Jongerencoach

Type product
Logo van CIVAS Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,9 CIVAS Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,9 (uit 37 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Bied pubers en adolescenten professionele ondersteuning bij persoonlijke en sociale problemen. Met de methoden en technieken uit de opleiding Jongerencoach help je pubers en adolescenten in hun ontwikkeling. Het coachen van jongeren vraagt een andere aanpak dan van volwassenen. Als jongerencoach heb je niet alleen oog voor wat jongeren later willen worden, maar schenk je vooral aandacht aan wat nú belangrijk voor ze is. In deze erkende opleiding leer je eerst de basisvaardigheden en -kennis van een coach. Vervolgens worden de ontwikkeling van jongeren en de conflicten waarmee zij te maken krijgen belicht. Na afloop heb je alle kennis en vaardigheden in huis om jongeren op professionele wijze…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Kindercoach, Jeugdzorg, Coaching, Pedagogiek en Gezinscoach.

Bied pubers en adolescenten professionele ondersteuning bij persoonlijke en sociale problemen. Met de methoden en technieken uit de opleiding Jongerencoach help je pubers en adolescenten in hun ontwikkeling. Het coachen van jongeren vraagt een andere aanpak dan van volwassenen. Als jongerencoach heb je niet alleen oog voor wat jongeren later willen worden, maar schenk je vooral aandacht aan wat nú belangrijk voor ze is. In deze erkende opleiding leer je eerst de basisvaardigheden en -kennis van een coach. Vervolgens worden de ontwikkeling van jongeren en de conflicten waarmee zij te maken krijgen belicht. Na afloop heb je alle kennis en vaardigheden in huis om jongeren op professionele wijze te begeleiden. Wat leer je? • Algemene gespreks- en coachvaardigheden • Effectieve gespreksvormen • Oog hebben voor moeilijkheden, kansen en vrijheden • Kennis over de ontwikkeling van jongeren • Veelvoorkomende problemen bespreken (gamen, sociale media, seksualiteit, drugsgebruik) Vrijwel alle cursussen en opleidingen van CIVAS zijn als thuisstudie te volgen. U studeert in uw eigen tijd, in uw eigen omgeving en in uw eigen tempo. Want ook wij weten dat het leven dikwijls vraagt om een flexibele opstelling en die faciliteren wij graag. U kunt vrijwel meteen aan de slag met een studie, veelal zonder specifieke vooropleiding. Na uw inschrijving ontvangt u binnen twee werkdagen het studiepakket thuis. Wilt u later beginnen, vul dan de gewenste aanvangsdatum in.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.