CMS Asset Management

CMS Asset Management

Adres:

De Grote Beer 47
5215 MR 's-Hertogenbosch

Beschrijving

CMS Asset Management is een toonaangevend onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in onderhoudsmanagement en asset management. De ervaring en expertise van CMS dragen bij aan een integrale aanpak voor het beheer van de fysieke bedrijfsmiddelen, de assets. Daardoor kunnen kosten, prestaties en risico’s van de assets transparant beheerst worden. Goede en betrouwbare assets dragen bijvoorbeeld bij…

Lees de volledige beschrijving

Default

CMS Asset Management is een toonaangevend onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in onderhoudsmanagement en asset management. De ervaring en expertise van CMS dragen bij aan een integrale aanpak voor het beheer van de fysieke bedrijfsmiddelen, de assets. Daardoor kunnen kosten, prestaties en risico’s van de assets transparant beheerst worden. Goede en betrouwbare assets dragen bijvoorbeeld bij aan schoon drinkwater, goede (vaar)wegen, droge voeten en veilig voedsel. Onze consultants helpen organisaties bij het realiseren van een juiste balans tussen de prestaties van de assets, met acceptabele risico's en kosten. Zodat de assets betrouwbaar, beschikbaar en economisch rendabel zijn en blijven.

Onze consultants hebben ruime ervaring met het geven van trainingen over diverse onderwerpen omtrent asset management. Wij geven cursussen waarop geïnteresseerden zich open kunnen inschrijven. Daarnaast worden onze consultants ingezet als docent bij Stichting Wateropleidingen, NVDO en NEN-ISO. Ook geven wij cursussen en trainingen op maat, veelal op locatie bij de opdrachtgever. Bekijk onze pagina voor alle cursussen die wij aanbieden en bekijk de film over de incompany cursus 'Bewustwording asset management' bij Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

Ervaring met CMS Asset Management?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij CMS Asset Management? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken