PRINCE2 FastTrack (via e-learning – Engelstalig)

Type product
Niveau
Logo van CLS Computertrainingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 CLS Computertrainingen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 139 ervaringen)
Bovnl winner icon 2017Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2017: #2 in Automatisering & ICT/IT.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: #3 in Automatisering & ICT/IT.

Lees meer over Beste Opleider 2018.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Bewezen kwaliteit: wij zijn genomineerd voor beste opleider in 2016, 2017 en 2018

PRINCE2 is inmiddels voor elke professionele projectmanager een onmisbaar stuk gereedschap. PRINCE2 is een methode die transparantie en een gestructureerd verloop van uw project bevordert en daarmee de kans van slagen van het project vergroot. Bovendien zijn de internationaal erkende PRINCE2-certificaten vaak een randvoorwaarde om in aanmerking te komen voor projectmanagementopdrachten. PRINCE2 kan u ondersteunen in het succesvol voorbereiden, uitvoeren en afsluiten van uw projecten. In de PRINCE2-projectmanagementmethodiek vindt u 'best practices' ten aanzien van de te gebruiken documenten c.q. rapportages en plannen, een effectieve rolverdeling binnen het project, gestructureerde processta…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Bewezen kwaliteit: wij zijn genomineerd voor beste opleider in 2016, 2017 en 2018

PRINCE2 is inmiddels voor elke professionele projectmanager een onmisbaar stuk gereedschap. PRINCE2 is een methode die transparantie en een gestructureerd verloop van uw project bevordert en daarmee de kans van slagen van het project vergroot. Bovendien zijn de internationaal erkende PRINCE2-certificaten vaak een randvoorwaarde om in aanmerking te komen voor projectmanagementopdrachten. PRINCE2 kan u ondersteunen in het succesvol voorbereiden, uitvoeren en afsluiten van uw projecten. In de PRINCE2-projectmanagementmethodiek vindt u 'best practices' ten aanzien van de te gebruiken documenten c.q. rapportages en plannen, een effectieve rolverdeling binnen het project, gestructureerde processtappen, slimme technieken en allerlei instrumenten. Een misverstand is dat PRINCE2 alleen voor ICT-projecten geschikt zou zijn; PRINCE2 is geschikt voor het projectmanagement in allerlei projecten. Daarbij is PRINCE2 geschikt voor kleine en grote projecten, voor overheidsprojecten en commerciële projecten. PRINCE2 is a registered trade mark of Axelos.

De e-learningcursus PRINCE2 FastTrack is een combinatiecursus PRINCE2 Foundation & Practitioner. De combinatiecursus is een krachtige training. U leert de basis van de methodiek en hoe u deze zelf kunt toepassen. Verder leert u hoe u scenario’s moet analyseren en problemen moet oplossen aan de hand van de methodiek.

U leert tijdens deze cursus:

  • een projectorganisatie en bijbehorende rollen in te richten volgens PRINCE2;
  • de procesgerichte benadering van de PRINCE2-methodiek te gebruiken;
  • risico’s in een project te identificeren en te managen en de randvoorwaarden te creëren voor het succes van uw project;
  • een resultaatgerichte planning te maken op basis van PRINCE2;
  • complexe projecten te starten, bewaken, bijsturen en afronden aan de hand van PRINCE2;
  • effectief om te gaan met een project in een continu veranderende omgeving en de daarmee veranderende business case zichtbaar en bespreekbaar te maken.

Tijdens de training wordt u gedegen voorbereid op de PRINCE2 2017 Foundation- en Practitioner-examens.

De combinatiecursus PRINCE2 Foundation en Practitioner betreft zelfstudie. U kunt zelf bepalen wat, waar, wanneer en hoe snel u wilt leren. Deze leervorm is met name geschikt voor mensen die in eigen tempo alleen datgene willen leren wat zij nodig hebben. Dit vraagt wel enige zelfdiscipline.

Deze e-learningcursus bestaat uit hoogwaardige video-instructie van de gehele lesstof. Deze video-instructie geeft de beleving van het klaslokaal, maar dan thuis. De duur van de video-instructie is langer dan de duur van een klassikale training. U krijgt dus meer uitleg!

Tegen een kleine meerprijs heeft u tevens toegang tot alle 18.000 boeken en 2.500 extra video’s in de Safari e-bookcatalogus. De e-learningcursus wordt gevolgd vanuit een digitaal leerplein. Hierin zit veel extra functionaliteit, zoals een virtuele labomgeving (meerprijs), kennis assessment, oefenexamens, de e-coach, contact met een docent, forum met medecursisten, enz.

Kortom: veel begeleiding om van uw cursus een succes te maken. Deze leervorm is een volwaardig alternatief voor klassikaal trainen. Gezien de kwaliteit geven wij een slagingsgarantie af. Niet geslaagd, geld terug!

Deze cursus wordt in het Engels verzorgd. 

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor personen met werkervaring in een omgeving met projecten, bijvoorbeeld als projectmanager, (deel-)projectleider, project support, project assurance, consultant, of lijnmanagers die verantwoordelijk zijn voor projectmanagers.

Voorkennis

Om deze opleiding te volgen heeft u geen specifieke vooropleiding nodig. Wel wordt van u HBO werk- en denkniveau verwacht.

Duur

Omdat het zelfstudie is betreft, bepaalt u zelf de cursusduur. De training dient wel binnen een jaar afgerond te zijn.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Het is mogelijk om tijdens de opleiding het PRINCE2 Foundation 2017 en einde van de opleiding het PRINCE2 Practitioner 2017 examen via Online Web Proctoring af te leggen. U doet dan het examen op de locatie, de datum en het tijdstip dat u het meest schikt, 24/7! Hiervoor heeft u een afgesloten ruimte nodig en een PC of laptop met webcam waarin u vervolgens ongestoord dit examen kunt doen. Ideaal als u weinig tijd heeft om naar een examenlocatie toe te gaan naast uw drukke baan, privé en files! De kosten voor het online Web Proctoring examen zijn niet in de cursusprijs opgenomen en bedragen € 295,- voor het Foundation en € 388,- voor het Practitioner examen (exclusief btw).

Er zijn nog geen ervaringen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)