Counseling bij depressie en rouw

Type product
Logo van CIVAS Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,9 CIVAS Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,9 (uit 37 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Help mensen de draad weer oppakken na een groot verlies.Mensen die depressief zijn of een groot verlies hebbengeleden lukt het niet altijd hun leven weer op de rails tekrijgen. De opleiding Coaching bij depressie en rouw biedt je handvatten waarmee je cliënten hierin professioneel kunt begeleiden. Je leert wat een depressie inhoudt, welke soorten depressie er zijn en hoe deze lichaam en geest beïnvloedt. Ook soorten rouw, het rouwproces en rouwbegeleiding komen aan bod. Deze opleiding biedt een uitstekende basis voor coaches die zich willen specialiseren tot depressie- en rouwcounselor.Wat leer je?• Therapeutische gesprekken voeren• Emoties verwerken of een plek geven• Cognitieve gedragsther…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Counseling, Rouwverwerking, Probleemanalyse, Verslavingszorg en BHV (Bedrijfshulpverlener).

Help mensen de draad weer oppakken na een groot verlies.Mensen die depressief zijn of een groot verlies hebbengeleden lukt het niet altijd hun leven weer op de rails tekrijgen. De opleiding Coaching bij depressie en rouw biedt je handvatten waarmee je cliënten hierin professioneel kunt begeleiden. Je leert wat een depressie inhoudt, welke soorten depressie er zijn en hoe deze lichaam en geest beïnvloedt. Ook soorten rouw, het rouwproces en rouwbegeleiding komen aan bod. Deze opleiding biedt een uitstekende basis voor coaches die zich willen specialiseren tot depressie- en rouwcounselor.Wat leer je?• Therapeutische gesprekken voeren• Emoties verwerken of een plek geven• Cognitieve gedragstherapie• Het belang van goede voeding, slaap en ontspanning• RouwmodellenVrijwel alle cursussen en opleidingen van CIVAS zijn als thuisstudie te volgen. U studeert in uw eigen tijd, in uw eigen omgeving en in uw eigen tempo. Want ook wij weten dat het leven dikwijls vraagt om een flexibele opstelling en die faciliteren wij graag. U kunt vrijwel meteen aan de slag met een studie, veelal zonder specifieke vooropleiding. Na uw inschrijving ontvangt u binnen twee werkdagen het studiepakket thuis. Wilt u later beginnen, vul dan de gewenste aanvangsdatum in.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.