Opleiding Vertrouwenspersoon (LVV geaccrediteerd)

Tijdsduur
Trainer
Compliance Insights Academy
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Opleiding Vertrouwenspersoon (LVV geaccrediteerd)

Compliance Insights Academy
Logo van Compliance Insights Academy

Wil je dit evenement bijwonen? Schrijf je hier in!

Startdata en plaatsen

placeKoninginnegracht 60 Den Haag
5 nov. 2024
Toon rooster
event 12 november 2024, Koninginnegracht 60 Den Haag
event 26 november 2024, Koninginnegracht 60 Den Haag
event 10 december 2024, Koninginnegracht 60 Den Haag

Beschrijving

Het bieden van een veilige werkomgeving staat binnen onze organisatie altijd voorop. Wij vinden het dan ook belangrijk dat alle werknemers toegang hebben tot een werkomgeving waar zij zich prettig voelen. Helaas is het niet mogelijk om alle vormen van ongewenst gedrag op de werkvloer te voorkomen. Wat wij wel kunnen doen is mensen opleiden die hierbij kunnen helpen en werknemers die slachtoffer zijn geworden van ongewenst gedrag kunnen ondersteunen, zodat zij weer met een gerust hart naar hun werk kunnen. Aan het eind van deze opleiding kan jij als goed opgeleide en competente vertrouwenspersoon bijdragen aan het bevorderen van gewenst gedrag binnen een organisatie en melders weer zelfverzek…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Vertrouwenspersoon, E-HRM, Human Resource Management (HRM), Strategisch HRM en Omgaan met Agressie & Emotie.

Het bieden van een veilige werkomgeving staat binnen onze organisatie altijd voorop. Wij vinden het dan ook belangrijk dat alle werknemers toegang hebben tot een werkomgeving waar zij zich prettig voelen. Helaas is het niet mogelijk om alle vormen van ongewenst gedrag op de werkvloer te voorkomen. Wat wij wel kunnen doen is mensen opleiden die hierbij kunnen helpen en werknemers die slachtoffer zijn geworden van ongewenst gedrag kunnen ondersteunen, zodat zij weer met een gerust hart naar hun werk kunnen. Aan het eind van deze opleiding kan jij als goed opgeleide en competente vertrouwenspersoon bijdragen aan het bevorderen van gewenst gedrag binnen een organisatie en melders weer zelfverzekerd de werkvloer op helpen. 

Ben jij geïnteresseerd in het bieden van ondersteuning aan medewerkers en begeleiding bieden wanneer zij geconfronteerd worden met grensoverschrijdend gedrag? Wil jij jouw bijdrage leveren aan het creëren van een sociaal veilige en integere werkomgeving? Overweeg dan om deel te nemen aan onze geaccrediteerde opleiding tot interne of externe vertrouwenspersoon. Deze opleiding voorziet jou van alle benodigde kennis en vaardigheden om succesvol aan de slag te gaan als vertrouwenspersoon.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Compliance Insights Academy
Compliance Insights Academy
Organisaties van binnenuit versterken

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.