Coach Boulevard

Coach Boulevard

Adres:

Josep Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht

8,7
Gemiddeld cijfer voor Coach Boulevard
Gebaseerd op 367 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_half
Anne Brekelmans
Manager Zelfstandige Teams bij De Wever
9
PHBO Individuele coaching & Teamcoaching

"Een ontzettend leerzame opleiding voor startende maar ook ervaren Coaches. Inhoudelijk heeft de opleiding me veel gebracht in mijn ontwikkeling als Coach. Coach Boulevard beschikt over zeer deskundige Coach opleiders die middels verschillende werkwijzen en -vormen mij enorm veel geleerd hebben over het Coach vak. De organisatie van Coach Boulevard is flexibel en meedenkend en tevens is de locatie waar de trainingen worden gegeven enorm goed gekozen. In de opleiding ligt de focus op "leren" waardoor een omgeving wordt gecreëerd van optimale ontwikkeling. Een aanrader voor iedereen die het Coach vak wil leren of zich hierin wil verdiepen." - 13-10-2023 07:40

"Een ontzettend leerzame opleiding voor startende maar ook ervaren Coaches. Inhoudelijk heeft de opleiding me veel gebracht in mijn ontwikkel… alles lezen - 13-10-2023 07:40

Beschrijving

Coach Boulevard: visie en missie

De kerncompetentie van Coach Boulevard is coachen vanuit systeemdenken. We kunnen niet anders dan vanuit de dynamieken van sociale systemen waarnemen, analyseren en feedback geven. Onze coachopleidingen zijn hierop gebaseerd. Onze visie: kies zelf wat je wilt leren

Coachen is een begeleidingsvorm gericht op het versterken van het leervermogen van organisaties, te…

Lees de volledige beschrijving

Coach Boulevard: visie en missie

De kerncompetentie van Coach Boulevard is coachen vanuit systeemdenken. We kunnen niet anders dan vanuit de dynamieken van sociale systemen waarnemen, analyseren en feedback geven. Onze coachopleidingen zijn hierop gebaseerd. Onze visie: kies zelf wat je wilt leren

Coachen is een begeleidingsvorm gericht op het versterken van het leervermogen van organisaties, teams en individuen. Het leren en vormgeven aan je leerbehoeften staat centraal. Het is een individuele aangelegenheid die pas in interactie betekenis krijgt en tot uiting komt. Zo wordt ieder leerproces duurzaam en continu. Coach Boulevard refereert aan een boulevard waar je om je heen kijkt, zelf kiest wat je koopt, de hoeveelheid tijd die je er wilt doorbrengen en hoeveel geld je wilt investeren. Want je bent zelf in staat om te bepalen wat voor je eigen ontwikkeling van belang is. Kortom: je bent zelf de regisseur van je leerpad en het traject ervan.

Coach Boulevard: geen gesleep met zware tassen, geen overnachtingen en je krijgt je lesmateriaal vóór de 1-daagse in huis via de e-mail. Daarnaast lees je vooraf de relevante verplichte literatuur.

De 1-daagsen sluiten aan bij de praktijk en zo kun je deze onderwerpen direct toepassen in je werk en gericht verder ontwikkelen. Je krijgt een 3-rittenkaart waarmee je vragen kunt stellen via onze website (http://www.coachboulevard.nl) tot een halfjaar na het volgen van de 1-daagse(n). Je coachopleider is jouw aanspreekpunt voor eventuele vragen, je hebt de mogelijkheid per e-mail vragen te stellen.

Kortom: 1-daagsen waarvan het leereffect veel groter is dan de duur van de dag zelf. Want wij geloven dat echt leren buiten de lesuren plaatsvindt. Onze missie: mensen laten schitteren in hun meesterschap in coachen. Leergierige mensen in korte tijd laten schitteren in hun persoonlijke en professionele kracht en dit in een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Waarom deze aanpak?

Coach Boulevard fungeert als een netwerkorganisatie, waar je elkaar scherp en alert houdt om jezelf optimaal en met plezier professioneel verder te ontwikkelen. Zakelijk, persoonlijk en prikkelend in het leren.

De rode draad in alle 1-daagsen

 • Het circulair leren vanuit systeemdenken.
 • De vijf Succesfactoren van het coachen.
 • Feedback op eigen stijl met als meetlat het competentieprofiel van een erkend coach.
 • De 1-daagsen – met 7-16 deelnemers – hebben een hoog doe-gehalte.

We maken zienswijzen direct toepasbaar. Kortom een dag die zich direct uitbetaalt!

Wat bieden de 1-daagsen?

1. Prijs-kwaliteitverhouding: je betaalt voor wat je kiest

Kenmerkend is de Tijd-Plus formule van Coach Boulevard: iedere 1-daagse is verlengd tot een lesdag van 7,5 uur. Zo behalen we in een minimum aantal dagen een optimaal leerrendement naar volle tevredenheid van onze deelnemers. De opleidingen vanuit Coach Boulevard BV zijn BTW-vrijgesteld.

Je kiest en betaalt wat je in je winkelmandje doet. Zo kies je voor een enkele 1-daagse, of voor de Opleiding Basis Coachen, Individuele Coaching, Teamcoaching vanuit Systeemdenken. Of voor de Leergang Individueel Coach, de Leergang Professioneel Coach, de Leergang Individueel Coach & Teamcoach of de Leergang Teamcoach. De opleidingen vanuit Coach Boulevard BV zijn BTW-vrijgesteld.

2. Vertrouwdheid creëren is een professie

Coachen is een zakelijk persoonlijk gesprek, een tijdelijke ontmoeting die diepgang vereist. Daarbij is het een competentie van de coach dat hij in stijl (persoonlijk en inspirerend) en werkwijze (transparant en doelgericht) de condities schept om in een sfeer van vertrouwdheid leerbehoeften en coachvragen uit te diepen. Een professionele coach is in staat de condities voor een optimaal coachgesprek in verschillende omstandigheden en met verschillende typen coachees te creëren. Coach Boulevard is zo’n plek waar je je dit eigen maakt. Je komt veel verschillende en onbekende mensen tegen, die zich ook to the point op dat thema van die 1-daagse willen ontwikkelen. Je moet je persoonlijke stijl uitbuiten om in korte tijd, in diverse omstandigheden, verschillende typen persoonlijkheden vertrouwd en gefocust te kunnen coachen. Wij maken bruggetjes met theoretische kaders en je krijgt feedback op je persoonlijke stijl, waardoor je steeds gerichter op je persoonlijke en professionele kracht kunt gaan vertrouwen.

3. Je leert niet alleen tijdens de 1-daagse

Coach Boulevard zorgt er voor dat je optimaal gebruik kunt maken van de periode vóór en ná het volgen van de 1-daagse. Vooraf: verplichte literatuur zelf aanschaffen en lezen, het via e-mail ontvangen lesmateriaal bestuderen, tijd nemen voor de reflectievragen. U stuurt per 1-daagse een ingevuld lesdagverslag op aan uw coachopleider. De 1-daagse is zo al begonnen als je Meeting Plaza op Centraal Station in Utrecht binnenkomt. Maar ook na de 1-daagse gaat het door. Intervisiegroepjes tussen de 1-daagsen en de gelegenheid om met je 3-rittenkaart tot een halfjaar na de 1-daagse vragen te stellen aan de coachopleiders van Coach Boulevard vergroten het leereffect. Kortom: in je eigen tempo veel leren met anderen, ook voor en na de 1-daagse(n).

4. Ervaren coachopleider(s)

Marijke Lingsma is met name uw coachopleider binnen de Leergangen Coachen. Coach Boulevard is een netwerkorganisatie - onder regie van Marijke Lingsma - van gerenommeerde coaches. De coachopleiders van Coach Boulevard zijn minder gericht op het creëren van een vertrouwd kader van elkaar beter leren kennen, omdat niet Coach Boulevard, maar deelnemers zelf hun eigen leerproces inrichten. Coach Boulevard schept wel de voorwaarden voor een optimaal leerproces.

Marijke Lingsma ontwikkelt vanuit Multi Media Coach BV (BTW-plichtig), samen met anderen, opleidingen, workshops, en multimediatools. Vanuit de werkmaatschappij Marijke Lingsma Coaching geeft ze interactieve presentaties en vanuit de optiek van organisatie coaching executive- en (team)coaching. Ze is een praktisch systeemdenker met passie voor dynamische leerprocessen. Ze is ‘toonaangevend en inspirerend’ coach van het jaar 2009 en bekend van de Scheur Je Los Coachingskalender, tal van publicaties en diverse spellen.

5. Coachopleidingen

Er zijn diverse Coachopleidingen mogelijk.

 • Opleiding Basis Coachen (BC) - 3 dagen
 • Opleiding Individuele Coaching (IC) - 7 dagen
 • Opleiding Teamcoaching  (TC) - 7 dagen
 • Erkende Leergang Individueel Coach (LGIC) - 10 dagen
 • Erkende Leergang Professioneel Coach (LGPC) - 11 dag
 • Erkende Leergang Teamcoach (LGTC) - 10 dagen
 • Leergang Agile/Lean Teamcoach (LGLTC) - 11 dagen  
 • Erkende Leergang Individueel Coach & TeamCoach - 15 dagen
 • Andere opleidingsmogelijkheid: opleiding Coachend Leiderschap, wilt u meer weten, bel of mail ons!       

Erkende leergangen van Coach Boulevard

Erkende leergangen Coachen van Coach Boulevard in vogelvlucht: 

 • Leergang Individueel Coach  --> StR erkend, PHBO en NOBCO/P
 • Leergang Professioneel Coach--> NOBCO/P, PHBO & St!R erkend;
 • Leergang Teamcoach --> St!R erkend en PHBO;
 • Leergang Agile-LeanTeamcoach --> PHBO 
 • Leergang Individueel Coach & Teamcoach --> NOBCO/P, PHBO & StR erkend 

Met het certificaat van Coach Boulevard kunt u zich inschrijven bij de St!R als erkend Coach. Marijke Lingsma is uw coachopleider tijdens de Leergangen. Op een aantal dagen zijn er gast-coachopleiders.

De uitgebreide opleidingsgids van de Leergang Coachen is via de website van Coach Boulevard te downloaden. Of u belt met Coach Boulevard om er een aan te vragen.

Doelgroep

De groepen zijn gemêleerd in samenstelling: (organisatie)adviseurs, zelfstandige coaches, HRM-managers, ervaren projectleiders en lijnmanagers uit onderwijs, gezondheid, (semi)overheid, bank- en verzekeringswezen, financiële en ICT-wereld. Gemêleerd, net als in het dagelijks leven. Deelnemers die kiezen voor de Leergang Individueel Coach & Teamcoach of voor de Leergang Teamcoach werken vaak al in groepen of zijn dat van plan als ZZP’er. De grootte van de groep kan variëren van 7 tot en met 18 deelnemers. Iedere deelnemer loopt zijn eigen leerpad. De intervisiegroepen hebben in principe het gehele traject dezelfde samenstelling.

De deelnemers hebben bewust gekozen voor Coach Boulevard, ze zijn op de hoogte van de vooraf te lezen literatuur, stemmen privé, werk en studie af op de portfolio. Ze willen graag feedback ontvangen (en geven)  op eigen functioneren. Ze zijn in staat tot basisreflectie over eigen handelen en aannames (i.t.t. zich verdedigend opstellen) en zijn niet op zoek naar gepaste antwoorden, wel naar vergroting van professioneel handelen en het creëren van professionele ruimte.

Bij twijfel of een Leergang bij u past kunt u zich voor de aanmelding door ons laten adviseren. U kunt ook ná de module Basis Coachen tot een definitieve keuze komen. 

Missie en Visie

De Mission Statement van Coach Boulevard luidt: het bevorderen van het leervermogen van individuen en teams, om zo het leervermogen van organisaties te versterken en talenten manifester te maken. Coachen vanuit systeemdenken, zoals door Coach Boulevard in haar opleidingen neergezet, richt zich op intra- en interpersoonlijke ontwikkeling in werkcontext. Ons motto is: met zo min mogelijk inspanning zoveel mogelijk leereffect creëren. Leren is altijd maatwerk.Onze missie voor de opleidingen zijn de 3 K’s: Kort, Krachtig en Kwalitatief. Coach Boulevard is kwaliteitgedreven.

Doelstelling, competenties en leerdoelen

De doelstelling van de Leergangen Coachen is het verwerven van de competenties passend bij het beroepsprofiel van een professioneel coach. De competenties zijn uitgewerkt in leerdoelen en eindtermen. Zij gelden ook voor de competente teamcoach, die zich richt op collectieve leerprocessen en gezamenlijk eigenaarschap van een team; de interactie en de coachrelatie vorm geven is in de hier-en-nu situatie nog belangrijker dan individuele coaching. 

Opbouw en opzet

Al onze Leergangen Coachen beginnen na de aanmelding met een intakegesprek. De coachopleider, veelal Marijke Lingsma bevraagt de deelnemer op leermotivatie, reflectievermogen en basishouding en focust samen met de deelnemer op specifieke persoonlijke leerdoelen, die het professioneel handelen als coach versterken. De portfolio wordt gedetailleerd besproken. Er volgt direct een uitspraak over wel of niet kunnen volgen van de erkende Leergang, al dan niet onder voorwaarden.

De 1-daagsen vertegenwoordigen thema’s die in het coachen veelvuldig voorkomen. De dagen zijn verlengde opleidingsdagen: van start om 9.00 uur tot einde van de lesdag om 18.00 uur. Zo doet u in relatief weinig dagen heel veel. Vooraf leest u de verplichte en noodzakelijke literatuur. Deze literatuur dient u zelf aan te schaffen, de prijzen staan in de literatuurlijst in de opleidingsgids vermeld. Per 1-daagse vraagt dat zo’n 15 - 25 uur voorbereiding in leestijd.

De deelnemer formuleert vooraf zijn leerbehoeften n.a.v. de bij die dag behorende competenties. Dit in het kluisje  geplaatste document wordt door de coachopleider voor de lesdag gelezen. De dagen hebben een hoog ‘Doe-gehalte’. Dat kan omdat iedereen zich vooraf heeft ingelezen. Op de dag zelf volgt de theorie, de ingebrachte praktijksituaties, de leerbehoeften en de analyse van het coachgesprek. Na het volgen van elke 1-daagse en het invullen van de evaluatie ontvang je digitaal een bewijs van deelname.

De 1-daagsen van de Leergang Coachen zijn intensief, boeiend en vooral levendig. De stijl van de coachopleiders is nuchter, direct, en met focus op feedback op werkwijze, manier van denken en eigen stijl van de deelnemers. De Leergangen worden getoetst halverwege met een mini-ontwikkelassessment en met coachverslagen (als toepassing in de praktijk) en wordt afgesloten met een Coach Boulevard assessment. Voorwaarde voor deelname aan het assessment is een voldoende beoordeling voor je coachportfolio. In principe meld je je 2 maanden voor je assessment definitief aan en 1 maand voor de datum van je assessment lever je je portfolio in. Na het assessment hoort de deelnemer direct of hij geslaagd is.

We hebben bewust voor 1-daagsen gekozen, omdat vrijheid in leerkeuze en handelen in ons leerconcept centraal staat. Ieder is vrij te leren, wat en hoe hij wil leren. Iedere deelnemer loopt zijn eigen pad. Je ontmoet daardoor op een 1-daagse nieuwe mensen die voor een ander leerpad hebben gekozen, bijvoorbeeld voor de Leergang Teamcoach of voor een eigen combinatie rondom Intervisiecoaching, maar natuurlijk ook deelnemers van een vorige 1-daagse. Je leert zo iedere keer weer direct (coach)contact te maken en je te focussen op het contact en het leerproces van de coachee. De deelnemer doet veel ervaring op tijdens de leergang.

De deelnemer beslist zelf over zijn tempo van leren en de lengte van de Leergang; dat kan in een halfjaar, bijvoorbeeld met de Summercourse. Aanbevolen wordt 1-1,5 jaar, maar 2-3 jaar is mogelijk. Plan niet te krap. Je kunt schuiven tijdens het traject in data, met inachtneming van de annuleringsregeling. Beter is om vooraf bij twijfel je leerpad telefonisch met een coachopleider te bespreken.

Inlogcode

Na aanmelding en betaling krijgt de deelnemer een inlogcode waarmee hij divers lesmateriaal vóór de 1-daagsen kan downloaden. Je blijft als je dat wilt je leven lang Coach Boulevaarder met deze inlogcode. Nieuwe informatie blijft voor jou toegankelijk. Iedere Leerganger onderschrijft vertrouwelijkheid van de informatie en geeft de code niet aan anderen. Degene die dat wel doet wordt onmiddellijk ontcoded.

Portfolio

Met de portfolio toont u uw ontwikkeling als coach aan. Tijdens zijn Leergang Coachen maakt de deelnemer een coachportfolio waarin hij zijn bewijslast tot verwerving van de competenties aantoont. De inhoud van de Coachportfolio wordt tijdens het intakegesprek met de deelnemer doorgenomen. 

Assessment

De deelnemer sluit de Leergang Professioneel Coach (assessment na TC4) en de Leergang Individueel Coach (assessment na IC8) af met een assessment Individueel Coach (1 dagdeel), waarin hij zijn kunde als professioneel individueel coach toont.

De Leergang Individueel Coach & Teamcoach of de Leergang Teamcoach met het assessment Teamcoach, waarin hij zijn kennis en kunde als teamcoach toont. Deelnemers aan de Leergang Individueel Coach & Teamcoach doen op twee derde van hun Leergang ook het tussentijdse assessment Individueel Coach. 

Evaluatie

Evaluaties zien we als feedback op de opleiding en de docenten. Er vindt een directe terugkoppeling plaats van hoofdcoachopleider naar coachopleider. Voor evaluaties kunt u kijken http://www.springest.nl/coachboulevard#ervaringen

Locatie Meeting Plaza te Utrecht, parkeren bij P+R Westraven

De 1-daagsen worden in Meeting Plaza op Centraal Station in Utrecht gehouden. Kom je met de auto, dan adviseren we je naar het Transferium Utrecht - P+R Westraven te rijden. Het transferium Westraven ligt aan de Ring Utrecht Zuid (A12, afrit nr. 17). Je kunt je auto verwisselen voor het openbaar vervoer. Bijna iedere 7 minuten vertrekt er een sneltram vanaf halte 'Westraven' naast het transferium. In iets minder dan een kwartier brengt deze je naar het Centraal Station. Voor parkeren inclusief een sneltramkaart betaal je circa € 5,00. Dat scheelt je tijd, geld en de nodige frustratie.

Gratis informatiemiddagen

Om de twee maanden worden er gratis informatiemiddagen gehouden.

8,7
Gemiddeld cijfer voor Coach Boulevard
Gebaseerd op 367 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Anne Brekelmans
Manager Zelfstandige Teams bij De Wever
9
PHBO Individuele coaching & Teamcoaching

"Een ontzettend leerzame opleiding voor startende maar ook ervaren Coaches. Inhoudelijk heeft de opleiding me veel gebracht in mijn ontwikkeling als Coach. Coach Boulevard beschikt over zeer deskundige Coach opleiders die middels verschillende werkwijzen en -vormen mij enorm veel geleerd hebben over het Coach vak. De organisatie van Coach Boulevard is flexibel en meedenkend en tevens is de locatie waar de trainingen worden gegeven enorm goed gekozen. In de opleiding ligt de focus op "leren" waardoor een omgeving wordt gecreëerd van optimale ontwikkeling. Een aanrader voor iedereen die het Coach vak wil leren of zich hierin wil verdiepen." - 13-10-2023 07:40

"Een ontzettend leerzame opleiding voor startende maar ook ervaren Coaches. Inhoudelijk heeft de opleiding me veel gebracht in mijn ontwikkel… alles lezen - 13-10-2023 07:40

Mirella Kloosterman
starstarstarstarstar
Mirella Kloosterman
Teamcoach
10
PHBO Teamcoaching

"Een ontzettend waardevolle opleiding, waarin eigen tempo in leerontwikkeling mogelijk was. Een goede sfeer, fijne mede studenten, fantastische opleiders en een top locatie met heerlijke lunch! Ik keek er elke keer weer naar uit!" - 21-07-2023 13:19

"Een ontzettend waardevolle opleiding, waarin eigen tempo in leerontwikkeling mogelijk was. Een goede sfeer, fijne mede studenten, fantastisc… alles lezen - 21-07-2023 13:19

starstarstarstarstar
Beppie van Bree
teamcoach/adviseur
10
PHBO Teamcoaching

"Ik heb genoten van de opleiding, van de flexibiliteit die geboden werd om je eigen leerpad te volgen. De theorie en praktijk die constant gerefereerd werd aan je persoonlijk handelen.
Een ontzettend mooie en waardevolle ontwikkeling die ik iedereen aanraad, met fijne en kundige opleiders.
Dankjewel coachboulevard!" - 16-06-2023 05:52

"Ik heb genoten van de opleiding, van de flexibiliteit die geboden werd om je eigen leerpad te volgen. De theorie en praktijk die constant ge… alles lezen - 16-06-2023 05:52

Tommy Mac Donald (Ir.)
starstarstarstarstar
Tommy Mac Donald (Ir.)
10
PHBO Professioneel Coach

"Zeer gedegen opleiding Professioneel Coachen en opleiders. Prettig dat er gebruik wordt gemaakt van verschillende leermethoden (o.a. reflectie op theorie voorafgaand aan fysieke en digitale lesdagen, intervisiebijeenkomsten met medestudenten en video's. Tot slot biedt de opleiding o.b.v. losse modules alle ruimte om als cursist het tempo van de opleiding te bepalen. " - 04-12-2021 13:23

"Zeer gedegen opleiding Professioneel Coachen en opleiders. Prettig dat er gebruik wordt gemaakt van verschillende leermethoden (o.a. reflect… alles lezen - 04-12-2021 13:23

starstarstarstarstar_half
Stijn Bollinger
Hoofddocent / onderzoeker
9
PHBO Professioneel Coach

"Ik heb genoten van de diepgang en kwaliteit van de opleiding Pofessioneel Coach. Het heeft me zowel professioneel als ook persoonlijk veel gebracht. Ook de kwaliteit van de opleiders vond ik erg hoog!" - 27-09-2021 07:44

"Ik heb genoten van de diepgang en kwaliteit van de opleiding Pofessioneel Coach. Het heeft me zowel professioneel als ook persoonlijk veel g… alles lezen - 27-09-2021 07:44

starstarstarstarstar
Linda van Herpen
Coach
10
PHBO Professioneel Coach

"Het was een bewogen jaar ivm corona. De online lessen waren super voorbereid op momenten dat we niet naar Utrecht konden. De docenten streven er echt na dat je het beste uit jezelf haalt, dat je nadenkt over je eigen acties zonder dat zij daar een oordeel over hebben. Heel leerzaam. Blijf dit voortzetten op deze manier, ik ben overall erg tevreden. Jammer dat ik maar 1 keer heb kunnen genieten van dat lopend buffet, dit is ook heerlijk hoor." - 25-09-2021 07:08

"Het was een bewogen jaar ivm corona. De online lessen waren super voorbereid op momenten dat we niet naar Utrecht konden. De docenten streve… alles lezen - 25-09-2021 07:08

starstarstarstarstar_half
Ruth Hakkenberg
Scrum Master
9
warning Basis Coaching: De basis: de 5 Kritieke Succesfactoren (BC1) is niet meer beschikbaar

"Praktisch: de opzet van de training was heel fijn, evenkort stilstaan bij de theorie en vervolgens zelf aan de slag gaan. Hierdoor was het interactief en ook niet te vermoeiend. Wat ik erg fijn aan Jiska vind is dat ze op het jusite moment een interventie plaatst en je op weg helpt, ze geeft dan niet aan wat je moet doen maar analyseert wat je doet en vraagt wat zou je ook kunnen doen. Verder was het voorbeeld van de Walking Scale erg fijn. dan zie je hoe een profesionele coach in de praktijk werkt. Tot slot is de groep erg prettig, en is er een vertrouwde omgeving. Dit werd ook door Jiska in het begin gevraagd, wat bedoelen we daarmee en waar hebben we behoefte aan. Kortom ik vond het een erg leuke en inpsirerende dag. " - 19-09-2021 09:00

"Praktisch: de opzet van de training was heel fijn, evenkort stilstaan bij de theorie en vervolgens zelf aan de slag gaan. Hierdoor was het i… alles lezen - 19-09-2021 09:00

starstarstarstarstar
Sandra Buitenhuis
teamcoach
10
PHBO Erkende opleiding Agile-lean teamcoaching

"De opleiding heeft een mooie balans tussen literatuur/theorie en praktijk. De aangeboden stof is toepasbaar en resultaatgericht. De combinatie van aile-lean en teamcoaching is er één die voor mij veel toegevoegde waarde heeft. Het is zeker een aanrader om je werk als coach te verdiepen met agile-lean of je agile-lean te verdiepen met teamcoaching. Het heeft mijn kijken en handelingsruimte vergroot en verrijkt" - 20-06-2021 18:47

"De opleiding heeft een mooie balans tussen literatuur/theorie en praktijk. De aangeboden stof is toepasbaar en resultaatgericht. De combinat… alles lezen - 20-06-2021 18:47

Tanja Derksen
starstarstarstar_halfstar_border
Tanja Derksen
Projectleider
7
PHBO Professioneel Coach

"Coachboulevard leidt (toekomstige) coaches op vanuit bevlogenheid voor het vak! Mensen uit de praktijk begeleiden cursisten bij hun leerproces. Dit maakt diezelfde praktijk tastbaar en geeft een goed beeld hoe jij hier als coach aan kunt bijdragen. De opleiding biedt veel gelegenheid het geleerde te oefenen, tijdens lesdagen maar vooral ook daarbuiten. In coachtrajecten die bedoeld zijn om te leren. Na afronding is de cursist startbekwaam!" - 17-05-2021 11:25

"Coachboulevard leidt (toekomstige) coaches op vanuit bevlogenheid voor het vak! Mensen uit de praktijk begeleiden cursisten bij hun leerproc… alles lezen - 17-05-2021 11:25

Ineke Uden
starstarstarstarstar_border
Ineke Uden
8
PHBO Erkende opleiding Agile-lean teamcoaching

"Deze ALT opleiding geeft het vak schoolleider verrijking. Door het proces van single- en doubleloop leren biedt het persoonlijke inzichten. Als schoolleider kan het ook een ontdekkingstocht zijn op het gebied van organisatiestructuren en culturen. Waar ik in aanvang de theorie van Lean en Agile alleen toegepast kon zien bij productiebedrijven heb ik gaande weg echt de link naar onderwijs kunnen maken. Het klantbelang, denken vanuit klantwaarde, pull ipv push, flow, tegengaan van verspillingen en steeds blijven verbeteren is zeker van toepassing in het onderwijs.
O.a. in het kader van het verminderen van de hoge werkdruk en het standvastig blijven onder de prestatiedruk die schoolleiders en leerkrachten in het onderwijs ervaren.

De opleiding biedt genoeg afwisseling en verdieping: de theoretische opbouw. Het oefenen tijdens de lesdagen. De intervisie. De diversiteit aan cursisten vanuit verschillende organisatiestructuren. De verschillende opleiders, die allemaal hun eigen Inzicht en inbreng meegeven. Het Scrum en Greenbelt examen. De verplichte eindopdrachten, maken het dat de opleiding echt compleet is en van Post HBO en soms Master niveau is. Het is geen opleiding die je heel gemakkelijk doorloopt, hij is wel erg leerzaam. Terecht dat hij is opgenomen in de lijst van opleidingen van het schoolleidersregister.

Nu ik de opleiding met succes heb afgerond vergelijk ik het met het behalen van mijn rijbewijs. Ik ben nu startbekwaam als Agile-Lean teamcoach. Nu aan de slag en blijven oefenen om zo een vakbekwaam Agile-Lean teamcoach te worden.

" - 19-12-2020 14:16

"Deze ALT opleiding geeft het vak schoolleider verrijking. Door het proces van single- en doubleloop leren biedt het persoonlijke inzichten. … alles lezen - 19-12-2020 14:16

starstarstarstarstar_border
Margreet Ridder
trainer/teamcoach
8
PHBO Teamcoaching

"Coachen is een vak, teamcoachen een ambacht en iemand leren om goed te teamcoachen een hele uitdaging.
De opleiders van Coachboulevard verstaan hun vak. Komen zelf uit de praktijk. Ik vond het een goede, prettige opleiding." - 29-06-2020 07:46

"Coachen is een vak, teamcoachen een ambacht en iemand leren om goed te teamcoachen een hele uitdaging. De opleiders van Coachboulevard vers… alles lezen - 29-06-2020 07:46

Nelleke van Dam
starstarstarstarstar
Nelleke van Dam
Bedrijfsadviseur én coach
10
warning Webinar: De Functionele Analyse en online intake is niet meer beschikbaar

"Mooi om de Functionele Analyse uit de opleidingen van Coachboulevard nog eens voorbij te zien komen. Maar vooral dat we met een flinke groep cursisten de F.A. ook gingen bespreken nu we die ineens in een online coachwereld inzetten. Nodigt uit tot meer reflectie. Veel geleerd, ook in nuttig gebruik van de breakoutrooms. (En zo fijn te merken dat ik niet de enige ben met af en toe een technische hapering.)" - 26-05-2020 12:42

"Mooi om de Functionele Analyse uit de opleidingen van Coachboulevard nog eens voorbij te zien komen. Maar vooral dat we met een flinke groep… alles lezen - 26-05-2020 12:42

Nelleke van Dam
starstarstarstarstar_half
Nelleke van Dam
Bedrijfsadviseur én coach
9
warning Webinar: Online Coachen is niet meer beschikbaar

"Top dat Coachboulevard, nu er geen fysieke lesdagen zijn, onze 'community' bij elkaar brengt. Net als bij een lesdag een prima mogelijkheid om juist te leren van andere coaches en coaches in opleiding. Heldere uitleg, goed gekoppeld aan de modellen die we al uit de lesdagen kennen (of die de nieuwelingen gaan leren kennen). Maar ook aan literatuur en onze eigen ervaringen werd aandacht geschonken. En de vooraf door flink wat deelnemers ingestuurde leervragen kwamen ook aan bod." - 26-05-2020 12:37

"Top dat Coachboulevard, nu er geen fysieke lesdagen zijn, onze 'community' bij elkaar brengt. Net als bij een lesdag een prima mogelijkheid … alles lezen - 26-05-2020 12:37

Rémy de Wild
starstarstarstarstar
Rémy de Wild
Coach bij Endoxos
10
warning Webinar: De Functionele Analyse en online intake is niet meer beschikbaar

"Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Met name de punten bij een goede voorbereiding op de intake en het hier en nu in jezelf als 4e additionele waarneming. Waardevol en praktisch. " - 20-05-2020 08:29

"Ik ben tot nieuwe inzichten gekomen. Met name de punten bij een goede voorbereiding op de intake en het hier en nu in jezelf als 4e addition… alles lezen - 20-05-2020 08:29

starstarstarstarstar_half
Wouter Leonhard
Moleculair Bioloog / PhD coach
9
warning Individuele Coaching is niet meer beschikbaar

"Zeer veel geleerd. De opleiders zijn echt topcoaches. De stof leer je thuis. Tijdens de lesdagen leer je dat vooral toepassen door te doen en te ervaren. Daarnaast word je gedwongen om zelf veel naast de opleiding te coachen. Al met al een hele effectieve mix om het coachvak goed te leren. " - 08-05-2020 17:52

"Zeer veel geleerd. De opleiders zijn echt topcoaches. De stof leer je thuis. Tijdens de lesdagen leer je dat vooral toepassen door te doen e… alles lezen - 08-05-2020 17:52

R.A. (Ruud) Markus MSc
starstarstarstarstar
R.A. (Ruud) Markus MSc
(Senior) Scrum Master
10
warning Coachend Leiderschap 3.0 is niet meer beschikbaar

"Ik vond Christa een Top Trainer weet exact waar ze het over heeft kan het didactisch goed overbrengen. De verschillende intervisie tijdens de opleiding hebben mij veel inzichten gegeven hoe ik als coach verder kan!!. Dank voor de inspirerende opleidingsperiode!!" - 21-02-2020 17:33

"Ik vond Christa een Top Trainer weet exact waar ze het over heeft kan het didactisch goed overbrengen. De verschillende intervisie tijdens d… alles lezen - 21-02-2020 17:33

starstarstarstarstar
Dirk van Garderen
Interim-manager en gecertificeerd coach
10
PHBO Teamcoaching

"Na de opleiding voor individueel coach heb ik ook de opleiding voor teamcoach gevolgd. Een even waardevoller leerzame opleiding, waarmee ik me startbekraam teamcoach mag noemen. Ervaren coachopleiders zorgen voor interactieve, leerzame en uitdagende sessies, die me echt verder hebben gebracht. Hartelijk dank!" - 16-12-2019 12:56

"Na de opleiding voor individueel coach heb ik ook de opleiding voor teamcoach gevolgd. Een even waardevoller leerzame opleiding, waarmee ik… alles lezen - 16-12-2019 12:56

starstarstarstarstar
Dirk van Garderen
Interim-manager en gecertificeerd coach
10
warning Individuele Coaching is niet meer beschikbaar

"In deze intensieve opleiding heb ik een goed beeld gekregen van het echte coachvak en heb ik veel mogen oefenen. De coachopleiders zijn professionele coaches en zijn in staat om het vak op een adequate wijze over te brengen: ze bieden ruimte om te leren, dagen uit om te leren en geven op een integere en eerlijke wijze feedback. Graag raad ik een ieder die professioneel wil gaan coachen deze opleiding van harte aan!" - 16-12-2019 12:52

"In deze intensieve opleiding heb ik een goed beeld gekregen van het echte coachvak en heb ik veel mogen oefenen. De coachopleiders zijn prof… alles lezen - 16-12-2019 12:52

starstarstarstarstar_half
cor van kaam
scrummaster, coach i.o.
9
warning Teamcoaching: Conflicten in teams productief maken is niet meer beschikbaar

"Rob staat boven de stof, wisselt goed af tussen instappen als opleider en terugstappen om je eigen ervaring op te doen. Ook over de manier van het behandelen (hele groep samen of in kleine teams) van de inhoud is hij heel transparant en vraagt hij inbreng van de cursisten. Daarbij heeft hij een ongelofelijke passie voor het coachvak." - 29-11-2019 10:20

"Rob staat boven de stof, wisselt goed af tussen instappen als opleider en terugstappen om je eigen ervaring op te doen. Ook over de manier v… alles lezen - 29-11-2019 10:20

starstarstarstarstar
Marty Kanters
(Executive) Coach en Loopbaanadviseur
10
warning Masterclass Executive Coaching is niet meer beschikbaar

"Goede feedback en veel inspiratie gekregen van Roy de Brabander! Tijdens deze 2-daagse hebben we in een kleine en toch heel diverse groep van 6 deelnemers heel intensief kunnen oefenen en met elkaar ervaringen kunnen uitwisselen." - 03-09-2019 14:46

"Goede feedback en veel inspiratie gekregen van Roy de Brabander! Tijdens deze 2-daagse hebben we in een kleine en toch heel diverse groep va… alles lezen - 03-09-2019 14:46

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken