Professionaliseringstraject Certified Business Intelligence Professional (CBIP)

Niveau
Tijdsduur
Logo van cibit academy | inspearit B.V.
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,4 cibit academy | inspearit B.V. heeft een gemiddelde beoordeling van 8,4 (uit 160 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

cibit academy | inspearit B.V. biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Utrecht

Beschrijving

Ontwikkel jezelf in de vakgebieden Business Intelligence (BI) en Datawarehousing. Maak je kennis zichtbaar door jezelf te laten certificeren als Certified Business Intelligence Professional (CBIP).

CBIP, het kwaliteitskeurmerk voor de Business Intelligence-professional

Hét kennis- en expertise-instituut op het gebied van BI en Datawarehousing is de organisatie TDWI. TDWI heeft als gevolg van de toenemende aandacht en populariteit van BI een kwaliteitskeurmerk ontwikkeld waarmee de kwaliteit van het kennisniveau in BI en Datawarehousing wordt aangetoond. Steeds meer organisaties hechten belang aan officieel erkende certificeringen voor zowel het eigen als extern ingehuurd personeel. CBIP is…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Ontwikkel jezelf in de vakgebieden Business Intelligence (BI) en Datawarehousing. Maak je kennis zichtbaar door jezelf te laten certificeren als Certified Business Intelligence Professional (CBIP).

CBIP, het kwaliteitskeurmerk voor de Business Intelligence-professional

Hét kennis- en expertise-instituut op het gebied van BI en Datawarehousing is de organisatie TDWI. TDWI heeft als gevolg van de toenemende aandacht en populariteit van BI een kwaliteitskeurmerk ontwikkeld waarmee de kwaliteit van het kennisniveau in BI en Datawarehousing wordt aangetoond. Steeds meer organisaties hechten belang aan officieel erkende certificeringen voor zowel het eigen als extern ingehuurd personeel. CBIP is voor de BI-professional het kwaliteitskeurmerk.

Het CBIP-traject

Om je optimaal voor te bereiden op de CBIP-examens is, naast relevante werkervaring, een goede theoretische basis van groot belang. cibit academy heeft als partner van TDWI een professionaliseringstraject samengesteld met aansluitend de CBIP-examens.

Het Professionaliseringstraject CBIP bestaat uit de volgende onderdelen:

• Opleiding BI
• Opleiding Datawarehousing
• CBIP-examentraining
• CBIP-examens

Programma

In de BI-opleiding wordt het BI & Analytics-vakgebied uitvoerig behandeld. We behandelen naast de toepassing van BI ook de organisatie rondom BI & Analytics en de trends in dit vakgebied. De opleiding Datawarehousing behandelt in detail het ontwerpen en implementeren van een datawarehouse. Na het volgen van deze twee opleidingen heb je een uitstekende basiskennis en zet je in de examentraining de puntjes op de i. Het CBIP-examen is tenslotte het laatste onderdeel, waarbij je drie examens van elk 90 minuten maakt.

Resultaten: waardevol CBIP-certificaat en -titel

Na het succesvol afronden van het CBIP-examen ontvang je een certificaat en heb je recht op het dragen van de CBIP-titel achter je naam. Eén van de meest waardevolle certificeringen die beschikbaar is voor een BI & Datawarehousing-professional.

Doelgroep

Het traject is bedoeld voor iedere BI-professional die zijn kennis wil uitbreiden en zich wil certificeren.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen.  

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.