20761).

Na afloop van de training krijg je het Microsoft-certificaat ‘Developing SQL Data Models’ van Computrain.
Deze training bereidt je uitstekend voor op het officiële Microsoft-examen Developing SQL Data Models (70-768). Dit examen maakt onderdeel uit van de officiële Microsoft-certificering MCSA: Business Intelligence Development. Je kunt je apart inschrijven voor dit examen.

In de training ligt de focus op het genereren van gegevens en rapporten met SQL Server.
De aanpak van deze klassikale training is erop gericht dat je het geleerde direct kunt toepassen in je praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer van Computrain behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk.
Je gaat aan de slag met verschillende oefeningen, zodat je de leerstof optimaal verwerkt. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Inhoud

o Introduction to Business Intelligence and Data Modeling
o Creating Multidimensional Databases
o Working with Cubes and Dimensions
o Working with Measures and Measure Groups
o Introduction to MDX
o Customizing Cube Functionality
o Implementing a Tabular Data Model by Using Analysis Services
o Introduction to Data Analysis Expression (DAX)
o Performing Predictive Analysis with Data Mining

3 dagen

Trainingen

C-MOC20768|Developing SQL Data Models (MOC20768)

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: SQL.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.