BiSL® Advanced - Virtual Classroom

Tijdsduur
Locatie
Online
Startdatum en plaats
Logo van Computrain
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,1 Computrain heeft een gemiddelde beoordeling van 7,1 (uit 24 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: Virtual Classroom
14 apr. 2021 tot 16 apr. 2021
computer Online: Virtual Classroom
5 jul. 2021 tot 7 jul. 2021

Beschrijving

Deze training is uitermate geschikt voor businessinformatiemanagers, informatiemanagers, businessanalisten, teamleiders, projectmanagers of kwaliteitsadviseurs die betrokken zijn bij het toepassen,...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: BiSL, BiSL Foundation, Netwerken (IT), Netwerkmanagement / Netwerkbeheer en Adviesvaardigheden.

Deze training is uitermate geschikt voor businessinformatiemanagers, informatiemanagers, businessanalisten, teamleiders, projectmanagers of kwaliteitsadviseurs die betrokken zijn bij het toepassen,...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
Binnen de huidige, complexe markt is een goed functionerende IT en informatievoorziening van cruciaal belang voor het behalen van de organisatiedoelstellingen. BiSL® is het framework om de bedrijfsprocessen te ondersteunen, zodat deze voorzien worden van een perfect aansluitende informatievoorziening. Om te leren hoe je BiSL® kunt toepassen, verbeteren en inrichten in de praktijk is het volgen van een training BiSL® Advanced bij Computrain de juiste keuze.

certificaatJe bent in het bezit van een BiSL® Foundation.

Na afloop van deze training ontvang je het deelnamecertificaat ‘BiSL® Advanced’.
Na het volgen van deze training ben je perfect voorbereid op het officiële APMG-examen BiSL® Advanced. Je schrijft je apart in voor dit examen. Het examen is niet bij de training inbegrepen.

Deze klassikale training wordt verzorgd door zeer ervaren en deskundige docenten die zelf ook in de praktijk actief zijn. Tijdens de training werk je aan cases en opdrachten waarin de theorie voortdurend in verband wordt gebracht met de dagelijkse praktijk.

Inhoud

o Begrippen als informatievoorziening, businessinformatiemanagement (BIM)
o Toegevoegde waarde BIM
o Factoren die positie en structuur van BIM-functie in organisatie beïnvloeden
o Verbeterstrategieën voor het implementeren van BiSL®
o Bedrijfsinformatiemodel, mede gerelateerd aan informatiearchitectuur
o Managen kwaliteit bedrijfsgegevens
o Samenwerking tussen sturende processen, o.a. bij opstellen jaarplannen
o Onderwerpen businesscase
o Relatie tussen projecten/projectrollen en staande BIM-organisatie
o BiSL®-zelfevaluatie en -volwassenheidsmodel
o Voor- en nadelen mogelijke opties voor inrichten servicedeskfunctie
o Relaties tussen BIM, AM, ITIM, business
o Invloed nieuwe ontwikkelingen op inrichting BIM (Scrum, agile, cloud (SaaS), consumerisatie (BYOD etc.), componentisering
o Informatiebeveiliging en BIM
o Rollen binnen BIM, gerelateerd aan BiSL®-processen
o Documenten binnen BIM, gerelateerd aan BiSL®-processen
o Methoden en technieken binnen BIM, gerelateerd aan BiSL®-processen
o Examenvoorbereiding

3 dagen

Trainingen

C-TI-BISLA|BiSL® Advanced

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: BiSL.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.